chcela by som počuť vaše názory na to, či pri sexe počúvate nejakú hudbu a ak áno, tak akú. Mám dlhodobý vzťah a v poslednej dobe cítim, že by sme potrebovali sex nejako spestriť, oživiť. Tak som rozmýšľala, že skúsim hudbu, len nemám absol
raz som pustil len tak ked sme boli umna "dievca z hornych10 000" a niak to slo ako slucka a sme sa zacali milovat odvtedy to ani jeden pocut nemusime lebo sme to poculi asi 20x za sebou takze neviem poadit je jedno co proste nieco ale take nieco co sa paci asi obom
@zwejka no hej punkrock je fajn vacsinou hraje umna aj u nej doma ten i ked sa len rozpravame ci lezime
@zwejka má dobrý nápad ale pecka by bola skillet one real thing alebo the one natural disaster od plain white ts je dobrá vec s partnerom alebo to naj čo ma napadá je what a wonderfull world
ide o to, aky sex si predstavujes... ak si predstavujes nejake jemne milovanie, tak nieco pokojne a prijemne, ak si predstavujes nieco fakt sexualne tak u mna vitazia massive attack a podobne veci ale to tiez nie podla gusta kazdeho... musite mat obaja k tej hudbe co si pustite kladny postoj predovsetkym ale to je asi jasne... idealny je vyber, kde sa to eroticke napatie postupnje zvysuje
@bejacik... tak to sa dost myslis, pokial viem good charlotte su pop a nie punk-rock, tak nechapem co to sem pleties, toto je diskusia o tom aku hudbu si pustit pri sexe a nie o tom ze good charlotte nie su punk-rock...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja by som bol nervoozny asi
@zwejka no hej punkrock je fajn vacsinou hraje umna aj u nej doma ten i ked sa len rozpravame ci lezime
» homepages.nildram.co.uk/~culttv/sanctum...
» homepages.nildram.co.uk/~culttv/beauty....
s byvalou ked som isiel sulozit mi povedsala nech pustim nejaku romanticku hudbu a ja som zapol prodigy
toto môže byť faajn
cize nieco pomalsie ..alebo aj rytmycke by mohlo byt ale techno nie a disko tiez...no proste mam take taky svoj vyber tam asi 1000skladieb
no neviem, ale mne tá hudba k tomu prirodzene ide... a tiež by som skôr uprednostnila niečo rýchlejšie... zdá sa mi to také... naturálnejšie
no ono vlastne... je jedno... niečo, čo je vám obidvom srdcu blízke