Ahojte.blížia sa vianoce preto by som chcela kupit nieco pre seba aj priatela v sexshope. Poradte. Co mate odskusane a nech je to aj za priatelnu cenu. Myslim ze bolo tu na birdz nejake dievca pracujuce v sexshope.neviete jej nick? Dik
čo ja viem, gél ktorý je vhodný aj ako masážny, aj ako lubrikant s nejakou peknou vôňou, alebo pre neho dáky vybračný krúžok, alebo si daj poradiť v predajni
@denafilth lubrikant a vibračný krúžok kúpiš aj v tescu.. dievča chce niečo zo sexshopu... a hej, myslím že jej asi najlepšie poradí tá baba, čo robí v sexshope..
Predavacky su vacsinou ochotne (nehovorim, ze kazda), pretoze ludia su vacsinou v sexshopoch hanblivi. nemaju problem poradit, ani sa porozpravat, takze len tam chod a porozhliadni sa. Nevkracaj tam s tym, ze chces za 15sec odtial vypadnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Potom sa tam popozeraj a uvidis , neviem ako ti pomoze sa spytat , predavacka nevie co sa vam dvom bude lubit.
» www.coolish.sk/sexy-darceky/ci...
@wind Všetky lubrikačné gély, čo dostať kúpiť v Tescu, sú strašné. Keď už, treba kúpiť nejaké poriadne v sexshope. A ten efekt je potom úplne iný...
Pre pár ako stvorený je We-vibe, najnovší (a najlepší) je We-vibe III., ale treba rátať s tým, že to dačo stojí.
Inak také klasiky sú vibračné erekčné krúžky, nejaké putá a podobné somarinky...
Ale podľa mňa aj tak si pár užije najviac srandy s normálnym vibrátorom (pokiaľ chceš návod, ako si nejaký vybrať, kukni do mojich blogov)