neviem ci to tu uz bolo,ale myslite si,ze je relativne bezpecne mat sex bez ochrany(samozrejme prerusovany)pocas kramov?vajicko by uz nemalo byt pritomne tak sa pytam
chalan asie nie...to chapem,ale ked mate vztah na dialku a ten/ta vasa polovicka pride raz za cas a chcete mat chvilu pre seba...a tomu chalanovi to nevadi ked to uz konci...a vraj baby to maju cez menzes lepsie lebo su viac citlive
... no ja bohužiaľ mám chuť ale tak viem vydržať.. rozhodne je mi to nepríjemné.. neskúšala som to ..ale ani v budúcnosti neplánujem.. a či by to malo byť bezpečné?? no niektorý hovoria že áno iný zas nie.. takže.. skús a uvidíš..
ale aj ja mám vzťah na diaľku a sme spolu vlastne len cez víkendy a ani to nie každý,no aj tak sa mi milovanie počas mojich dní hnusí a nikdy by som na to nepristúpila...
Mala by si byť prirodzene neplodná v tom čase. Ale nie je to na 100%. Ako sa hovorí, aj motyka niekedy vystrelí. V tomto prípade by mala tá motyka dosť neželané následky asi
no práveže v tých posledných dňoch by to už nemuselo byť bezpečné, jediný deň kedy sa dá naisto povedať, že by si NEMALA otehotnieť je práve ten deň, kedy to dostaneš...
ku koncu by som to neriskovala, ale je to samozrejme tvoja vec.
anyway...neviem si predstaviť taký sex bez kondómu už len kvôli tvojej bezpečnosti...vieš ty vôbec, aké brutálne problémy s infekciami môžeš mať?
@lvanka mhmmm chut ja mam skoro stale no zas, prvy den je to trochen blbe bo to aj brucho boli a bit ale tak "nasilu" by sa dalo unava? to ja som vzdy prekonala na korculiach
@14 nie cez menzes, ale počas ovulácie je pravdepodobnosť najväčšia
@0 najväčším problémom sexu počas menštruácie nie je tehotenstvo (hoci nie je vylúčené) a ani fakt, že to bude vyzerať ako po zakáľačke, ale ako bolo spomenuté vyššie, hrozí ti veľké riziko infekcie. takže radšej použite kondóm, ak až tak neviete vydržať...
ako antikoncepčnej metóde by som tomu neverila.. ani prerušovanej súloži.. myslím že vždy sa môže nájsť nejaká tá mrška, čo prekĺzne.. a či práve cez krámy? ak to dvom nevadí tak prečo nie.. no treba dbať viac na hygienu.. je to náchylnejšie na zápaly..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
anyway malo by to byt bezpecne... no malo este neznamena ze je... cize by som volila aj ochranu
ale aj ja mám vzťah na diaľku a sme spolu vlastne len cez víkendy a ani to nie každý,no aj tak sa mi milovanie počas mojich dní hnusí a nikdy by som na to nepristúpila...
ku koncu by som to neriskovala, ale je to samozrejme tvoja vec.
anyway...neviem si predstaviť taký sex bez kondómu už len kvôli tvojej bezpečnosti...vieš ty vôbec, aké brutálne problémy s infekciami môžeš mať?
to si ešte nikde nepočula?????
šak to doktorka povie hneď ako prvé...
a keď už tak chceš cez krámy sex tak len s kondómom..však môžeš nie čo dostať...
@0 najväčším problémom sexu počas menštruácie nie je tehotenstvo (hoci nie je vylúčené) a ani fakt, že to bude vyzerať ako po zakáľačke, ale ako bolo spomenuté vyššie, hrozí ti veľké riziko infekcie. takže radšej použite kondóm, ak až tak neviete vydržať...
@17 este ze tvoja je pekna
a to o tej hygiene viem,a nie nemozem vydrzat leob vtedy mam na to anjvacsiu chut