3.Dá rovnaké rady akoby som napr. išiel ku urológovi?
- ak tam chces ist riesit nieco, co sa tyka fyzickeho stavu, pripadne lahkych psychickych zalezitosti (problemy s erekciou napr), urcite ta nebude liecit z posadnutosti nosit mamine spodne pradlo
4. sexuológia je medicinsky odbor, cize normlane medina 6 rokov a potom atestacia.
ale jasne, ze su aj dajake pseudo sexuologicke odbory (alebo profilovanie) na nwmakychskolach.
totiz sexuologia nie je len o "sexe". ale aj o psychickych a fyzickych chorobach a ich lieceni. (v com ti casto psycholog nepomoze, niezeby v niecom aj pomohol). sexuolog moze predpisat aj lieky btw.
3. urolog je cisto len fyzicka stranka "problemu". ted pokial ti neda z vlastneho zaujmu rady or info.
toto je sexuológ aj urológ, taže tento ti dá rovnaké resp. ešte viac rád ako iba jeden z nich, ak takého potrebuješ » www.sexualne.sk/sexuolog-mudr-j...
študuje sa to na medicíne, nie? potom sa špecializuješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2.
3. nie
4. ono to nebude odvetvie psychológie? že najprv študuješ všeobecne a potom sa rozhodneš..
Nič ma nenapadá okrem filmu Ženy v pokušení, tam bola hlavná postava sexuologička a nakoniec sa to obrátilo proti nej
- nebol
3.Dá rovnaké rady akoby som napr. išiel ku urológovi?
- ak tam chces ist riesit nieco, co sa tyka fyzickeho stavu, pripadne lahkych psychickych zalezitosti (problemy s erekciou napr), urcite ta nebude liecit z posadnutosti nosit mamine spodne pradlo
4. sexuológia je medicinsky odbor, cize normlane medina 6 rokov a potom atestacia.
ale jasne, ze su aj dajake pseudo sexuologicke odbory (alebo profilovanie) na nwmakychskolach.
totiz sexuologia nie je len o "sexe". ale aj o psychickych a fyzickych chorobach a ich lieceni. (v com ti casto psycholog nepomoze, niezeby v niecom aj pomohol). sexuolog moze predpisat aj lieky btw.
3. urolog je cisto len fyzicka stranka "problemu". ted pokial ti neda z vlastneho zaujmu rady or info.
moj nazor
Ostatné netuším, nechcem povedať blbosť.
3. určite ti nedá rovnaké rady... sexuológ ti dá také psychologické rady a urológ fyziologické
študuje sa to na medicíne, nie? potom sa špecializuješ.