Žeby to záležalo od situácie, nálady, psychického rozloženia, času a priestoru?
Kriste toto fakt milujem takéto otázky totálne opomínajúce 99 percent reality...
radsej mam dievca, vnimat ju, byt vnimany nou. a vsetko potom pojde tak, ako ma.
radsej mam moznost nevyberat si z dvoch moznosti, ktore su stupidne a nie su v nich zahrnute city a pocity, situacia.
niekedy len proste - byt potichu ale spolu, je viac ako ktorakolvek moznost. ale to zistis casom.
@sadistrom a ako vedia ktory je co? ved to su hermafroditi.. to mi nejde do hlavy.
ci oni mozu byt hermafrodit ked nenajdu partnera, inak maju svoje pohlavie?
@elemia aha, uz som si spomenul neopapral som sa. napisal som to tak, ze dufam, ze ty si svoje prirovnanie ci som (obrazok slimaka) nemyslela mentalne
ach, ta moja trojminutova pamat zlatej rybky v akvarku..
double penetration? a miesto predohry a prstovania tykadlovanie? eeeeeeh!
chory mozog mam, ze mi toto napadne. idem radsej na piuko
(celkom by ma zaujímal tvoj vek. pretože teraz pôsobíš strašne mladučko. niečo ako mne zvyknú tipovať, lenže mám takmer o desaťročie viac. asi preto na mňa teda tak pôsobíš, lebo sa správaš ako ja. )
@elemia celkom isto mam minimalne tolko ako ty. ale nechovam sa niekedy na svoj vek, lebo to tak necitim.
chlapci su vecne deti ved
ale ono ked treba, tak viem posobit aj distingvovane a slusne, dokonca vyspelo
@mygate u nich sa tvoria najprv spermie, ktoré si navzájom vymieňajú pri takomto vzájomnom spojení. Spermie si ukladajú do takého vačku a potom následne nimi oplodňujú vlastné vajíčka
@elemia hmmm tu už sa neviem tak narýchlo vyjadriť :ehm: zrejme to záleží od druhu, možno niektoré slimáky sú toho schopné niektoré nie. Neviem, ale napríklad príbuzné lastúrničky "hrachovky" na obrázku sú toho schopné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Kriste toto fakt milujem takéto otázky totálne opomínajúce 99 percent reality...
Ale méh. Anime! :-S
radsej mam moznost nevyberat si z dvoch moznosti, ktore su stupidne a nie su v nich zahrnute city a pocity, situacia.
niekedy len proste - byt potichu ale spolu, je viac ako ktorakolvek moznost. ale to zistis casom.
ale nie... sex, ale aj s bozkávaním
inak @18 .
? :-S
dufam ze ty svoje prirovnanie nie :ehm:
alebo dúfaš, že som nemala pred sebou takýto obraz?
omatia/jaroslav_sivecky_193670.jpg" target="_blank"> omatia/jaroslav_sivecky_193670.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
(ok, už končím s tými slimákmi.)
ale kopulujucu slimac som este nevidel, takze aj edukujes.
(a to ozaj oni tam one? e-e?)
no hej. bakané veci si tam navzájom robia.
ci oni mozu byt hermafrodit ked nenajdu partnera, inak maju svoje pohlavie?
ach, ta moja trojminutova pamat zlatej rybky v akvarku..
double penetration? a miesto predohry a prstovania tykadlovanie? eeeeeeh!
chory mozog mam, ze mi toto napadne. idem radsej na piuko
(celkom by ma zaujímal tvoj vek. pretože teraz pôsobíš strašne mladučko. niečo ako mne zvyknú tipovať, lenže mám takmer o desaťročie viac. asi preto na mňa teda tak pôsobíš, lebo sa správaš ako ja. )
chlapci su vecne deti ved
ale ono ked treba, tak viem posobit aj distingvovane a slusne, dokonca vyspelo