Chcem sa spytat alebo informovat ci nevie niekto o nejakej poradni kde by specializovany doktor najlepsie sexuolog alebo urolog gynekolog odpovedal na moje otazky ohladom sexu a chorob mam strach o seba a partnerku alebo kde sa da zohnat kvalitny material
moje holka mi honila.a ja se udelal,mnela moje sperma na ruce a jela na toaletu,a ted se bojí žeby z toho mohla byt tehotná...je to možný?? poradne pls
ja se asi picnu tak @4@6 proste....on toho prstovania neviem ale ..ta prva otazka pokial si tie prsty pchala....dnu tak je to mosne ale pochybujem aaa ak nie tak ties pochybujem lebo to by sa muselo dostať hlbsie!.. @9 tak možne je to lebo chalan sa nemusi ani spraviť a vylučuje určite spermie...ale tak....ono to nemusi vynst..byť na tvojom mieste spravim si test alebo niečo drž sa
sexualita, gynekológ, sexuológ na jednom mieste a aj online poradňa je na stránke » www.sexualne.sk/gynekolog-porod... ... preklikaj sa kam potrebuješ, popýtaj sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
//nie
Medicínska databanka. PRIMAFórum · Medikalkulačky · Lekársky slovník · Choroby, ochorenia · Pôvodcovia ochorení · Imunitný systém · Bolesť, druhy bolestí ...
primar.sme.sk/
Choroby, ochorenia
Tehotenstvo
Gynekologické choroby
Medikalkulačky Klasifikácia chorôb
Bolesť, druhy bolestí
Lekársky slovník
Urologická poradňa