Čiže moja sestra si našla takého podivína 15 ročného "frajera" a nechtiac som si vypočula ich rozhovor cez mobil a z toho som pochopila že jej frajer jej ponúkol sex a ona súhlasila má iba 13ROKOV mám chuť ísť za ním a povedať mu že môže ísť do VÄZENIA ale vážne nwm čo mám robiť
1. Aj ty sama máš tutok napísané, že máš 13.
2. Keď mu povieš, že môže ísť do basy máš garanciu, že sa s ním nevyspí? Môže si nájsť iného.
3. Nepočúvaj cudzie rozhovory a nerieš život iných. Je to síce tvoja sestra (dosť blbá podla toho čo píšeš ale rozum jej do hlavy naliať nevieš.
@alex458 Neviem čo ti vadí na tom že som písala nwm ale dobre a ver či never viac rokov mám nemusím na pokeci uvádzať svoj vlastný vek ale aj tak ďakujem za rady
joj urcite nehovor rodicom hlavne. skus sa skor s nou porozpravat, ze omylom si zacula a ze to nie je dobry napad, ze moze lutovat. nenadavaj jej, len jej to kludne povedz, mozno na teba da
@obsession v nadvaznosti na to, co pise aj @superpinkhero tak ja ked som lezala pred sviatkami v nemocnici, tak tam veruze bola 14rocna rodicka v takych situaciach si uvedomim, aka late bloomer som
Takže už som sa s ňou rozprávala najprv zapierala ale potom povedala že sa jej nemám s*ať do života ale starať sa o seba a že ona môže mať sex s kýmkoľvek a kedykoľvek a ja som jej odpovedala že dobre keď budeš tehotná nechoď za mnou a nepýtaj sa ma čo máš robiť a ona skríkla fajn a zabuchla mi pred nosom čiže mám dve možnosti prvá kašlať na ňu a druhá nenechať to len tak
@alex458 tretí bod je pičovina, keď už chceš silou mocou radiť tak aspoň nepíš úplné pičoviny. Keby jej sestra otehotnela tak by bola určite na seba hrdá, že tomu nezabránila.
@obsession tento svet nespeje tam kam myslíš, ale už tam dávno je.
Nedávno som si písal s jednou 13-ročnou babou a opisovala mi ako ju nejaký 19-ročný chalan vyjebal a potom odkopol, na snape mi posielala videá ako si zapaluje, to je bežná prax dneska. Ja vidím najväčší problém v tom že nemajú dosť informacii, máloktorá 13-ročná napríklad vie že môže otehotnieť aj keď sa do nej nevystrieka.
Ak, tak skús opacnu psychológiu... povedz jej, ze kľudne nech si robí čo chce, ale: (nasad jej do hlavy chrobáka)
-ak pride domov ze je tehotná, tak rodičia nebudú nadšení
-je tu možnosť interupcie, ktora má vsak veľa negativnych dopadov na zdravie
-AIDS, kvapavka, chlamydie, zápal močových ciest a iné choroby
-to ze ju nakoniec aj tak odkopne kvôli inej, pretože 15-ročným chalanom ide iba o jedno
A ďalšie dôvody, preco to nie je dobré a nemala by to robiť... ešte efektívnejšie by to bolo s tabuľou, alebo obrázkami...
Ja som moju sestru tak naučila upratovať (ja viem ze je to niečo iné, ale zabralo top)
@nanka0302 ja ta chápem, tiez mám mladšiu sestru našťastie soms ňou nemusela riešiť takéto extrémy, ale pokojným hovorom som doteraz väčšinu vecí vyriešila ano, bude nahnevaná, bude kričať, trieskat dverami, ale niečo si z toho zoberie, ver mi
sa jej spytaj ze ako sa bude citit ked potom ten chalan zacne o nej sirit vymysly... ze on sa bude tvarit jak macher lebo vydrbal 13stku a ona z toho vyviazne jak lahke dievca co da len tak... ze ci chce aby po nej bliakali ze je kurva... ze ok ze ak si mysli ze mu na nej zalezi nech mu vyskusa nedat nejaky cas ze ci sa na nu nevysere... aspon bude mat istotu ze ich vztah nieje o sexe...
sexu jej nezabranis v 13tich je uz pohlavne dospela a urcite lepsie ked si nahromadenu sexualnu energiu vyventiluje sexom ako keby mala brat drogy alebo chlastat. Radsej jej povedz nech sa chrani a kup jej kondomy a lubrigel.
@xxar3s Ďakujem za radu ale ako povedala @Marjy77 je ťažko ešte pohlavne dospélá a už som to začala riešiť tak že som to povedala tete (keďže rodičia stále pracujú) a tá jej to od predu do zadu vysvetlila akoo sestra sa tvárila že chápe a že s ním preruší všetky kontakty ale zase s ním volala a dohadovali si stretnutie ako ja sa jej nechcem starať do života ale stále je to decko a ja som tá staršia ktorá by mala mať rozum
@marjy77 presnejsie je schopna porodit dieta. pred par sto rokmi dievcata bezne otehotneli uz v 12tich a nikto sa nad tym nepozastavoval.
@Nanka0302 preto treba riesit skutocny problem a skutocny problem nie je sex ale riziko otehotnenia. samotny sex jej nemoze ublizit ale take tehotenstvo jej moze obratit cely zivot naruby.
@subarnica zrejme su tie papieriky vyhodene kdesi na skladke, ale v stručnosti... ked vosla do izby, oproti na skrini ju prilakal velky papier s tym, ze je na case, aby zacala byt zodpovednejsia a ze by bolo pekne, aby si vedela upratat, aby frajer, ktoreho si tam vodi, nebol vydeseny... poslala som ju ku posteli, kde bol maly papierik, ze treba postielať a dalej som ju poslala ku stolu, potom ku skrini, ku fotelke, ku skrini... nakoniec ku zrkadlu kde som dala nejaku hlboku myslienku, ze nech sa pozrie sama sebe do očí, ci sa jej páči poriadok, alebo ci vydrží tu hanbu, ked k nej pride frajer a jej sa budú po podlahe valat tyzdenne ponožky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2. Keď mu povieš, že môže ísť do basy máš garanciu, že sa s ním nevyspí? Môže si nájsť iného.
3. Nepočúvaj cudzie rozhovory a nerieš život iných. Je to síce tvoja sestra (dosť blbá podla toho čo píšeš ale rozum jej do hlavy naliať nevieš.
Ale aj tak keď jej to povieš, tak ti bude zapierať a tvrdiť si svoje... podľa mňa ju nepresvedčíš.
Ale skúsiť by si to mohla.
Nedávno som si písal s jednou 13-ročnou babou a opisovala mi ako ju nejaký 19-ročný chalan vyjebal a potom odkopol, na snape mi posielala videá ako si zapaluje, to je bežná prax dneska. Ja vidím najväčší problém v tom že nemajú dosť informacii, máloktorá 13-ročná napríklad vie že môže otehotnieť aj keď sa do nej nevystrieka.
-ak pride domov ze je tehotná, tak rodičia nebudú nadšení
-je tu možnosť interupcie, ktora má vsak veľa negativnych dopadov na zdravie
-AIDS, kvapavka, chlamydie, zápal močových ciest a iné choroby
-to ze ju nakoniec aj tak odkopne kvôli inej, pretože 15-ročným chalanom ide iba o jedno
A ďalšie dôvody, preco to nie je dobré a nemala by to robiť... ešte efektívnejšie by to bolo s tabuľou, alebo obrázkami...
Ja som moju sestru tak naučila upratovať (ja viem ze je to niečo iné, ale zabralo top)
@Nanka0302 preto treba riesit skutocny problem a skutocny problem nie je sex ale riziko otehotnenia. samotny sex jej nemoze ublizit ale take tehotenstvo jej moze obratit cely zivot naruby.