Neviete mi poradiť nejaký seriál.. už fakt nemám čo pozerať a nudím sa PS: videla som .... Upirske denniky, The originals, PLL, Arrow, The Tommorow People, 2 Broke Girls, American Horor Story, Californication, Dva a pol chlapa, Dr. Hause, Gossip Girl, How
Suburgatory - najprv je to také nemastné neslané ale po pár epizódach sa to super rozbehne
Awkward - čoskoro začne nová séria, taký jednoduchý seriál, nič náročné, hlavná hrdinka sa správa v predposlednej sérii chvíľami ako papuča ale vyrastie z toho odporúčam!
reign, grimm, the blacklist, brooklyn nine-nine, hart of dixie, orphan black, devious maids. orange is new black. A potom už tie vyššie spomenuté Choď na serialzone a tam nájdeš
Grimm a Supernatural inak autorka ma dobry vkus az na tie upirske sracky a nechapem preco by niekto nemohol stravit cas pozeranim serialov urcite lepsie ako sediet za pc .Stiahnem 1080p epizodu a uzijem si volny cas
@ssnehulienka Čas nekradnem , ale namiesto pozerania do telky alebo počítaču si pozriem dobrý seriál @nenay čas využívam naplno, tréningy mám každý deň, chodím do školy, a ešte cez víkend brigádujem.. kto chce, čas si spraví Jedna hodinka denne sa vždy nájde.
Sry, nepozeral som kto čo všetko napísal. Tu zhŕňam tie svoje obľúbenejšie:
Frasier, My name is Earl, Babylon 5, StarGate, Almost Human, Firefly, Awake, Yes Minister, Scrubs, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Sherlock, Bite me, MacGyver, Zajtrajšie noviny, Stevensnovci, Kosti, Sedem dní, Slovácko sa nesúdi, Dexter, Heroes, Smer juh, Dharma a Greg, Tie roky sedemdesiate, Daria, Battlestar Galactica, M.A.S.H, Friends, Futurama, Lovci väzňov, Complete Savages, Comeback (cz), Profesionals, 24, To je vražda napísala.
Zhruba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Awkward - čoskoro začne nová séria, taký jednoduchý seriál, nič náročné, hlavná hrdinka sa správa v predposlednej sérii chvíľami ako papuča ale vyrastie z toho odporúčam!
aj Stratená duša (Lost Girl) ma zaujímavý dej
@0 strikovat sa radsej nauc!
to by som nedala za zivot tolko
A ďakujem všetkým, toto mi vystačí na také 2 roky
Frasier, My name is Earl, Babylon 5, StarGate, Almost Human, Firefly, Awake, Yes Minister, Scrubs, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Sherlock, Bite me, MacGyver, Zajtrajšie noviny, Stevensnovci, Kosti, Sedem dní, Slovácko sa nesúdi, Dexter, Heroes, Smer juh, Dharma a Greg, Tie roky sedemdesiate, Daria, Battlestar Galactica, M.A.S.H, Friends, Futurama, Lovci väzňov, Complete Savages, Comeback (cz), Profesionals, 24, To je vražda napísala.
Zhruba..