Mal som sex za účelom stretka. Chcel som hrozne stretnúť jej otca, lebo z jej rozrpávania pôsobil ako hrozný sympaťák. A tak som bol nútený spávať s ňou aspoň kým ma nepredstavila rodine. S otcom sme sa veľmi skamarátili, neskôr sa na môj podnet svojej dcéry vzdal a teraz chodíme hrávať bowling.
ja som také mal ... ale podotykam, že o sex mala zaujem hlavne druhá strana
hej vyznie to smiešne lebo väčsinou to býva naopak ale myslieť si môžete čo chcete
S dvomi ludmi, z toho s jednym to prebiehalo tak, ze sme si otvorili PETku piva, popijali z nej v dazdi sediac na igelitkach, a rozpravali sme sa o cenach cestovneho v ceskoslovensku.
@azizi Ahoj. Ako sa dá v ankete hlasovať anonýmne? Poraď mi, prosím, lebo nevyznám sa v počítači a nechcem, aby tu všetci vedeli, že už som mal stretko za účelom sexu.
@marjy77 pamätám si, že to bolo nejako v máji a ona chodila na piaristicke gymnázium a ze som si musel skrývať erekciu, keď sme sa prechadzali po sídlisku a kecali a picovinach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hej vyznie to smiešne lebo väčsinou to býva naopak ale myslieť si môžete čo chcete
Najlepsie. Rande. Ever.