No takze myslite si co chcete ale mne sa paci sex v kostole alebo na cintorine! Ce to dakto vyskusat? nje ze by som volala ale tak ma zajima ci dakto ce tak tiez trtkat na tzv.posvatnom mieste dajte par nazorov na to..ou yeee sexu zdar
chcem sex v kostole s nejakým pomaly práchnivejúcim starčekom za prítomnosti jeho pomaly práchnivejúcej manželky... po orgazme v kostole by sme sa presunuli na hrob jeho rodičov, kde by sme si dali repete
@tikalok Ale, no.. Hm, už asi nemá zmysel sa ďalej brániť... Ale to by som potom asi musela utekať na cintorín... A cintorín je dosť ďaleko, neviem či by som tak dlho vydržala...
jj jasne, preco nie, celkom fajn to vyzeralo vo českom filme Bestiár ,
žeby som to navrhla mojmu miláčkovi? kluce od kostola by ani nebolo tazke zohnat, kedze jeho otec je farár... mne by sa to páčilo (a viem že si to prečíta )
mOJA PEKNA,TRTKAJ SI KDE LEN CHCES,ALE AKO NECHAPEM,CO TO TAHAS NA POVRCH.Jaj bozionku,ked sa tak na teba divam,tak si asi len jedna s tych,co chcu byt moooooooooooooooooooooooc zaujimave.A teraz este ak ti zacali pisat nadrzanci,tak co by nie?Nech ziju sliepky!
holaaaa olaaa tu som ja, holka kera to ma rada na cintorine kostol ete nje ale moc by som chcela asi tak ach jaj najlepsie s nejakym gothicom alebo metlakom jujuuu..seruskajte
@marttina ako pre mna za mna si mysli ze som jebnuta ja to mam uplne u pici asi tak...ked sa mi daco paci tak sa mi daco paci tebe sa lubi ine a tiez nehovorim ze si jebnuta..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
daj vediet kedy a kde, pridem
jo niekto si robí piču...pravdepodobne chce vidieť koľko chalanov sem napíše, že by si to s babou na fotke rozdalo...
žeby som to navrhla mojmu miláčkovi? kluce od kostola by ani nebolo tazke zohnat, kedze jeho otec je farár... mne by sa to páčilo (a viem že si to prečíta )