viem ze je to mozno blba otazka a mozno aj uplne od veci ale aj napriek tomu by som sa chcela opytat ze ci prvy sex boli. ze ci je to moc bolestive alebo nie.
@patka1999 Niekoho bolí a niekoho nebolí. Niektoré dievčatá sa dokonca narodia aj bez panenskej blany. A množstvo krvi, ktorá tečie pri pretrhnutí blany je rozdielne. Niekomu vôbec a niekomu viac. Zároveň sa niekedy stane, že dievča má tak silnú blanu resp. pružnú, že ju chlapec nemôže pretrhnúť a tam musí dievča navštíviť gynekológa, ktorý ju odstráni bezbolestne prakticky. Je veľa odpovedí na túto otázku a snažil som sa ich zhrnúť aspoň čiastočne (prepáč ak som na niečo zabudol).
@patka1999 ničoho sa neboj, je to fajn, len si urobte pohodlie, nikam sa neponáhľajte... a uterák, nezabudni uterák (nemyslím keby bolo treba chytiť galaktický stop )
No či bolí alebo nebolí na tom nezáleží !!! Keď chceš isť v živote ďalej,
každý to raz musí v živote skúsiť a dostáť sa cez to!!! Už či dievča alebo
chlapec ten prvý raz nikto z toho nejaký zvláštny extra pocit nemá !!!
Skôr ako keby si riešil alebo riešila nejaké anatomické veci u toho druhého ktoré si riešť nemal namala!!!a myslíš si že ten druhý má z toho len potiaže!!! Ale otázka je či máš toho druhého viac rada teda či ho ľubiš?? viac ako svoje potiaže ??? a čo ďalej chceš?? Len si nemysli!!! že hneď otehotnieš!!! To musíš aspoň rok trenovať a či to ďalej s nim vydržíš!!!kým si na seba zvyknete!!!hoci aj to sa stáva a potom celý život ľutuješ!!!Tak pozor!!Pohlavný styk alebo ako ty hovoríš je vážna vec!!! a robí sa len vo vážnom vzťahu lebo tam vzniká ďalší človek!!! Za ktorého zodpovedáš a budeš musieť ho vychovávať!!!Už lepšie ti na toto asi málokto odpovie!!! Maj sa !!!
Mas 16? Prosiiim, nezaoberaj sa sexom! na to mas kooopec casu tak o 2-3 roky... Je nadherne ked sa dvaja ludia maju uprimne radi, planuju spolu buducnost, svadbu...
myslim ze pre vacsinu zien to prvýkrát nieje najprijemnejsie, dokonca bolestive. Ja som od bolesti plakala, a 3 dni som si sadnut poriadne nemohla... ale je to bolest, ktoru s citlivym partnerom spolu prekonate...
je to individualne.. niektore vravia, ze ich to strasne bolelo, niektore zasa ze vobec.. takisto je to aj s tym krvacanim.. osobne moj prvy sa nedal nazvat bolestivym, skor to bol taky tlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja sa vas tu nieco spytam a ja vas nenutim aaby ste mi odpovedali odpovedami pre dementa
@13 tak tak =/
Pokiaľ sa na tú bolesť sústredíš, prežívaš ju omnoho viac. ( a to teraz myslím všeobecne nie len ohľadom sexu )
(len to som chcela)
očuvajte vy dvaja bratia, už si len toľko nepritakavajte , treba najskôr sex vyskúšať a potom sa ozývať , hlavne ty ety
filip
každý to raz musí v živote skúsiť a dostáť sa cez to!!! Už či dievča alebo
chlapec ten prvý raz nikto z toho nejaký zvláštny extra pocit nemá !!!
Skôr ako keby si riešil alebo riešila nejaké anatomické veci u toho druhého ktoré si riešť nemal namala!!!a myslíš si že ten druhý má z toho len potiaže!!! Ale otázka je či máš toho druhého viac rada teda či ho ľubiš?? viac ako svoje potiaže ??? a čo ďalej chceš?? Len si nemysli!!! že hneď otehotnieš!!! To musíš aspoň rok trenovať a či to ďalej s nim vydržíš!!!kým si na seba zvyknete!!!hoci aj to sa stáva a potom celý život ľutuješ!!!Tak pozor!!Pohlavný styk alebo ako ty hovoríš je vážna vec!!! a robí sa len vo vážnom vzťahu lebo tam vzniká ďalší človek!!! Za ktorého zodpovedáš a budeš musieť ho vychovávať!!!Už lepšie ti na toto asi málokto odpovie!!! Maj sa !!!
myslim ze pre vacsinu zien to prvýkrát nieje najprijemnejsie, dokonca bolestive. Ja som od bolesti plakala, a 3 dni som si sadnut poriadne nemohla... ale je to bolest, ktoru s citlivym partnerom spolu prekonate...
Alebo nie, nechcem to radšej vedieť