samozrejme že dokáže, ale veľmi záleží od toho od koho ... ak ma nejaké dievča veľmi priťahuje a nebodaj si o mňa utrie ešte zvodný pohlad, tak sa cítim asi takto (ako vo filmoch, kde sa všetko zastaví, všetko okolo môjho pohladu k nej je rozmazané a prestávam si cítiť uplne cele telo a v bruchu mi začne brnieť a zostanem skamenelý s takým tým tupým úsmevom a mierne privretými očami)
tie prvotné sekundy áno, pretože som omámený tou chvílou ale akonáhle sa prebudí z toho šoku (po niekolkých sekundách) tak vuala aj kamoš je hore
ale nie je to u mňa len o tomto ... vzrušenie sa nemusí prejavovať iba takto ,,fyzicky,, (u mužov ako to poznáme) ja keď cítim vzrušenie tak mi je zväčša veľmi teplo a cítim to hlavne na hrudi a v bruchu ... a ešte ruky, sú akoby ľahšie
ale to hovorím iba o tom keď uvidím nejakú slečnu ktorá ma priťahuje a hodí po mne pohlad, to je vzrušenie iného charakteru a väčšinou nieje sexuálne ladené ale iba psychicko - mierne fyzicky ... ak by sa jednalo o priateľku alebo niekoho s kým zdielam sexuálny život tak to nie je o čom keď osm býval s bývalou ešte na intráku tak sa mi stačilo pozrieť za seba (keď osm sedel za stolom) a keď osm ju uvidiel ako sa učí na posteli a pokukuje tak po mne, tak som sa rovno z tej stoličky už len hodil na ňu na postel a už nebolo o čom
@melancholik joj... hej no... viacerí s tvojím pocitom súhlasíme... a super sú aj momenty, keď si vedľa z celej baby jak je a ona k tebe pristúpi a ty zadelíš ale neskutočnú somarinu
ja sa napríklad viem tak pri žene príjemne vykolajiť, že moje slová nedávajú zmysel
@kitty7 tak dójdi na mňa kukať... kľudne aj na krúzok kde ma občas kreslia nahého
@stevo no ja mám taký blbý zvyk že ak také dievča príde predomňa alebo pri mňa tak neviem čo povedať a čím bližšie je alebo nebodaj sa ma dotkne tak ja proste o centimeter akoby ustúpim je to podvedomé a vôbec to neviem ovládnuť čiže je lepšie ak to dievča už dlhšie poznám, pretože inak môžem pôsobiť ako idiot
@kitty7@sorsha@melancholik som v rozpakoch aj z vás a aj z hudby čo mi tu púšťa spotify taká tá hudbička čo hrá v luxusnom podniku pri pití červeného vínka ^^
@stevo a co sme urobili? normalne vsak je tu kopec single ludi co si dopisuju cez internet ako telce miesto toho aby radsej travili cas spolu napriklad sulozenim... problem?
@kitty7 tebe sa dobre zvrhlo píše, keď máš ako profilovku mačku... len keď ja niečo napíšem, tak to jak keby som si na čelo napísal @melancholik čo nato vravíš? páči sa ti smer tejto debaty?
@stevo no veru v reali nemam take gule, aj ked nedostatok sexu tiez robi svoje... kazdopadne az taka odvazna nie som, ja stekam, teda mnaukam, ale nehryziem by si sa ku mne priblizil a rozsypala by som sa, neboj
aj ked neviem preco som tak zvaznela ked sa tu vsetci dobre zabavame si mi Stevko moj nenapisal, ci mas taky pekny nastroj ako si naznacil
@stevo@sorsha no ja tu uz placem od smiechu ale Stevko furt si sa nevyjadril mozes mi aj TSku napisat ak si to nechces pisat na celo ktore ti aj tak zakryva ofinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
samozrejme že dokáže, ale veľmi záleží od toho od koho ... ak ma nejaké dievča veľmi priťahuje a nebodaj si o mňa utrie ešte zvodný pohlad, tak sa cítim asi takto (ako vo filmoch, kde sa všetko zastaví, všetko okolo môjho pohladu k nej je rozmazané a prestávam si cítiť uplne cele telo a v bruchu mi začne brnieť a zostanem skamenelý s takým tým tupým úsmevom a mierne privretými očami)
ale nie je to u mňa len o tomto ... vzrušenie sa nemusí prejavovať iba takto ,,fyzicky,, (u mužov ako to poznáme) ja keď cítim vzrušenie tak mi je zväčša veľmi teplo a cítim to hlavne na hrudi a v bruchu ... a ešte ruky, sú akoby ľahšie
ale to hovorím iba o tom keď uvidím nejakú slečnu ktorá ma priťahuje a hodí po mne pohlad, to je vzrušenie iného charakteru a väčšinou nieje sexuálne ladené ale iba psychicko - mierne fyzicky ... ak by sa jednalo o priateľku alebo niekoho s kým zdielam sexuálny život tak to nie je o čom keď osm býval s bývalou ešte na intráku tak sa mi stačilo pozrieť za seba (keď osm sedel za stolom) a keď osm ju uvidiel ako sa učí na posteli a pokukuje tak po mne, tak som sa rovno z tej stoličky už len hodil na ňu na postel a už nebolo o čom
ja sa napríklad viem tak pri žene príjemne vykolajiť, že moje slová nedávajú zmysel
@kitty7 tak dójdi na mňa kukať... kľudne aj na krúzok kde ma občas kreslia nahého
@sorsha samozrejme ďakujem hh
@regan ty mas privela sedin
dovolíš mi to skusiť dobre dáme si so števom duel, navrhni kedy a kde
@melancholik niekedy buduci tyzden v BB chlapci ale este neviem ake sutaze na vas vymyslim
@melancholik čo nato vravíš? páči sa ti smer tejto debaty?
aj ked neviem preco som tak zvaznela ked sa tu vsetci dobre zabavame si mi Stevko moj nenapisal, ci mas taky pekny nastroj ako si naznacil