V sobotu som bol "žiť" a keď som sa vracal domov, tak som stretol jednu Češku, ktorá tu študuje (v Bratislave), ktorá bola tiež riadne opitá a dala sa so mnou do reči.
Situácia sa zvrhla a skončili sme u mňa doma v posteli. Ale zarazila ma je
s Češkou je to fajn ... Češky niesu také konzervatívne ako Slovenky ... do ničoho ich netreba nútiť všetko samy a rady ... nie väčšinu Sloveniek a iných časopisov treba pomaly "nútiť" aj do toho čo majú rady
aby som to ale zhrnul ...
SK dievča v posteli => NICE
CZ dievča v posteli => NICE
SK a CZ dievča so mnou v posteli => DREAM
@ladylebensgefahr ... ja sa v tejto téme len pripomínam ... ale pssst o mojich zážitkoch
hm...na sex su cesi mozno fajn, neviem. ale vztah s cechom v ziadnom pripade, zijem medzi nimi 6 rokov a je to uplne ina mentalita. aj ked sa to na prvy pohlad nezda.
@ao nj, neviem posudit, priatelku som si tu zatial nehladala a myslim ze ani nebudem ale hlavne prazaci mi pripadaju strasne povrchni, proste su to emocionalni kripli. "miluju te" hovoria tak casto, ako chodia na zachod a pochybujem, ze si uvedomuju vyznam toho slova. ta citova plytkost je tu strasne vyrazna. neviem, mozno je to aj tym ateizmom, ktory tu vladne, pretoze niektorych ludi ich pokrivena moralka a absencia zivotnych hodnot meni na obludy. alebo je to proste velke mesto a od toho sa to vsetko odvija
@v3nty jj, presne tak. zijem v prahe a tu vo vseobecnosti slovakov nemaju prilis radi. ak tu chces zit, musis hovorit cesky (aj z toho dovodu, ze niektori slovencine skutocne nerozumeju - alebo sa tak tvaria). moravaci su podla mna v pohode, tam take rozdiely nie je vidiet. ale cim dalej na zapad, tym je to horsie.
@v3nty Mam proste take skusenosti, ze uz aj tam ma kazdy prebodava pohladom "aha slovak!". Po posledneho bezdomovca, ktory este pred chvilou somroval nejake peniaze.
@ao jj, presne toto, so slovencinou tu neuspejes, niekedy sa normalne bojim hovorit na verejnosti inak ako cesky je to uz proste taky tik, hoci ma celkom tesi, ze uz niekolko ludi sa ma pytalo, ci som z prahy takze to s tym akcentom asi nebude az take zle cize mam zasadu - s cechmi cesky, so slovakmi slovensky ale neviem inak posudit zbytok ceska, v brne som bola len parkrat a tam boli ti ludia fakt ini.
@ao tak na toto si ja davam bacha - ked pridem domov, ziadne ceske slova, ziaden prazsky afekt (ta prazstina je priserna, nieco podobne ako ked v BA niekto hovori "ved blava, neeeee?") ale mam znamych slovakov, ktori sa toho nevedia zbavit. ja sa nechcem nikomu zavdacovat, som rada ze nie som ceska, akurat ze tu sa proste musim prisposobit, ak nechcem mat problemy. priatel je nastastie slovak, takze pouzivanie cestiny v tomto pripade odpada
no napadlo ma akurat jak tak to tu citam ...raz cakam na ruzyni na odlet a chcel som sa pripojit na wifi ale dajak to neslo tak idem za ceskou cca 20 rocnou co tam robila a jej pekne pomaly cistou slovencinou vysvetlujem co potrebujem ..a ona ze prominte ja vam nerozumim .... krava
trochu sice nerozumiem naco musi byt o tom diskusia, ale celko mta rozumiem, zazila so mletny romanik s cechom na dovolenske, a ten prizvuk bol vazne.. ehm... rajcovny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
aby som to ale zhrnul ...
SK dievča v posteli => NICE
CZ dievča v posteli => NICE
SK a CZ dievča so mnou v posteli => DREAM
@ladylebensgefahr ... ja sa v tejto téme len pripomínam ... ale pssst o mojich zážitkoch
a tak keď už odporúčate, ja môžem odporučiť sex s Maročanom, Švajčiarom, Talianom, ale najlepší je aj tak Slovák
možno chlapec je v péčku z toho že spal s Češkou, tak raz je to v pohode...ale myslím že po čase by ho to omrzelo
Zato chlapa by som odtial rozhodne nechcel - to je poriadny rozdiel. (ked pominieme drobnost, ze by som chlapa nechcel ziadneho...)
@peculiar Mne na nich vadi hlavne to, ze su na moj vkus az prilis odviazani a "trhli". To sa prejavuje aj na tej plytkosti co spominas.
@ao nevim to ja nejako na morave moc nepocitujem Akorat su tam strasný ochlastové
A potom sa vratil do Bratislavy a este nejaku dobu "mluvil".
Nuz...
Ešte že mi v petre veľa báb nemáme
doteraz som síce bola zaťažená iba na angličtinu, ale... po tomto odporúčaní veru neviem....
..kvak..