Dík všetkým čo ste sa včera zapojili do témy kamarátsky sex. Bolo to viac menej o tom, že ľudia to nechcu lebo by to potom skazilo ich kamarátstvo, čiže Záver je NIE, neuznávam to. Dnes tu mám novú, síce podobnú ale zase o niečo inú tému a to je dajme
na jednu noc je to o ničom. možno niekomu to vyhovuje, ale takých ľudí je málo. človek ani nevie, čo sa tomu druhému páči, nevie, ako taktne naznačiť, čo by rád od toho druhého, je to len také vytrasenie sa a to si myslím, že málokomu vyhovuje... to kamarátstvo s výhodami je taký celkom dobrý kompromis, ak človek chce sex, ale s niekým, koho má aspoň trochu rád... tie jednorázovky sú aj tak nanič, človek sa zrazu obzrie a zistí, že ich mal dáko priveľa v posteli...
nie, inak to celkom nechápem ako niekto dokáže prejsť od statusu nepoznáme sa po poznáme sa trochu, prebehnúť všetky méty a napokon mať spolu sex. Celkom výkon...stihnúť to za pár hodín. Alebo som asociál, keď si to neviem predstaviť
určite nie. a dôvod? jednoducho sa neviem pri úplne cudzom človeku úplne uvoľniť. A okrem toho si myslím, že prvý sex je vždy ten najhorší a potom je to postupne len lepšie a lepšie, lebo partner vie čo mám rada. čiže si to ani moc neužijem. tak prečo by som to preboha robila?
Tak ako je rozdiel medzi kamarátmi a priateľmi tak je rozdiel medzi sexom a milovaním.
Nie som až taký konzervatívec, že by som si nevedel predstaviť čokoľvek...a stalo sa mi ,,niečo podobné,, ale nevedel by som sa len tak vyspať s niekým koho by som už potom nevidel alebo ku komu neprechovávam nejaké hlbšie emócie.
Prirodzene, takáto situácia sa mi stáva na dennom poriadku, avšak nemám s tým dobré skúsenosti pretože vždy po takomto romániku nastane to, že daná osoba chce ďalšie a ďalšie stretnutia až je z toho nakoniec požiadavka na vzťah a to ja odmietam. Darmo keď sex so mnou je nákazlivý ako droga.
toto už vôbec nie, aby som mala s niekým sex, tak pre mňa dotyčná osoba musí niečo znamenať a musím ho mať rada.. toto kritérium v podstate spĺňajú aj kamaráti, ale tam je to o strachu a to nechcem. takže, sex na jednu noc nie, kamarátsky sex tiež nie
nevedela by som prijat niekoho telo, ked o zvysok nestojim. ked mam uz k niekomu taky vztah, ze sss ano, tak to uz pre mna obvykle znamena aj to, ze by som si toho cloveka rada "nechala" => ak si ho z nejakeho dovodu nemozem nechat, tak sa nechcem priputavat viac cez tieto veci. okrem toho neznasam ako lahkovazne sa sex vnima. zvlast odkedy viem o tom, ako kamaratova nezavazna milenka musela na potrat aj ked sa cely cas chranili a malo to byt super bezpecne a v case ked tam sla uz nasiel svoju novu velku lasku na vazny vztah... brrr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
čo som nechcel, som našiel,
a teraz mám v srdci hlavolam,
v hlave srdcolam...
hej hej, už padám
sa stali síce všelijaké veci všelijakým ľuďom a aj mne
ale musím aspoň troška takému človekovi veriť a poznať ho a vybudovať si hoci aj čisto sexový alebo sexovo kamarátsky vzťah
@kissmeplease
Tak ako je rozdiel medzi kamarátmi a priateľmi tak je rozdiel medzi sexom a milovaním.
Nie som až taký konzervatívec, že by som si nevedel predstaviť čokoľvek...a stalo sa mi ,,niečo podobné,, ale nevedel by som sa len tak vyspať s niekým koho by som už potom nevidel alebo ku komu neprechovávam nejaké hlbšie emócie.
chcel by som poznať jeho názor
ale v mojom prípade to väčšinou (aspoň zatiaľ) nestálo za veľa