Ste ochotní na tom vo vzťahu pracovať, keď to teda v tejto intímnej sfére neklape či si myslíte, že ak je to ten pravý, tak aj sex je automaticky skvelý?
je to súčasť vzťahu a na všetkom treba pracovať som ochotná splnať možno aj isté partnerove predstavy ale všetko len do určitej miery ked sa mi proste niečo nepáči a ani jemu a nie sme ani jeden ochotní to zmeniť tak myslím že sa to rozchodom skončí
Neklape?...to mi príde dosť také povrchné...vždy sa dá pomôcť aj v tej intímnej sfére....či už tak alebo onak....a rozchádzať sa kvôli tomu že by partnerka nechcela sex ...teda tak raz do týždňa...podľa mňa práve vtedy to neklape, keď sa o tom tí dvaja nerozprávajú..len proste raz za týždeň sa do toho dajú..pritom ju to možno aj bolí...a možno sa ani neurobí..no keďže sa o sexe nebavia...tak je to pre ňu lepšie znášať raz do týždňa...ako každý deň...čiže....ROZPRÁVAŤ SA..to je základ a o všetkom...lebo ako jej mám pomôcť, keď nepoznám jej názor..alebo pocity???
teraz to možno vyznieva tak, že len v nej môže byť problém....ale ak by bol vo mne...tak tiež by som sa ozval...toť vsio...viac......cez TSky...
Ja suhlasim s @1 a @2 v podstate niet co dodat. Do istej miery sa da prisposobit tomu druhemu ale nie uplne to uz potom nechce mna ale niekoho ineho a bez komunikacie sa nic nevyriesi takze ak je problem ehm v opakovaniach tak urcite sa najde kompromis v tomto pripade dajme tomu 2-3krat do tyzdna a je to.
Sex je vo vztahu urcite velmi dolezity. Najdolezitejsie je to, ze sa dvaja ludia maju navzajom radi, no ak im ti neklape v oazke sexu, tak skor ci neskor sa medzi nimi objavia urcite problemy.
neviem ako to je ale pamatam si na jednu pohotvou odpoved profesorky. Sex je kazdodenna potreba cloveka neviem co ja na tom pravdy. Ale urcite to nie je to najdolezitejsie vo vstahu.
Sex jednoducho patri k dobremu, zdravemu vztahu ale zase netreba nic uponahlit. Ak sa jeden s partnerov na to neciti si myslim, ze zrovna nie je najlepsie ho do niecoho nutit, lebo sex hlavne prvy sex by malo byt nieco pekne a nie velke sklamanie.
presssssne ako povedal 2,....rozpravat sa rozpravat sa a rozpraaaavať sa...a nie len o sexe ale o všetkom, čo by mohlo byt neskor niecim co nastrby vztah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Neklape?...to mi príde dosť také povrchné...vždy sa dá pomôcť aj v tej intímnej sfére....či už tak alebo onak....a rozchádzať sa kvôli tomu že by partnerka nechcela sex ...teda tak raz do týždňa...podľa mňa práve vtedy to neklape, keď sa o tom tí dvaja nerozprávajú..len proste raz za týždeň sa do toho dajú..pritom ju to možno aj bolí...a možno sa ani neurobí..no keďže sa o sexe nebavia...tak je to pre ňu lepšie znášať raz do týždňa...ako každý deň...čiže....ROZPRÁVAŤ SA..to je základ a o všetkom...lebo ako jej mám pomôcť, keď nepoznám jej názor..alebo pocity???
teraz to možno vyznieva tak, že len v nej môže byť problém....ale ak by bol vo mne...tak tiež by som sa ozval...toť vsio...viac......cez TSky...