klasika, od nervozity sa mi nepostavil alebo sa mi raz stalo ze som sa chcel "nabudit" na rychlovku s frajerkou a ako sme uz mali ist (vhupsnut) na to tak som to trochu s nabududenim prehnal a ukoncil to uz na zaciatku dost vela trapasov si pamatam
Som rád, že ste sa tak rozpísali, dietka moje. Takže môj sľúbený trapas. Bolo to už dávno, keď som bol ešte mladý a krásny. Pracoval som s jednou krásnou kolegyňkou, ktorá mala už dlhšie rôzne dvojzmyselné poznámky smerované ku mne so sexuálnym podtónom. Obliekala si hlboké výstrihy a krátke sukne. Raz, keď som vošiel do kancelárie zaniesť jej nejaké papiere, sedela na stoličke, hlboký výstrih a krátka sukňa bola samozrejmosťou. Sedela chrbtom ku mne. Vošiel som do miestnosti a zahlásil - tu máš tie papiere Kristínka a položil som ich na stôl pri dverách, ktorými som vošiel. Bez toho, aby sa otočila, poznamenala - rada by som ochutnala tvoju klobásku. Hneď mi preblesklo hlavou, čo tým asi myslí, ale neodvážil som sa na ňu vrhnúť a preto som zahral nechápavého a opýtal sa - a akú máš rada? A ona tajomne odpovedala - ty dobre vieš, akú. Tak som zatvoril dvere, rozopol nohavice a položil ho na stôl s otázkou - takúto, Kristínka? Otočila sa a začala strašne jačať !!! Bola zhrozená, ale ja som bol viac, hoci som nekričal, ako zmyslov zbavený, ako ona. Nakričala na mňa, že som úchyl a, že som v tejto firme skončil. Nechápal som to. Veď to bolo také jednoznačné... Na druhý deň som podal výpoveď. Mimochodom, jej otec bol môj šéf...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hahahaha