Ahoojte, písal som si raz s jednou nemenovanou kamoškou a v skratke mi povedala že so svojim chalanikom s ktorým chodí už cez rok a pol jej to poslednou dobou neklapalo moc dobre ... ale raz u kamošky sa to stalo sa spolu vyspali, a povedala mi že ich vzť
A preco ta to trapi? Jej zavidis, ze sa jej vztah zlepsil? Alebo si ju nebodaj chcel pretiahnut ty?
A preco sa vlastne nespytas jej, co sa stalo, preco je to lepsie u nej? Je predsa tvoja kamoska. Ale to asi nechces, aby nevedela, ze si mal na nu zalusk, ze?
Proste ti tým naznačila, že jej o nič iné nejde a chce dostať aj teba... A ty chceš ju, tak čo, načo to riešiť, či sa ich vzťah zlepšil, alebo nie. Podstatné je čo chceš ty, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A preco sa vlastne nespytas jej, co sa stalo, preco je to lepsie u nej? Je predsa tvoja kamoska. Ale to asi nechces, aby nevedela, ze si mal na nu zalusk, ze?