Ahojte, pýtam sa LEN tých, ktorí už niečo podobné zažili. Aké to bolo ? Viem si asi predstaviť čo tam bolo " navyše " ale baby krvácali ste pri tom veľmi? chalani, ako? bezproblémov ste sa do toho dali ? Počula som už rôzne názory, dokonca som čítala aj
ja ti neviem, asi je to u každej iné, ja s tým problém nemám a záleží od chlapa, či to bude chcieť s tebou provozovať, lebo nie každý je s tým v pohode
Prečo si niektorí chlapi myslia, že dievča je medardova kvapka čo týždeň neprestajne kvapká? x_X
1) Keď sa predtým dievča osprchuje, a budete to riešiť na misionára, straty sú minimálne až žiadne.
2) Ak dievča nemá bolesti, užije si to asi miliónkrátviac
3) Nehovoriac o tom, že mnohé dievčatá majú v tom období hladinu libida niekde na Marse
A asi nikdy nepochopím, ako môžu niektorí chlapi chcieť strkať vtáka do riťky, ale toto im vadí. Proste je to hrozný nonsens
@demoniqangel na margo poslednej vety - treba mat normalneho chlapa ktory vie pochopit ze menstruacia je normalna sucast zivota zeny a nie nejake "fujky fujky inokedy ta pretiahnem hocikedy a hocikde ale tento tyzden s tebou nechcem mat nic spolocne."
@demoniqangel vidis, pre mna je zas hrozny nonsens, ze baby si ho nechcu strkat do ritky, ale nevadi im, ked to ma byt do ich spuchnuteho krvaveho slizkeho organu, miesto toho, aby par dni vydrzali
@antifunebracka Lebo do riťky to bolí.
A nie je to spuchnuté ani slizké. Veď pochop, nie je celý cyklus len o tom že omagadsomobláčikahaakoprším ale táto fáza sa deje deň-dva (hoci je to individuálne), potom je to vcelku safe, ak dodržíš pred tým troška hygienu, a nebudeš ju klátiť pol dňa vkuse, možno by si si to ani nevšimol.
@demoniqangel do ritky to neboli, ked to robis spravne. proste mi vadi ten pocit, ze strkam svojho tatosa do otvorenej rany @istsinka sak ale ty si uplne zvratena
Keď božstvo stvorilo celý vesmír, t.j. more, pevninu, rastliny, zvieratá. atď, malo z toho rozkoš, ale nestačilo to.
Preto na seba božstvo vzalo podobu ŽENY. Nazvala sa Kálí. Kálí žila vo vesmíre ako prvá žena a o mesiac, keď začala krvácať pocítila veľmi dobrý pocit, na ktorý treba aj muža. Tak sa rozdvojila a vznikol Mahakálá. (Maha znamená po indicky láska a Kálá je mužský rod od slova Kálí.)
To azda stačí na pochopenie. Nie ? Prvý sex bol, keď mala žena chuť počas menštruácie. Je to prirodzené.
Preto ešte doteraz v Indii, ked je svadba, nevesty majú oblečené červené sárí. Lebo ćervená je ta pravá farba na lásku a na vśetko, ćo k nej patrí. Veď aj tu sa niekedy obliekajú červené svadobné šaty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1) Keď sa predtým dievča osprchuje, a budete to riešiť na misionára, straty sú minimálne až žiadne.
2) Ak dievča nemá bolesti, užije si to asi miliónkrátviac
3) Nehovoriac o tom, že mnohé dievčatá majú v tom období hladinu libida niekde na Marse
A asi nikdy nepochopím, ako môžu niektorí chlapi chcieť strkať vtáka do riťky, ale toto im vadí. Proste je to hrozný nonsens
Keď už nič iné, aspoň toto je veľmi relevantný argument
ja skor nepochopim, ako nemoze niekto 3-5 dni pockat...
A nie je to spuchnuté ani slizké. Veď pochop, nie je celý cyklus len o tom že omagadsomobláčikahaakoprším ale táto fáza sa deje deň-dva (hoci je to individuálne), potom je to vcelku safe, ak dodržíš pred tým troška hygienu, a nebudeš ju klátiť pol dňa vkuse, možno by si si to ani nevšimol.
@istsinka sak ale ty si uplne zvratena
Preto na seba božstvo vzalo podobu ŽENY. Nazvala sa Kálí. Kálí žila vo vesmíre ako prvá žena a o mesiac, keď začala krvácať pocítila veľmi dobrý pocit, na ktorý treba aj muža. Tak sa rozdvojila a vznikol Mahakálá. (Maha znamená po indicky láska a Kálá je mužský rod od slova Kálí.)
To azda stačí na pochopenie. Nie ? Prvý sex bol, keď mala žena chuť počas menštruácie. Je to prirodzené.
Preto ešte doteraz v Indii, ked je svadba, nevesty majú oblečené červené sárí. Lebo ćervená je ta pravá farba na lásku a na vśetko, ćo k nej patrí. Veď aj tu sa niekedy obliekajú červené svadobné šaty.
aj ja keď mám krámy, tak nesúložím
pleasure everywhere