pockal by som si na reakciu ( s tým ze by som to povedal) a ak by bola taka, ako je tvoja otazka, tak by som povedal dovi dopo.. a rad som ta spoznal..
akoze.. to fakt je vztah o sexe? jeden by si myslel, ze sa ti dvaja maju mat radi.. maju sa spoznat a poznat.. maju mat spolocne predstavy a plany.. a nie riesit, ci mi da alebo nie..
chcel by som vediet dovod, pravdepodobne by ale bol silne nabozensky (inak si to neviem vysvetlit) a ked si to zratam, neviem si predstavit ze by ma zaujala silne veriaca zena, pretoze to nieje len jej jedna vlastnost ale aj sposob a sila uvazovania a tisic dalsich veci ktore z toho vyplyvaju ... cize pravdepodobne takato vec nenastane, nemusel by som sa teda rozhodovat
fuh...ťažko povedať.
po jednej stránke- aspoň to so mnou myslí vážne zjavne..
po stránke druhej- neviem ako by som vydržala..asi by som sa ho stále snažila zviesť a potom by bolo zle, keby odolal, lebo by som sa cítila nepríťažlovo.....
Alebo by som sa za neho hneď vydala
Ak partnerku/partnera ľúbiš netreba to ani riešiť. I keď sexuálne vyžitie dostáva v 21. storočí aj zdravotný význam ale v každom prípade myslite na ochranu
Musí byť blbé len tak si spolu ležať v objatí nadržaný a snažiť sa nemyslieť na to Po sexe sa obom lepšie zaspí a aj majú lepšiu náladu a vlastne občas je to jediná fyzická aktivita ktorú vykonám za celý deň.
sex, sex, sex, nič na tomto svete nie je dôležitejšie, ako smilstvo, mamona a pýcha...
preto je aj toľko ľudských tragédii, rozvodov a plaču...
spolužitie dvoch ľudí v láske je najcennejší dar a poklad, že sa dokážu navzájom rešpektovať, pomáhať si v dobrom aj v zlom a byť verný ...
ak toto zlyháva, potom nie ste hodní jeden druhého a radšej skončíte tento vzťah...
Za takého partnera by som bola vďačná.
Tu však nastáva menší problém- ja svadbu nechcem, nikdy, ale takého partnera by som brala. Takže pokiaľ by bol ochotný žiť so mnou v partnerskom zväzku, kedy by sme si boli navzájom oporou, držali za každých okolností spolu a pod. ale s tým, že nikdy nebudeme spolu spať, tak takého beriem.
Prípadne je tu ešte možnosť zoznámiť sa s asexuálom, to by bolo najvhodnejšie (ja viem, som divná, ale každý sme nejaký)
No akože nebol by to až taky problem keby ste si tak rozumeli že by ste mali pocit že ste jeden pre druheho stvoreny a nemate problem spolu vychadzat. Samozrejme by ste nečakali do 30 rokov na svadbu ale planovali by ste ju ako prvé čo si budete môcť dovoliť finančne aj priestorovo atď. teda po škole alebo tak myslím...
No to teda neviem Možno ano možno nie, zaležalo by ako by bol na tom intelektualne. Ak by to bol fakt super človek s ktorym by som si psychicky rozumela najviac, tak potom možno aj áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
akoze.. to fakt je vztah o sexe? jeden by si myslel, ze sa ti dvaja maju mat radi.. maju sa spoznat a poznat.. maju mat spolocne predstavy a plany.. a nie riesit, ci mi da alebo nie..
.D
po jednej stránke- aspoň to so mnou myslí vážne zjavne..
po stránke druhej- neviem ako by som vydržala..asi by som sa ho stále snažila zviesť a potom by bolo zle, keby odolal, lebo by som sa cítila nepríťažlovo.....
Alebo by som sa za neho hneď vydala
preto je aj toľko ľudských tragédii, rozvodov a plaču...
spolužitie dvoch ľudí v láske je najcennejší dar a poklad, že sa dokážu navzájom rešpektovať, pomáhať si v dobrom aj v zlom a byť verný ...
ak toto zlyháva, potom nie ste hodní jeden druhého a radšej skončíte tento vzťah...
Tu však nastáva menší problém- ja svadbu nechcem, nikdy, ale takého partnera by som brala. Takže pokiaľ by bol ochotný žiť so mnou v partnerskom zväzku, kedy by sme si boli navzájom oporou, držali za každých okolností spolu a pod. ale s tým, že nikdy nebudeme spolu spať, tak takého beriem.
Prípadne je tu ešte možnosť zoznámiť sa s asexuálom, to by bolo najvhodnejšie (ja viem, som divná, ale každý sme nejaký)