dobre , asi som sa sekol ... mozno je to vazne malo , len mna prekvapilo to ze ona sama to odomna chcela , neviem ja som cakal od takej co to mala nedavno prvykrat ze to nebude odomna vyslovene ziadat . ale ze bude taka co ja viem "utiahnuta" aspon na zaciatku a ona vobec ... ale asi ano , zachutilo jej ja som len rad hej ja len ci som az taky dobry alebo to pri pannach sa stava casto ...
@afleck2 - je to imho priam pochopiteľné, z každej novej hračky sa človek nejakú dobu po jej objavení/získaní vytešuje pomerne intenzívne, ak sa mu páči
Každý hovorí, že chce babu čo má rada sex a keď takú má, hneď ju obviňuje z nymfománie.
BTW 8x za tri týždne??? To Ti je veľa? Možno po dvoch rokoch, ale na začiatku, keď vás to k sebe najviacej priťahuje to malo byť aspoň 8x za týždeň, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A ako spomenul @kolini , 8x za 3 tyzdne nie je ziaden "Nympho" udaj...
...What a shame , this thread !
To ty si ju neodpanil, ze sa tu vypitujes preco je zhava ?
Sak bud rad nie ? ...Urcite je horsie ak by o to prisla s niekym necitlivym a nejako jej ublizil a potom by sex odmietala ...
Ach jaj, deti, deti
Každý hovorí, že chce babu čo má rada sex a keď takú má, hneď ju obviňuje z nymfománie.
BTW 8x za tri týždne??? To Ti je veľa? Možno po dvoch rokoch, ale na začiatku, keď vás to k sebe najviacej priťahuje to malo byť aspoň 8x za týždeň, nie?
hm..
hm..
počítam...
@kachie ty si riadna mega nymfomanka