Serie vás tiež, že na videoblogoch je všade len zakladateľ Birdzu?
Akože nič proti Tomášovi, urobil skvelý web, klobúk dolu, ale asi bude lepšie ak sa tam budú zverejňovať aj iné novšie videá...dajak nepravidelné sa to tam aktualizuje...a je to tam pomalé... v podstate bol by som radšej ak by na veľkú plochu vyskočili no
ak to tam naozaj nefunguje, tak to je jedna vec, ale aj ak to bude fungovať, nebude tam nič, čo sa nenatočí. tomas bude na väčšine tak či tak, pretože je aktívny, čiže neviem, prečo ten nadpis, s tým, o čo ti ide, to veľmi nesúvisí.
neviem, ako to ide-nejde, ale mne to nejde - snazil som sa dat videa vo formate 3gp, ktore pise, ze su podporovane, a ked som to uploadol (normalne tam zobrazovalo priebeh v poriadku), tak napisalo "chyba pri konvertovani" alebo volaco take...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak to tam naozaj nefunguje, tak to je jedna vec, ale aj ak to bude fungovať, nebude tam nič, čo sa nenatočí. tomas bude na väčšine tak či tak, pretože je aktívny, čiže neviem, prečo ten nadpis, s tým, o čo ti ide, to veľmi nesúvisí.