Na host-e mas tiez 50MB a na ozdiel od wz tam lepsie funguje FTP. Ked som mal stránku na WZ tak mi nikdy nefungoval FTP pristup (chyba nebola v nastaveniach) odkedy pouzivam host vsetko je v poriadku.
Neočakávajte od freehostingov, ako je host, wz.cz, szm, že vám pôjdu bezchybne. Okrem iného, musíte mať na ich stránke reklamu, čo mne osobne veľmi vadí.
Čo sa týka php5.sk, je to doména tretieho radu (nič moc) a to nehovorím o tom, že to máte priestor LEN 10MB. Ešte som taký malý nevidel...
Ja som na wz a FTP mi funguje normalne... predtym som skusal aj na hoste, ale nefungovali mi am niektore funkcie PHP. nemohol som tam pracovat so subormi, asi to bola nejaka ich ochrana. S wz som spokojny...
ako free hosting je na SK/CZ nete najlepsi bud: ic.cz, fbi.cz alebo kgb.cz
ako free web hosting je najlepsi asi pipni.cz alebo webbsupport.sk (ale was projekt by sa im musel pacit) a domena sa da objednat *.com uz od 280sk na rok napr cez (co je uuuplne malo) napr cez forpsi.com
No jeden z najväčšou kapacitou je hostuju.cz. Má 1GB kapacitu. Občas vypadne databáza ale oveľa menej než na ic.cz! Stalo a mi to len dva krát ,že by na hostuju spadla databáza. Nevýhoda ak máš strašne veľkú sqlk na nahratie musíš ju deliť lebo maximálne na raz zoberie 5000 dotazov či ako sa to tam volá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» free.hostingy.cz/...
Hosting je zdarma.
Čo sa týka php5.sk, je to doména tretieho radu (nič moc) a to nehovorím o tom, že to máte priestor LEN 10MB. Ešte som taký malý nevidel...
ako free web hosting je najlepsi asi pipni.cz alebo webbsupport.sk (ale was projekt by sa im musel pacit) a domena sa da objednat *.com uz od 280sk na rok napr cez (co je uuuplne malo) napr cez forpsi.com