@flysser vieš čo znamená pojem ohováranie vlastne? je iné ak niekto jednoducho skonštatuje že si kokot a ďalej to nerieši, a je iné ak to robí sústavne, vieš
slabomodrá možnosť sa hrá na cool zabijácku reč v štýle "ale sme vás dali vy perverzáci", ale v skutočnosti je to somarina, keďže mne chýba dajme tomu western, a nikde ho nevidím, a toto mi nechýba, vidím to všade a je mi z toho zle. a najviac mám rada tých frajerov čo o tom hovoria, a ani nevedia, čo to je, alebo tých, ktorí si myslia, že na to, aby bol niekto hodný pozornosti, musí mať perverzné reči. ou yé.
@flysser osobne mi je dostatočne jedno, kde a kedy sa na birdzi vykotí ďalší kokot, akurát ma trocha sere ten fakt že práve takýto kokot svojimi duchaplnými fórami vytláča iné a oveľa zaujímavejšie z dohľadu
@flagrantine to čo si napísal nedáva zmysel, každý klikne na to fórum ktoré ho zaujíma, a tie ostatné ignoruje, a nemám pocit že by tu bolo nejak milión fór aby sa vytláčali z dohľadu
@flysser alebo, opýtam sa ťa takto : máš zo seba lepší pocit keď si sem dal takéto fórum? lebo ako iste vieš postráda všetky prvky toho zaujímavého, nehovorím o hrubke v nadpise čo mi skoro vyklala oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
normalne by som tomasa poprosil aby tebe a tvojim 10tim fakeom pridelil titul kokot birdzu aspon na mesiac a ja ti vyrobim internetovu medailu
Ale tak ja nemám čo hovoriť, dnes som napísala obmedzený s ä
zväčša len slovne.
a tiez mi je jasne, ze nemas sajnu, co znamena slovo "sexizmus"
teba musia mať strašne radi tvoji blízki/známi