Chalanichceli by ste viac partnerku/priatelku co ma rada sex aj viackrat denne alebo taku co vam ho dopraje len sporadicky aby sa nepovedalo? Asi tusim aka bude odpoved ale kedze patrim medzi baby co maju rady sex aj viackrat do dna ak sa da, zlakla som s
Myslis ze k tomu nakoniec nedôjde? po 40 rokoch manzelstva budes rada ak sa ta "preje" - vstahy su na zaciatku vzdy také, napr. "kedy uz budeme spolu"...neskor sa zmenia na: "kedy uz odíde"
Raz do dňa veľkoryso postačuje kamarátka má pravdu viackrát denne by sa mi už sex "prejedol". I keď občas by bodlo aj viackrát za deň treba meniť kvantum podľa chuti a poteby.
s mojim bývalým/terajším spávam už 4-5 rokov,...keď sme spolu celý deň tak z postele niekedy ani nevylezieme a vždy sa navzájom neskutočne vzrušujeme čiže toho sa nebojím
ono je to na začiatku vždy iné veru..vtedy je to taký pár zajacov, čo vkuse trtoší ale neskôr to vzrušenie väčšinou upadne......ja by som to tiež brala aj viackrát za deň...lenže pri mojom terajšom partnerovi som rada ak to mám vôbec aspoň raz za deň :/ ...
veeeee ked je chuť tak nech aj 20krát za deň, ono sa môže prejesť ale preto treba obmienať/ obzvláštnovať to trochu nie šup sem šup tam a ked raz za čas prídeš s niečím novým tak sa isto nepreje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potom nie je moc nervózna
Aspoň u mňa. Niekedy by som aj viac krát za deň, inokedy mi sex nechýba ani raz za týždeň.
ono je to na začiatku vždy iné veru..vtedy je to taký pár zajacov, čo vkuse trtoší ale neskôr to vzrušenie väčšinou upadne......ja by som to tiež brala aj viackrát za deň...lenže pri mojom terajšom partnerovi som rada ak to mám vôbec aspoň raz za deň :/ ...