Náhodou som našla na internete jeden článok,kde žena popisuje svoj zážitok,kedy dostala za sex zaplatené a tak som si pozerala dalsie diskusie a zaujíma ma čo si o tom myslíte vy.Boli by ste schopní mať s niekým sex za prachy,alebo si za sex zaplatiť?
nie a nie, celkove sa mi hnusí fyzický kontakt (aj zadarmo) s takmer každým, málokoho si pustím k telu. plus samozrejme nejaké morálne hodnoty a tak :letim:
@hoperpohroma počkaj skusim ti poslať ten článok ak sa to dá,žena si po dvoch rokoch otvorila pokec a našla tam ponuku za 1000 eur sex,ona že nie,zvyšoval to až na 5000 povedala dobre stretli sa na verejnom mieste peniaze dostala v obalke dala si ich na učet a šli k nemu..ja premýšlam ako za peniaze by som nikdy nešla ale peniaze ako peniaze
hlavne samému pred sebou mi to príde ako ...akt zúfalstva, čiže by som sám seba tým ponížil, v podstate.
toť jedna vec.
druhá vec, pre človeka čo ešte ani nikdy nemal sex bez citov je to trošku veľký skok, preskakuje ten medzikrok one-night-standu, čiže... najprv by som asi rád na pokus čo so mnou spraví sex bez citov nevyplincal prachy, aby som potom vedel či mi za ten pocit stojí vyplincať prachy a či akúkoľvek hodnotu daného aktu potom nezrušia tie pocity po
@sveter
To sa dá brať aj tak že nikomu nedáš bez toho aby ti zaplatil, ale aj tak že si myslíš že ťa nikto nechce a budeš si musieť zaplatiť. Ktorá z možností je správna ?
tak ja si platit za nic nemusim, vsakze a nechat si zaplatit, to by musela byt fakt zufala situacia napriklad, ze by som prisla o pracu, nemal by ma kto z rodiny podrzat, hrozila by mi exekucia, socialka by mi chcela zobrat deti ze sa o ne neviem postarat... proste posledna moznost ako si zarobit peniaze...
Tak asi nie lebo pochybujem že by mi nejaká krásavica ešte aj platila zato žeby som s ňou šiel do postele keď môže mať hocijakého svalovca..
A zase keby že mám platiť ja nejakému dievčaťu za to... neviem bolo by mi to trápne asi. Možno ak by som bol už moc zúfalý panic tak vtedy by som sa k niečomu takému uchyľoval ale inak asi nie..
jáj a že nechať si za sex zaplatiť... je to porekadlo že ak niečo robíš dobre, nikdy to nerob zadarmo. podľa toho by som si mal vždy nechať platiť. ale zas...
ak som s niekým ochotný mať sex, tak to bude príjemné aj mne a vyžadovať za to peniaze je tým pádom nefér lebo mi to bude "zaplatené" už samotným aktom.
a ak s niekým nie som ochotný mať sex, tak ani peniazmi by nepresvedčil. takže možnosť že by mi zaň bolo zaplatené ide v zásade mimo mňa
@kosmiklove ani to nemusim, BB je plna sexy chlapcov co studuju na UMBcke, staci mi ist do aury alebo ponorky sa zoznamit aj ked musim uznat, ze teraz co som videla v Brne a Prahe bol este vyssi level
čo ja viem ... už to beriem inak hlavne ... celu tu vec so sexom (vždy som to tak bral, len v určitom bode som mal pochybnosti a musel sa opäť uistiť) je to veľmi zlé keď človek stráca nádej a chuť, oslabuje sa aj vnútorná sila ktorá drží všetko pokope a dáva vášmu životu zmysel a hodnotu ...
čiže sex chcem mať s dievčaťom ktoré bude ľúbiť, môže ma max. pozvať potom na čaj (vtedy si od nej nechám zaplatiť) ... inak nie
Verím že KAŽDÁ žena by bola toho schopná okrem naozaj striktne zásadových žien. Ale čo dnes sú zásady považované za niečo.......
Poznal som jednu ženu ktorá striktne tvrdila že chlapa v žiadnom prípade nechce a ostane navždy slobodná, v mojich očiach to bola v tej dobe naozaj hodnotná baba
O niekoľko rokov neskor? Má chlapa blonďák biele zuby, bohatý.
Keď som si potom spomenul čo hovorila ešte pred tým ako každému hovorila že nechce chlapa tak som mal dosť.
"Bohatého s bielymi zubami a blonďáka."
A môžem vám povedať vyzerala aj sa správala ako naozaj slušná a príjemná žena bolo s ňou dobre. A teraz? Ani by ste nechceli vedieť ako sa zmenila.
@hoperpohroma
A princíp je v tom že keby si ju poznal tak by si vedel že bola silno zaťatá v tom že chlapa mať nechce, nebude.
Teraz čo ak by si hociktorej babe ktorá by mala rovnaké zaťaté zásady ako tá baba o ktorej tu hovorím, len v sexe za peniaze. A ponúkol by jej za jednu noc neviem ak by sme sa bavili o miliardároch niekoľko desiatok miliónov?
@michael760 ved ale dokopy mas tri roky, ona bude asi podobne stara, kedy to hovorila? myslis si, ze nazory cloveka sa nemozu postupne menit? ze clovek sa nevyvija?
ach tak, ty ked povies na niekoho, ze ma "spravanie stvrtej cenovej", tak si to zoberiem k srdcu, lebo ty si prototyp vyrovnaneho dospeleho muza.
@michael760
1. zamerala sa na to v čom je najväčšia pravdepodobnosť úspešne nájsť. lebo proste zameraj sa dneska na charakter a povahu a budeš blúdiť ROKY kým nájdeš niekoho koho tvoje podmienky neodfiltrujú už po prvej hodine.
2. ľudia sa menia. život ľudí mení. celý život človeka je o postupnej zmene. prekvapivé? šokujúce?
@midnight
Nemám nič proti tomu že si našla chlapa však to je normálne.
Len som to porovnal ako som už písal v 37
Čiže život sa mení ak sa zmení na zlu situáciu ženy ponúknu sex za peniaze
@kosmiklove mozno som tak pisala, ze je problem najst poriadneho chlapa, s ktorym by som vedela vybudovat vztah, ale zeby som mala nudzu o zaujem muzov, to rozhodne nie
@kosmiklove len vravim, ze neplacem, mozem si vyberat, akurat ze som vyberava... ze si tu s niekym v ramci srandy poflirtujem sa tiez do uvahy neberie, ked uz mi chces pisat, ze tu plasim chlapov
@kotatecko kamarát sa vyslovene ako keby bál žien...alebo ako by som to lepšie mohol definovať nevie s nimi komunikovať vždy panikári a stresuje a proste celé zle...a bol panic do svojich 22 rokov..a pritom chalan vyzerá naozaj že dobre...dievčatá sa po ňom obzerajú tak som chcel tým povedať že už si zaplatil za sex lebo už veľmi veľmi chcel ale ja si to neviem predstaviť ako to u neho prebiehalo a čo sa týka mňa...v bordeli som nikdy nebol..ale keby som bol dlho bez sexu a mal veľa prachov tak by som sa nebál osloviť pekné dievča na ulici a dať jej ponuku ale šanca žeby to prijala je mizivá si myslím
samozrejme..sex je fuziologicka prirodna potreba..mal by sexovat kazdy s kazzdym kedykolvek..ked sa dohodnu na peniazoch,preco nie..sex povazuju za super posvatne iba jebnuti katolici,jebnuti melancholici a jebnuti ppuritani.. absolutne normalne,zdrave,prirodzene sexovat stale ked sa da..
co sa prostitutok tyka nesetril by som superlativami..samozrejme myslim luxusnejsie prostitutky-zaplatis-mas super sex bez zbytocnych reci atd..=ides spokojny prec..vsetky strany su spokojne..
co sa tyka toho ci by bezna zena isla za peniaze som presvedceny ze ano..90 percent zien ak by si im ukazal a do ruky dal 1000-2000-3000 eur, nerozmyslali by dlho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ochotný? neviem.
hlavne samému pred sebou mi to príde ako ...akt zúfalstva, čiže by som sám seba tým ponížil, v podstate.
toť jedna vec.
druhá vec, pre človeka čo ešte ani nikdy nemal sex bez citov je to trošku veľký skok, preskakuje ten medzikrok one-night-standu, čiže... najprv by som asi rád na pokus čo so mnou spraví sex bez citov nevyplincal prachy, aby som potom vedel či mi za ten pocit stojí vyplincať prachy a či akúkoľvek hodnotu daného aktu potom nezrušia tie pocity po
nie som odkázaná na to aby som sexovala za peniaze :letim:
To sa dá brať aj tak že nikomu nedáš bez toho aby ti zaplatil, ale aj tak že si myslíš že ťa nikto nechce a budeš si musieť zaplatiť. Ktorá z možností je správna ?
A zase keby že mám platiť ja nejakému dievčaťu za to... neviem bolo by mi to trápne asi. Možno ak by som bol už moc zúfalý panic tak vtedy by som sa k niečomu takému uchyľoval ale inak asi nie..
vacsina ludi by sa podla mna za istych podmienok nechala. preto ani ja nepoviem na 100% nie
ak som s niekým ochotný mať sex, tak to bude príjemné aj mne a vyžadovať za to peniaze je tým pádom nefér lebo mi to bude "zaplatené" už samotným aktom.
a ak s niekým nie som ochotný mať sex, tak ani peniazmi by nepresvedčil. takže možnosť že by mi zaň bolo zaplatené ide v zásade mimo mňa
@kotatecko občas mám pocit že hej
čiže sex chcem mať s dievčaťom ktoré bude ľúbiť, môže ma max. pozvať potom na čaj (vtedy si od nej nechám zaplatiť) ... inak nie
Poznal som jednu ženu ktorá striktne tvrdila že chlapa v žiadnom prípade nechce a ostane navždy slobodná, v mojich očiach to bola v tej dobe naozaj hodnotná baba
O niekoľko rokov neskor? Má chlapa blonďák biele zuby, bohatý.
Keď som si potom spomenul čo hovorila ešte pred tým ako každému hovorila že nechce chlapa tak som mal dosť.
"Bohatého s bielymi zubami a blonďáka."
A môžem vám povedať vyzerala aj sa správala ako naozaj slušná a príjemná žena bolo s ňou dobre. A teraz? Ani by ste nechceli vedieť ako sa zmenila.
Myslim si ze 99 % chlapov odmietne
Ide o to na čo sa zamerala bohatý, biele zuby a blonďák.
Správanie má ale štvrtej cenovej. Namyslený a povrchný.
A princíp je v tom že keby si ju poznal tak by si vedel že bola silno zaťatá v tom že chlapa mať nechce, nebude.
Teraz čo ak by si hociktorej babe ktorá by mala rovnaké zaťaté zásady ako tá baba o ktorej tu hovorím, len v sexe za peniaze. A ponúkol by jej za jednu noc neviem ak by sme sa bavili o miliardároch niekoľko desiatok miliónov?
ach tak, ty ked povies na niekoho, ze ma "spravanie stvrtej cenovej", tak si to zoberiem k srdcu, lebo ty si prototyp vyrovnaneho dospeleho muza.
@michael760
1. zamerala sa na to v čom je najväčšia pravdepodobnosť úspešne nájsť. lebo proste zameraj sa dneska na charakter a povahu a budeš blúdiť ROKY kým nájdeš niekoho koho tvoje podmienky neodfiltrujú už po prvej hodine.
2. ľudia sa menia. život ľudí mení. celý život človeka je o postupnej zmene. prekvapivé? šokujúce?
Nemám nič proti tomu že si našla chlapa však to je normálne.
Len som to porovnal ako som už písal v 37
Čiže život sa mení ak sa zmení na zlu situáciu ženy ponúknu sex za peniaze
predstierat, ze sa mi ten clovek paci, ze mi je s nim dobre... nemam rada taketo hry. bud spontanne a uprimne, alebo vobec.
"Čiže život sa mení ak sa zmení na zlu situáciu ženy ponúknu sex za peniaze"
ak sa zmení PODĽA TEBA na zlú situáciu.