ahojte . mame sa velmi radi s jednou mojou spolužiačkou a obaja by sme chceli skusit spolu sex aspoň raz . Lenže ja mam dievca a ona ma chalana ktory je moj kamarat . čo si o tom myslite ?
Kua,šak to je grupák jak vyšitý.Neváhaj možno už nikdy nebudeš mať takú príležitosť.Kamoša pošli na pivo a ty pretiahni jednu aj druhú.Celý život budeš na to spomínať.
@felmosorongy si našiel ináč správny portál na takúto otázku.. oni ti sem toto píšu len kvôli tomu,že nevedia ako by sa zachovali oni v takejto situácií (a tiež by im nebolo príjemné ak by im niekto toto písal) ...chcú byť len veľký machri,lebo im sa toto (možno) nestalo a myslia si,že sa ani stať nemôže
Tak si sa nam pochvalil .... ale , svojej priatelke sa o tom pochvalit nechces ? Myslim ze ani ty by si nebol nadseny keby tvoja priatelka spala s kamosom .
@felmosorongy Jedna vec je keď ma niekto fyzicky priťahuje a druhá, že reálne uvažujem sa s niekým vyspať keď niekoho mám... Slová, "nadovšetko ľúbim" sú v tvojom podaní absolútne smiešne a je z nich jasne vydieť len to, že si iba dieťa ktorému len prednedávnom začali rásť chlpy na ko*ote a už nevie čo so sebou : )
@petushiq18 Už len tá otázka, že či je na tom niečo zlé hovorí o všetkom : D
So spolužiačkou to je chyba nesadnete si,nebude sa vám to páčiť a tie blbé pohľady na človeka,s ktorým sa musíš potom stretávať skoro každý deň v škole...nestojí to za to,ver mi
@felmosorongy kamo uzna...máš babu, ona má chalana.... Byť jej chalanom tak ti prijebem, a ju pošlem do piče, a byť tvojou babou tak prijebem tebe, jej a pošlem ťa do piče.... Proste nechápem jak može človeka takáto kokotina vobec napadnúť, keď navyše napíšeš, že nadovšetko svoju babu lúbiš.... Tak nepchaj kokot tam kde nemáš....
Keby ste obaja voľní, bez vzťahu tak prosím...:Takto ťa mám za hajzla---
@obsadiliminick ok mas pravdu ja som sa tiez nad tym zamyslal ze proste to mojmu diecatu nespravim a ani jemu lebo ej to v pohode chalan len som proste bol zvedavy ako zareaguju ludia a vidim ze negativne ,
Tvojej baby a jej chalana mi je úprimne lúto ! Ako by si sa cítil ty, keby si zistil, že tvoja baba rozmýšla reálne nad tým, že by sa chcela vyspať s nejakým iným chalanom? Ak by si vedel svoju babu podje*ať, tak trtkaj koho chceš, nemáš charakter a si len další skazený človek na tomto svete. Mal by si si frajerku vážiť a ak si ju nevážiš načo si s ňou?
podla toho či by ťa moc mrzelo keby ti priatelka dala kopačky ak nie tak v pohode ale ak je to vážne tak si predstav čo by asi spravila keby sa to náhodou dozvedela.. a podla toho ako moc je ten chalan tvoj kamarat
@james144 lebo tebe sa to nikdy v živote nemôže resp. nemohlo stať -.-" a ste skôr namyslení ľudia,ktorí predovšetkým myslia na seba a v žiadnom pojebanom fóre mu nechcú pomôcť (i keď stále nechápem prečo,keďže fóra tu sú na to,aby si ľudia vzájomne pomáhali a nie sa urážali,hádali alebo ponižovali ) ..len si z neho uťahujú a to je dosť úbohé
Inak... TY stratíš dievča i kamaráta, ONA stratí chlapca - to všetko len kvôli sexu? Ty a ani ona neľúbite tých, s ktorými ste, tam je ten problém a tak vás láka niečo iné. Len neubližujte kvôli rozmaru druhým, predstavte si, že by vám to spravili tí vaši...
@petushiq18 pocula si uz o takom, ze na jebnutu otazku jebnute odpovede? jak ho mozes este obhajovat a na ludi tu davat ze su namysleni lebo mu neporadia ako podjebat frajerku a kamarata? paneboze.
myslim si že ste obidvaja idioti... ked niekoho milujem asi nebudem chciet sex s niekym inym aleo im dajte kopacky a budzte spolu O.o lebo fakt si nemyslim že ty chudaci si zasluzia to co im chcete spravit...
@nicolkaa ja ho neobhaujujem bože chráň... len mi to príde divné,že mu nadávate za to,aké má on chute/sny (nazvy si to ako chceš...) a nie len na tomto fóre.. v každom druhom serioznom fóre nájdeš aspoň jeden "vtipný" koment po ktorom sa ostatní "opičia" a nakoniec je z toho jeden veľký výsmech..
@petushiq18 tomu opiceniu sa po niekom z "elity" rozumiem ale ked jemu niekto napise na to, co sa tu pyta, ze je to debil, tak v tom nevidim nic zle, lebo tu je to opravnene, ked maju ludia taketo reakcie. jedna vec je mat sen alebo chute vyspat sa so spoluziackou a druha vec podrazit frajerku (ktoru ovsem nadovsetko lubi) a kamarata.
mne toto spravil moj priatel ze sa vychrapal so svojou sexi spoluziackou... nerob to, radsej si daj studenu sprchu, ja na to uz nikdy nezabudnem a vlecie sa to s nami odvtedy stale. najhorsie na tom je, ze ked ja spravim nejaku picovinu tak sa ospravedlnujem tym, co spravil on mne. a tak by to byt nemalo.. takze ak ti zalezi na vasom vztahu urcite to nerob, radsej sa s nou normalne porozpravaj alebo rovno rozid, bude to boliet menej ako potom zachranovat to co sa uz neda vratit spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Ale môžte si dať štvorku (thums)
@petushiq18 Alebo nie sú takí kokotní, aby na tom vôbec uvažovali.
@petushiq18 Už len tá otázka, že či je na tom niečo zlé hovorí o všetkom : D
Rob čo chceš,ale premysli si to či podrazíš kamaráta a svoje dievča
ja by som nedokazal podviest priatelku..
Keby ste obaja voľní, bez vzťahu tak prosím...:Takto ťa mám za hajzla---
@petushiq18 Hej no vieš my sme tu všetci takí trápny zadaní suchári čo nemajú potrebu pretiahnúť zadanú kamarátku.
Inak... TY stratíš dievča i kamaráta, ONA stratí chlapca - to všetko len kvôli sexu? Ty a ani ona neľúbite tých, s ktorými ste, tam je ten problém a tak vás láka niečo iné. Len neubližujte kvôli rozmaru druhým, predstavte si, že by vám to spravili tí vaši...
nepostrehla si to, že to bolo myslené ironicky , alebo čo si chcela tými bodkami povedať?