Sex mi nič nedáva, nevadí mi, ale občas mi je nepríjemný
Dievčatá prosím Vás buďte úprimné. Čo máte zo sexu? Lebo ja vôbec nič....nič mi to nedáva, dokonca keď to dlhšie trvá tak mi to je už nepríjemné...ako to vnímate vy? ...
@maco011 n ta šak viem, ja len chcem podotknúť, ze dakomu vobec naznak lasky netreba ked si chce uzit staci len fyzicka pritazlivost alebo opity stav a nic viac
mna to tiez nebavilo a bolo mi to skor neprijemne, ale potom som narazila na chalana, ktory to naozaj v posteli vedel, a mala som chut aj kazdy den a to nie raz. teraz som uz sice s inym chalanom, s ktorym ma to zo zaciatku nebavilo, ale vedela som ze to moze byt krasne a nejako sme sa zosuladili a tiez je to uz fajn. skus obmenit nejake veci, praktiky,,,, ak mas staleho partnera (cize priatela), tak sa skus o tom snim porozpravat, mozno ho to nakopne a bude si viac na tom davat zalezat a najdete co sa vam obom paci,,,, a bude to lepsie
Tak sa popritom venuj nejakej svojej obľúbenej činnosti, napríklad saď bonsaje, maľuj obrazy, žehli, bicykluj, alebo čo ja viem, čo ťa baví... A spokojní budete obaja
No tak podľa mňa nezáleží iba na tom či ho miluješ alebo nie ale či ťa fizycky priťahuje. A keď to s Tebou nevie v posteli tak Ťa to bohužial bude nudiť stále ... mala by si mu povedať ako to znášaš a mali by ste skúsiť niečo iné ... niečo také čo ťa bude vzrušovať
a co takto otvorena komunikacia s priatelom? hladajte navzajom, co je vam v tomto smere prijemne. hlavne treba doveru, uvolnenost a lasku, potom to ide samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a k téme ... sex milujem, milujem ten pocit a milujem, že je to s osobou, ktorú milujem
julinka nie je to prirodzené. Je to je trest Boží, proste ti Boh vzal pôžitok zo sexu.
A to máš za to, že urážaš Pána Boha a porušuješ Jeho prikázanie - Nezosmilníš! Vieš dobre, že mám pravdu a žiješ na divoko bez manželstva.
Zu dem Thema, buď je chyba v partnerovi alebo si proste asexuálka
....skus to s holkou mozno si odpovies na svoju otazku ja som si
napoveda ( robertko )
..kvak..
napodobne
Každopádne, jeho to nesere? Mňa by to asi sralo keby som videl že ju to nebaví..
moj byvaly 9 mesacny vztah ma vtom 100% uistil
ok ok to bola len moja poznamka
budem zla a opytam sa to iste kludne napis do TSky nech uz nespamujeme toto forum
OMFG to si robis prdel ???
treba oddych zo pár dní.........filip