neviem...podla mna sex bez lasky ... a laska bez sexu hmm to podla toho aky si tip cloveka...ale ved v laske by nemal chybat sex...hm diskutabilne..dobra anketa
@krutafunebracka mas celkom zaujimave nazory...si strasne vyraznaa osobnost a prva ktoru som si tu zapametala ked som sem po prve prisla
no a k teeme ...tak sex bez lasky nie je sex teda je ale o nicom si myslim a laska bez sexu asi kazdeho dlho nebaviii...ja sa skor priklanam k lasky bez sexu....a PS: mne sa tak zdaaa ze na tuto temu som uz odpisovala kedysi davno
u mna zatial vedie sex bez lasky, lasku bez sexu som vydrzal dva tyzdne (najprv bol on tyzden prec, potom som odcestoval ja na tyzden), potom sa podvolil :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja nemienim byť nikomu sprostá štetka!
Sex bez lasky je rychly sex
no a k teeme ...tak sex bez lasky nie je sex teda je ale o nicom si myslim a laska bez sexu asi kazdeho dlho nebaviii...ja sa skor priklanam k lasky bez sexu....a PS: mne sa tak zdaaa ze na tuto temu som uz odpisovala kedysi davno
Ale čo ti mám na to odpovedať? To treba proste chápať a nie vysvetľovať.
lebo sex a láska,to mi proste nejde moc dokopy..