Ked extaza navodzuje pocity blizkosti k ostatnym ludom, zvysuje citove a fyzicke prezitky, potlacuje unavu,... Tak ma to včera napadlo, skusal to uz niekto? Mozete aj cez TS.
Okrem extazy nepoznam inu latku ktora by bola podobna. Casto urcite nie, radovo zopar posedeni do roka. Na inej droge (okrem zelenej) si to moc predstavit neviem, to uz musia byt advanced useri / parik (Advanced neznamena ze musia vela davat, ale ze maju rozum a vyznaju sa a su vzdelani v "problematike") pri halucinogenoch a pod.
Extaza je ale prave preto taka najidealnejsia, lebo je to empatogen, entaktogen a skratka je to uplna smrt .]
Jednak, je to veľmi subjektívne, dvak, ak si niečo nezažil, nemal by si vyvodzovať závery a trak, niečo úplne iné to nemôže byť už z princípu, pretože aj E je svojím spôsobom halucinogén.
Dobre aplynus, tak to nie je nieco nplne ine. A ty si to uz teda zazil oboje ked tak hovoris? Ja to hovorim na zaklade toho co viem, a co ze som nemal papier ?
LSD a Extaza su uplne odlisne veci, nechapem co tu zas tocis. E nie je halucinogen. Zazitok na extaze je subjektivny ? Co je na nom subjektivne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Osobne by som to doprial zazit kazdemu cloveku na svete. To sa neda opisat slovami.
@2 extaza nie je piko! ziadne 10 hodinove sulozenie sa nekona.
V podstate na kazdej (podobnej) droge je to "ine"-asi lepsie.
Extaza je ale prave preto taka najidealnejsia, lebo je to empatogen, entaktogen a skratka je to uplna smrt .]
Nie je to vôbec niečo úplne iné.
Jednak, je to veľmi subjektívne, dvak, ak si niečo nezažil, nemal by si vyvodzovať závery a trak, niečo úplne iné to nemôže byť už z princípu, pretože aj E je svojím spôsobom halucinogén.
LSD a Extaza su uplne odlisne veci, nechapem co tu zas tocis. E nie je halucinogen. Zazitok na extaze je subjektivny ? Co je na nom subjektivne?