Aku ste uz zazili sexualnu polohu, ktora vas brutalne rozpalila?? a ktora rozpalila aj vasho partnera/partnerku?? aka poloha je pre vas najlepsia? skusali ste uz kamasutru??
kamasutru nie...klasika nic moc, odzadu sa jej pacilo a mne zas na konika kedze sa mi hnusi lizanie tak 69 som neskusal ale rad by som skusil anal jeden kamos jebe frajerku len do zadku lebo je to vraj lepsie
najradsej mam ked je baba na mne a ona sa tam toci,ide sa roztrhnut a ja ruky za hlavou a relaxujem inak polohy,hm 69ina,klasika,odzadu a tak no...jo a clapkanie musi byt
69 som síce neskúšala, ale asi ani nebudem, lebo sa bojím, že by som pri tom mohla partnerovi ublížiť. Totiž keď urobí niečo pre mňa veľmi príjemné, tak ja sa neovládam a to by nemuselo dobre skončiť, keďže jeho penis a moje zuby sú tak blízko
Moj byvaly chcel, aby som ho skusila urobit prsiami. A strasne ho to vzrusilo, aj ked ja som sa brutalne hanbila. Ale po nejakom case to uz bolo celkom fajn
Ale inak so samotnym sexom nemam skusenosti, takze oblubenu polohu neviem.
@od 16tich ja nevme mne sa to paci na vrchu ked som a mozem chalanovy kuak do oci pobozkat ho ekdy cem....urcujem ake cem tempo..no ja musi mbyt na vrchu a bodka
@15 no jo cinske sanky sa to aj vola..no ja to budme moct spravit jedine tak ak si dam silikony ja odo mn to cel byval ae tak to so mmala ete mensie prsa jak ted..to sa nedalo
@16 aj moja obľúbená poloha je keď som hore. Presne, ako si povedala: vidím ho, môžem ho hocikedy pobozkať a sama si určujem tempo. A jeho rajcuje, že nemusí nič robiť
ja mam rada polohu hore alebo odzadu. a mala som taky papier kde boli rozne polohy a po jednom som vyskrtavala. nebola to sice kamasutra ale tiez dobra gymnastika.. ale tak uz som asi na to stara aby som kazdych pat sekund menila polohu
Hmmmm... Lízanie je skvelé. Pre oboch. Ak to dotyčný vie... Anál je skvelý takisto. Ale odporúčam len tým, čo majú tú druhú dierku vyjazdenú Najlepšie je asi klasika alebo na koníka...
na konika tu mozem,a zo zadu,69 ta je dobra na predohru a potom sa to rozbehne..ale vatsinou to zacina misionarom a potom to skonci pri mnohych inych polohach
kamasutra je fajn ale na niektore je fakt treba gymnastika-a ked ste uz z toho uplne zmotani podla navodu,neviem jak si to este aj moze clovek uzit,radsej to brat len ako inspiraciu...Zisla sa...a zistili sme,ze par veci uz sme davno vedeli najlepsie je odzadu a ked som dole...hlavne aby to bolo co naj...
ja mam najradsej ked mam nohy wylozene na pleciach mojho priatela... paci sa to obidwom......tiez sa to da w mostiku len je dost tazke udrzat sa w tom najlepsom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
4,Bozee, preco vy chalani mate radi ten zvuk?? mne je z neho trochu do smiechu
jj a ten zvuk je smiesny s byvalou sme sa pri sexe stale smiali jak male deti
@6 boze preknaj sa vsak si daky chlap a uz konecne daku poriadne vyliz
Ale inak so samotnym sexom nemam skusenosti, takze oblubenu polohu neviem.
Podľa mňa jedna z mála polôh, v ktorej sú spokojní obaja
A nemyslim, ze potrebujes na to nejak extra velke prsia, ja som mala vtedy 2 a dalo sa to Hlavne, aby vzrusovali tvojho priatela
normalni clovek nevie a ani nie je na tolko roztahany aby to mohol robit.
teda rano aj vecer robte strecing alebo jogu