baby nenapadne vas niekedy myslienka ze chlapec s ktorym ste momentalne vo vztahu a napr lezite v jeho posteli tam mal pred vami ine baby?? chalani chceli by ste radsej dievca pannu alebo taku co uz mala niekolko sexualnych partnerov? od akeho cisla by
Nalinkujte si celý život lebo ak baba mala 10 chalanov predomnou je uplne uzasná vsetky mozne superlativi milujem ju (milujem lol ale nebudem snou chodit lebo ich mala viac ako 6 a ja hcem ženu čo mala menej ako 6
Ale určite má ktomu každý vždy nejaké zbludilé myslienky ale žeby mi to nejak extremne vadilo ?
sem tam nad tým zvyknem uvažovať.. radšej by som bral pannu, lenže s mojím narastajúcim vekom to začína byť trošku zložitejšie .. ale ak tu osobu mám rad a ona ma rada mňa, tak mi je v podstate jedno kolkých mala predo mnou
@moomy co si tak poslednou dobou vsimam (aspon z mojho okolia) az taka rarita to nie je. mam uplne vela kamaratov-chlapcov, ktori dokonca ani nevyzeraju zle a nemali to stastie : )
mám teraz takého "prvého ozajstného chlapca" a platí to obojstranne, takže chválabohu ma to napadať nemusí ale zase na druhej strane byť na inej pozícií tak ako typickú ženu mi to asi pokoja nedá
na toto som v živote nemyslela. A ked sa už tak nad tym teraz zamyslim, tak nijaká tam neležala, alebo nespala a nerobila to, čo ja.!, viem len o tých, čo len sedeli.
a čo javiem, asi by mi to nevadilo, v poslednej dobe mi nič neprekáža
nóóó... asi si preformulujem moje zmýšľanie a začnem žiarliť na prinocľažníčky frajeríkové, ktoré z láskavého svojho srdíčka veličizného prichýlil vo svojej veľkej postielôčke.
No, čo sa týka postelí - môj drahý bol predomnou síce kurevník, ale keďže býval s rodičmi a so sestrou v izbe, tak tam nejaká frajerka, s ktorou bol dlhšiu dobu, maximálne spala Keď sme začali bývať spolu, tak sa nasťahoval on do môjho bytu, takže túto otázku by mohol skôr riešiť on Ale už máme novú posteľ
A čo sa týka panicov...nehovorím, že je na tom niečo zlé, nech si robí kto chce-čo chce a je "poctivý" ako dlho chce. Ale ja by som asi panica nechcela. Nehovorím, že som si podľa toho niekedy vyberala partnera, a keby mi vyhovoval vo všetkom ostatnom, jasné, že by to nebol problém, ale ak si mám vybrať medzi panic/skúsený, tak určite by som volila skúseného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
od cisla 3,14
Sedím na zemi maximálne, ale pochybujem že niekto 14 ročný striedal baby ako Charlie Sheen.
Čo toto za otázku? To by už bolo normálnejšie sa opýtať - Čo ste mali na večeru? A chutilo vám to?
@creeson ... Ak ju ideš pomenovať štetkou TY, tak toľko koľko sa Ti bude zdať "veľa" ... ak však čakáš názor spoločnosti, tak sa ho hneď dozvieš ....
nie, vážne, mám v piči koho tam mal
Nalinkujte si celý život lebo ak baba mala 10 chalanov predomnou je uplne uzasná vsetky mozne superlativi milujem ju (milujem lol ale nebudem snou chodit lebo ich mala viac ako 6 a ja hcem ženu čo mala menej ako 6
Ale určite má ktomu každý vždy nejaké zbludilé myslienky ale žeby mi to nejak extremne vadilo ?
@makiri lepsie ako to urobit v 13tich lebo vsetky kamaratky uz v 12tich neboli panny
Ja som tiež hrdá panna
a čo javiem, asi by mi to nevadilo, v poslednej dobe mi nič neprekáža
si zabila
1) panic, ktory je panic preto, lebo o neho nikto neoprel ani bicykel
2) panic, ktory je panic preto, lebo nemal zaujem o dievcata pod jeho urovnou / panic, ktory je panic preto, lebo caka na spravny okamih
potom sa tieto kategorie 1 a 2 este rozdeluju do podkategorii typu:
a) panic, ktory je hrdy na to, ze je panic
b) panic, ktory nerozobera to, co je panic
c) panic, ktory sa hanbi za to, ze je panic
d) panic, ktory si vymysla, ze nie je panic
atd atd atd
pricom kategorie typu 1a alebo 1d povazujem za uplne najviac smiesne, lutostive, trapne a bohuzial aj bezne v praxi
a napr. na takej kategorii 2b nevidim vobec nic zle
nie je panic ako panic
A čo sa týka panicov...nehovorím, že je na tom niečo zlé, nech si robí kto chce-čo chce a je "poctivý" ako dlho chce. Ale ja by som asi panica nechcela. Nehovorím, že som si podľa toho niekedy vyberala partnera, a keby mi vyhovoval vo všetkom ostatnom, jasné, že by to nebol problém, ale ak si mám vybrať medzi panic/skúsený, tak určite by som volila skúseného.