mno mne osobne je to jedno kedy budem mat prvy sex, skor ide o to, aby som to prezila s niekym koho budem mat naozaj rada, aby som to neskor neolutovala atd atd
podla mna je na sex v 15 az prilis skoro, vacsona deciek si neuvedomuje ze o co tam ide, len to chcu skusit lebo je to nieco nové. ale samozrejme nechcem generalizovať
2002 - sorry, mozno budem staromodny, ale dopaze, toto ma fakt dostalo, akoze kvoli comu sa z ludi (uz aj z dievcat, ktore by to este mohli trosku udrzovat) vytratilo taky krasny nazor, ze sex je nieco, co sa fakt dava len tomu, komu sa davame naplno, cely, bez vyhrad a na cely zivot??? Ako mozete mat naozaj krasny a obohacujuci sex, ak sa nedavate celi??? to si fakt myslite, ze sex je len o tom, ze uzit si a co najlepsie sa fyzicky uspokojit? A kto sa dokaze v 15 naplno odovzdat tomu druhemu, myslim na cely zivot tak toho obdivujem, lebo vacsina ludi to naozaj nevie, aj ked si myslia, ze hej. A Imthestar, no comment, bola by si rada, keby si to aj o tebe mysleli? Keby nikomu nezalezalo na tom, aka v skutocnosti si, ale by po tebe isli len preto, ze si "kus"?
31: akoze no neviiiiim podla mna 15 je este docela malo... Ved to ju bude boliet uz ked do nej prsty strcis, niet nejaku poraadnu klaadu najlepsie nejaka 17ka ta si to uz aj uzije a nie len au to boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tak ked uz chces nejaky koment, tak ti ho dam...
mno mne osobne je to jedno kedy budem mat prvy sex, skor ide o to, aby som to prezila s niekym koho budem mat naozaj rada, aby som to neskor neolutovala atd atd
kajsdcgbs,jcfgbetaCRTB NEYMADI0OSKLEGHJFGALFRGTEWUIRYUFBVHDKJBVADUFA a urcite nikto nechape
prečo prvá vec čo ma napadla v súvislosti so sexom v 15 je pes?