@piratka10 napisem to takto, urcite masturbujes, tak co je lepsie, ked budes doma sama alebo ked ti s tym niekto pomoze? v tomto pripade myslim ze ta pomoc je urcite lepsia
ja som to vzdy zatracoval, ale teraz som prisiel na to, ze je to lepsie ako nic...a btw ked pride na zeny kriza, mnohokrat aj tie velke romanticky si urobia "ulet"
Drahá slečna, neviem z ktorej planéty ste spadla. Ak však pomýšlate nad kariérou kurtizány, viem Vám odporučiť vskutku diskrétny nevestinec blízko Trafalgarského námestia. Viete drahá, mám tam isté konexie...Teda by som Vám vedel, ehm, tento lukratívny flek vybaviť...
neviem ako nie že by som to zrovna praktizovala, ale proste sex mi príde ako istá potreba a ak sa niekto naozaj necíti na vzťah, alebo do vzťahu z akýchkoľvek príčiin nechce ísť... a má túto potrebu tak nejak proti tomu nič nemám
asi tak ako @27 ... tiez som bol naivny a spajal si to s laskou a neviem cim vsetkym...a hovno...je to obycajny pud...maju ho mravce..vtaky...hlodavce...ludia...
Drahý @etelnair , vaše vyjadrovanie je priamo úmerné vašej chabej inteligencii. Odporúčam odbornú poradňu, kde Vám celkom iste pomôžu. Ak je to však nejaká zdvorilostná formulka, tak sa ospravedlňujem. Hol veľmi čudesný zvyk, podobné vyjadrovanie v spoločnosti zrejme nemá obdobu...
Môj prvý sex bol bez lásky... No nedalo by sa povedať že bol čisto živočíšny a mechanickí skrátka nezáväzní sex z vášňou.. Dalo by sa povedať že to bolo ako robiť vodičak na trvalí vzťah...
ja na tom nevidim nic nemoralne, nenormalne, ani nijak inak zvratene
a veci typu: ked sa s nim/nou vyspim, tak k nemu/nej zacnem nieco citit je hlupost, sex s clovekom, ktoreho poznas, je intimne prehlbenie vztahu, ale to zasa neznamena, ze hned je z toho partnersky vztah... tie vase smiesne skatulky, ako keby clovek nieco citil iba k potencionalnemu partnerovi...
nachvilku je to fajn (vlastna skusenost) ale potom to strati caro ... a ta laska v tom chyba . no nieje to ono bez nej . ale 100 ludi 100 chuti . kazdemi vyhovuje nieco ine
@piratka10 tak ja si myslim, ze clovek ked dospie, tak by sa mohol dostat k tomu, ze niektore obmedzenia a skatulkovanie vztahov su absolutne zbytocne a hlavne neprirodzene
@dokonalygentleman neee ja ta strasne uznavam ty si sugy? kua ja sa ti asi zafanusikujem, konecne nieco vtipne na tomto portali, sak ja tu aZ PLAcem:d:d:d:d:d viac takychto fejkov by mohlo byt!
Drahý pán @etelnair , skutočne obdivujem Vás cit a zmysel pre stručné vyjadrenie skutočného problému. Hm, nechápem však zmysel vami uvednej požiadavky. Rád podstupujem rôzne domorodé zvyklosti na mojich cestách, avšak, mám zato, že sa mi tu snažíte odprezentovať istý pohrebný rituál. Drahý priateľu, mohli by ste mi prosím povedať viac? Odpusťte, ale vy ste už mali sex s mŕtvolou? Neviem sa stotožniť s predstavou, že by som mal praktikovať takýto "chaldný" akt. Musíte byť skutočný preborník a riadny frajer!
@etelnair musím vyjadriť ľútosť nad vašou chabou slovnou zásobou, drahý pane... Považujem za nezdvorilé prirovnávať názor iného jedinca k istým produktom z tráviaceho traktu. To však zrejme racio barbar ako vy, ktorého inteligencia sa rovná inteligencii jednobunkovca, nikdy nepochopí...
Drahý @etelnair , nakoľko ma v debilite vysoko prevyšujete, teda vynikáte v tejto dovednosti viac ako ja - ste teda mnohonásobne váženejší v tejto oblasti, dávam Vám prednosť a umožňujem Vám vykonať tento čin ešte predomnou...
@42 súhlasím.. ono človek to nepochopí, kým to nezažije..
mám veeeeľmi dobrého kamoša, asi najlepšieho, sme spolu úplne každý deň.. a poviem to normálne, párkrát sme spolu spali.. stále sa objímame, hovoríme si že sa máme radi, hocikedy sa bozkávame.. ale len preto, že proste chceme! veľakrát sme to riešili, máme sa STRAŠNE moc radi a nemyslíme si, že keby sme sa ľúbili, bolo by to niečo viac.. proste si neviem predstaviť, že by sme sa mali radšej..
a hocikedy máme potrebu sa dotýklať, alebo niekedy aj bozkávať, ale hocikedy zase nie.. ak by sme spolu chodili, MUSELI by sme to robiť, lebo spoločnosť to vyžaduje - chodíte spolu? držte sa za ruky, bozkávajte sa, lebo to tak má byť.. ale my sa hocikedy týždeň ani nedotkneme a niekedy proste hej.. keď sa nám chce.. a je to super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
proste sa mi to spája s láskou, nechcem len sex ako taký.
Veď sa do toho dá vtrepať romantika, nemusíte byť ako zvieratá.
Ja s tým nemám problém.
sex z lasky je uzasna vec.. romantika and all that shit
sex bez lasky je uzasna vec.. zvieraci pud and all that shit
a veci typu: ked sa s nim/nou vyspim, tak k nemu/nej zacnem nieco citit je hlupost, sex s clovekom, ktoreho poznas, je intimne prehlbenie vztahu, ale to zasa neznamena, ze hned je z toho partnersky vztah... tie vase smiesne skatulky, ako keby clovek nieco citil iba k potencionalnemu partnerovi...
Mala som sex aj s niekým, koho som ľúbila, aj s niekým, koho som neľúbila... úprimne, viac som si to užila v tom druhom prípade
Inak je celkom pekne si vsimnut, ako vacsinou teenagery rozpravaju, ze si to nevedia predstavit a potom vacsina ludi uz k 25 a viac tvrdi, ze v pohode
mám veeeeľmi dobrého kamoša, asi najlepšieho, sme spolu úplne každý deň.. a poviem to normálne, párkrát sme spolu spali.. stále sa objímame, hovoríme si že sa máme radi, hocikedy sa bozkávame.. ale len preto, že proste chceme! veľakrát sme to riešili, máme sa STRAŠNE moc radi a nemyslíme si, že keby sme sa ľúbili, bolo by to niečo viac.. proste si neviem predstaviť, že by sme sa mali radšej..
a hocikedy máme potrebu sa dotýklať, alebo niekedy aj bozkávať, ale hocikedy zase nie.. ak by sme spolu chodili, MUSELI by sme to robiť, lebo spoločnosť to vyžaduje - chodíte spolu? držte sa za ruky, bozkávajte sa, lebo to tak má byť.. ale my sa hocikedy týždeň ani nedotkneme a niekedy proste hej.. keď sa nám chce.. a je to super!
Sex bez lasky ide, ked do toho vlozis vasen.
@sugy1 dufam, ze to bude minimalne na 1. mieste inak ta utyram