Ahojte zaujimala by ma jedna vec ( ale nie ze by sa to tykalo mna ) ... dame priklad : zena by mala mat sex s muzom ktory bol predtym tiez zenou , teda podstupil celkove preoperovanie zenskeho tela na muzke ( orgány, hormony atd. ) teda všetko ktore mu do
na zenach mi vo vseobecnosti dost prekaza povaha a sex neviem(nechcem) mat bez vztahu a neviem ci by som s takou byvalou zenou dokazala chodit, prave preto ze bola zena
skorej s muzom co sa dal preoperovat na zenu a vyzera ako tomboy
Ked sutaz krasy vyhra transvestita, tak to je smutne ... porota a ostatne sutaziace by sa potom mali nad sebou zamysliet, ze kto to svojim rozhodnutim, alebo vyzorom sabotoval
takto.. pokiaľ s tým budú obe osoby spokojné, nikomu neublížia, vyhovujú si, sú šťastné a majú sa tie osoby rady, potom naozaj nemám právo sa im do toho čo starať.. nech si to užívajú! nech sú akéhokoľvek pôvodného či zmeneného pohlavia..
a proti prírode mi prídu iné veci ako to že sa majú dvaja muži či dve ženy rady.. patrí to k ľudstvu už pekných pár storočí a vlastne pekná hromada storočí, čiže každý nech sa rozhodne..
@aguri500 uvediem príklad. Predstav si, že niekto povie, že mu zavadzia ruka, alebo noha (áno, sú aj také choroby, nežartujem), myslíš si, že by bolo v poriadku, ak by mu ju amputovali len takú zdravú ? Myslíš si, že je zmrzačovanie v poriadku, aj keď sa jedná o chorobu ?
Podobne tak vnímam transexualitu, aj keď ide o trochu iný prípad, ale predsa prečo by mala spoločnosť ustupovať chorobám ? Choroby sa majú liečiť !
Keď sa budú do všetkého pliesť lobbisti, tak to aj bude vyzerať (teda už to tak aj vyzerá). Radšej sa snažiť vyvinúť terapie, alebo nejaký druh liečby.
dusevne choroby su rozne pokial je dany trensvestita plne vedomy svojich cinov mozog mu pracuje normalne a uvedomuje si rizika nevidim dovod preco by nemohol byt cim chce byt... ked je niekto transvestita tak to neznamena ze nemoze byt uspesny lekar,pravnik,inzinier podobne ako homosexual...
pokial je to transvestita napr. s nejakou formou schizofrenie tak liecba je na mieste...
zi a nechaj zit... oni maju svoju komunitu kde im je dobre...
@aguri500 zrejme mozog nefunguje (alebo možno niečo iné) tak ako má, keď je niekto transvestita. Dokonca je to ešte stále vedené ako choroba, takže nemôže byť logicky niečo v poriadku...ale názor ti neberiem, tiež mi to žili netrhá keď sa niekto preoperuje, skôr to ustupovanie chorobám a lobbizmus určitých skupín a tvárenie sa, že je to úplne v poriadku a že na základe pocitu niekoho to majú vyškrtnúť zo zoznamu chorôb ako homosexualitu.
@puco90 pozri uplne v poriadku to nie je ale ked sa niekto citi byt iny tak je to jeho vec a pokial si tu operaciu moze dovolit je to len na nom a nevadi mi to...
@semhamforas je to dusevna choroba ale nemusi nijako negativne vplyvat na okolie a ked to danemu jedincovi pomoze tak preco nie... a v konecnom dosledku aj zdravotnictvo musi z niecoho zit
urcite je transexualita menej nebezpecna ako nejaka paranoidna schizofrenia...
podľa mňa to musí byť strašné pre človeka, kt. je v duchu opačným pohlavím. proste byť uväznený v tele opačného pohlavia.... to asi nie je veľmi dobrý pocit... aspoň že žijeme v dobe, kde zmena pohlavia už nerobí problém, takže ľudia môžu byť šťastnejší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skorej s muzom co sa dal preoperovat na zenu a vyzera ako tomboy
ale inak toto je miss thajska (transvestita)
Ako vidíte, na podobné legalizácie deviácií netreba ani vedecký výskum, stačí lobby.
a proti prírode mi prídu iné veci ako to že sa majú dvaja muži či dve ženy rady.. patrí to k ľudstvu už pekných pár storočí a vlastne pekná hromada storočí, čiže každý nech sa rozhodne..
Podobne tak vnímam transexualitu, aj keď ide o trochu iný prípad, ale predsa prečo by mala spoločnosť ustupovať chorobám ? Choroby sa majú liečiť !
Keď sa budú do všetkého pliesť lobbisti, tak to aj bude vyzerať (teda už to tak aj vyzerá). Radšej sa snažiť vyvinúť terapie, alebo nejaký druh liečby.
dusevne choroby su rozne pokial je dany trensvestita plne vedomy svojich cinov mozog mu pracuje normalne a uvedomuje si rizika nevidim dovod preco by nemohol byt cim chce byt... ked je niekto transvestita tak to neznamena ze nemoze byt uspesny lekar,pravnik,inzinier podobne ako homosexual...
pokial je to transvestita napr. s nejakou formou schizofrenie tak liecba je na mieste...
zi a nechaj zit... oni maju svoju komunitu kde im je dobre...
@semhamforas je to dusevna choroba ale nemusi nijako negativne vplyvat na okolie a ked to danemu jedincovi pomoze tak preco nie... a v konecnom dosledku aj zdravotnictvo musi z niecoho zit
urcite je transexualita menej nebezpecna ako nejaka paranoidna schizofrenia...
je...bohužiaľ - nikdy nepôjdem na dovolenku do Thajska :/
» tvnoviny.sk/spravy/zaujimav...