@marek353 nie, nezažila. Max. v predstavách, ale nešla by som do toho, keďže som vo vzťahu - respektíve už vydatá. Keby som bola sama, tak možno, keby sme s nejakou kamoškou zbalili nejakého fešného chlapa...ale na druhej strane, asi by som sa bála neželaných suvenírov v podobe chorôb...takže asi nie.
@burble s 2 uhorkami a tebe to prislo nudne? to chces povedat, ze mas taku buchtu, ze ked ta za nu chytim, tak ako keby mi kon zral z ruky? na to teda vobec ale vobec nevyzeras
Nemala a netúžim po tom Našťastie ani partner nie a na moje počudovanie, povedal mi to sám od seba a úprimne, nebolo to vynútene, nepovedal to naschvál z vypočítavosti.
mal som moznost, ale odmietol som...bol som pripity a dve slecny by sa i tak len na mne vyjazdili a dokoncili sa same bezomna a pamatal by som si mozno ani nie polovicu....preco sa mi to nestalo za triezva?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
To bude proste len fantázia pre mňa navždy.
Vo vzťahu určite nie
@mefistofel smola no
A keď už tak výhradne s dievčatami a nie som lesba.
@nessiee tak fajn fňuQ
» imhd.zoznam.sk/ba/cestovny-por...
@pepino999 keď mysliiš