mozes pocas sexu pockat (od minuty do lubovole). nemusis furt penetrovat. spravte si trochu prestavku, bozkavajte sa, etc potom zas zacnite a ked citis, ze to ide von zas prestavku atd.
@sibell810 hlavne komentáre ku všetkým takýmto kondómom sú že im stŕpol cvalík a necítil skoro nič a nemohli ani sexovať dokým mu to neprestalo krista, všetko je to v hlave...
@levis a preco ze nemozes? ty mozes.. ona nie
proste niektory su taky s tym mozes spravit jedine to ze trenovat a to ked nevies ako tak je dost zle a vysvetlit ti to pochybujem ze niekto aj vysvetli
@levis mohol by som ti tu zdĺhavo vysvetlovať o tvojej dvojej sexualite a o tom ako odputať pól druhu (zvieraci pud v tvojom pohlavnom orgáne) od póla jedinca (brána do sveta sexuálnej extázi v tvojej mysli) a ako sa zbaviť potreby mať orgazmus aby si svojej partnerke doprial dlhý a intenzívny pocit orgazmickej slasti... no bolo by to nadlho... tak ti poradím niečo jednoduchšie "kegelové cviky" a problém je vyriešený...
ono je vedecky dokazane ze psychika nato strasne vplyva a pomocou nej si aj do minuty skus mysliet pri tom na daco skarede pri tom napr ked je tma a nevidis na nu poriadne mysli si ze je to skareda jezibaba stara
bud skus @27 /bacha, zas ani extra dlhy sex nemusi byt prijemny/, alebo si to castejsie rob sam. resp. urcite predtym, nez budes s partnerkou. v 19-tich je to uplne normalne, apetit vekom trochu poklesne a ziskas aj skusenosti. pokial je to dievca ok, tak to pochopi.
moj max co bolo bolo asi 4krat po sebe a tak ked citis ze sa k tomu blizis zastav alebo ho vyber a mysli na nieco hnusne alebo ine to zase mne kazda hovorila ze ja neviem davat rychlovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
...........
proste niektory su taky s tym mozes spravit jedine to ze trenovat a to ked nevies ako tak je dost zle a vysvetlit ti to pochybujem ze niekto aj vysvetli
inak je to len o cviku
A ja s tým súhlasím!