rozmýšlam o tom že sa zas ozvem bývalej ale nie aby sme sa dali dokopy , ale len aby som s ňou spával - len tak nezávazne bez žiadnych blbostí okolo. Čo si o tom myslíte ?
@antifunebracka je tam aj taka šanca , lenže tam skor ide o to že ja som bol ten čo jej dal kopačky a ona fakt nechcela skončiť so vzaťahom , takže by to možno aj prijala
najlepší je sex s ex s ktorým človek strávil dlhšiu dobu a tak vedia čo majú navzájom radi a čo robiť, ale osobne to nepraktizujem, keďže minulosť nechávam v minulosti.
najprv jej dáš kopačky a teraz ešte rozmýšľaš, že ju budeš živiť falošnou nádejou, že sa k nej vrátiš? ty si neskutočný kar. dúfam, že ťa pošle do prdele, lebo tam presne patríš. hanba všetkých chlapov, fuj...
Tak ti poviem, keď sme sa rozišli s bývalým, dohodli sme sa že budeme len spolu spávať a nie mať vzťah. po čase ... sa to z jednej strany zmení, a bude to bolieť, lebo jeden z vás si začne spomínať na časy čo ste spolu zažili, a uvedomí si že ten sex čo ste mali predtým bol lepší a krajší lebo tam boli city a láska...
neviem sa vyjadriť, bo nepoznám vašu situáciu.
ono fakt môžeš tej babe týmto dosť ublížiť.
šak je kopa iných miest (báb), kam si môžeš oného oné.
tak prečo práve ona?
@husky aha no to dobre na kokot vyznelo tym som nechcela povedat ze som niekedy s byvalym spala teda ano, ale vtedy nebol este byvaly, boze ved chapeme sa!
@Yolo58 - myslím si ze to vôbec nieje dobrý napad - už len s toho dovodu ze ty si jej dal zbohom a nie ona tebe. Ak to prijme, je veelmi pravdepodobne že aj ked (len pre sex) bude tam nejaký zlomok nadeje s jej strany že možno chceš niečo viac (a ak nie hned tak neskor pridruženim sa spomienok možno) takto sa končí vela iných "vztahov" co maju len sex....jeden sa zalubí (a pokazí sa to lebo druhý to chce len v sfére telesnej). Neviem ...len jej neublíž emočne.
Proti konceptu nič nemám (to by som bola pokrytec).
Ale tvoj prípad? Daj jej pokoj. Pokiaľ niečo také nenavrhne ona sama, tak ju zbytočne netráp. Podľa mňa je aj šanca, že by to prrijala, ale ty by si bol dosť hajzel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
však keď nechceš vzťah si nájdi nejakú zadanú, ktorá je na toľko trúba, že ti dá
ono fakt môžeš tej babe týmto dosť ublížiť.
šak je kopa iných miest (báb), kam si môžeš oného oné.
tak prečo práve ona?
fakt nie.
snazis sa, ale uz si sa raz priznala, tak to nerob este horsim ako to je!
Ale tvoj prípad? Daj jej pokoj. Pokiaľ niečo také nenavrhne ona sama, tak ju zbytočne netráp. Podľa mňa je aj šanca, že by to prrijala, ale ty by si bol dosť hajzel.