Ahojte som z BA a chceli by sme s priateľkou mať sex ale nevieme kde keďže u nej aj u mňa doma je vždy niekto nejaké dobré rady na miesto prosím len z BA a okolia v aute tiež nie budem vám vďačný za rady
hajzle /eurovea, aupark, avion, vsade mozne v OC/, vonku v krikoch, sad janka krala, lesik medzi apollom a pristavnym mostom, pri slovnafte, cisticka vo vrakuni,. fakt vsade sa
hostel Blues (odporúčam izbu New York...ak bude voľná...je to na samom vrchu a môžte si to dať aj na terase )..a nie je to tam ani nejako hrozne drahé..no platí sa aj taká záloha 20€, ale to vám pak dajú s5
@mayben , tooootok Hostel Blues - Hotels.com - Výhodné ponuky a zľavy na rezerváciu hotelov, od luxusných hotelov po cenovo výhodné ubytovanie » sk.hotels.com/hotel/details.h...
@tasha5 my sme si nevyberali..oni nám pridelili ale boli sme spoko práveže izba bola miniatúrna síce, ale peknučká..a boli sme sami na ´bunke´, takže paráda :happy: izbu sme mali na samom vrchu kde bola terasa..akurát, že z našej izby sa na ňu dalo dostať len preliezaním cez okno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
(a cítim sa dosť zvláštne práve muhahaa )
Asi by sme sa radsej nemali pytat na tvoje vtedajsie povolanie, vsak?
a keby to tak máme teda brať, tak to nie moje povolanie, ale lemon je džigolo teda! keďže ja som to platila
» sk.hotels.com/hotel/details.h...
Lúka pri Mlynoch/Líščie údolie/nenápadné uličky starého mesta
@Veroniques svet je malý...
Tak to s tebou potom radost chodit, ked aj platis