Kamienky do vodnej fajky hľadala som tu aj či nie je staršie fórum ale nie je... máte stým niekto skúsenosť? je to lepšie ako tabak? Ktorá príchuť je naj?
mam matu a jahodu.. kvalitnemu tabaku sa nevyrovnaju.. ale uz som mala na jednej akcii raz jahodu a ta bola paradna, takze neviem kde je chyba.. mozno treba potom kupit len nejaku specialnu korunku na to, aby nestekala melasa..
Mne to nechutí...mám pocit akoby to bol čistý aromatický olej a je mi z toho zle (Hlavne bolesť hlavy, pľúca) a chuť je taká čudná. Pár krát som to skúsil ale teraz keď si občas dám tak len obyčajný tabakový...Má to lepšiu chuť a nie je mi z toho zle.
Nemal som hodlám vyskúšať vraj je to prijateľne pre začínajúcich fajčiarov alebo tých ktorý nepotrebujú ešte tak nutne ten nikotín
Tabak: Nikotín, hlboký sortiment,
Shiazo: hustý dym, Myslím že cenovo to vide asi na rovnako alebo drahšie ako tabak, chuť je podľa druhu ale niektoré su vraj dobré (piňa colada, čokolada) a tak. Ak sa mýlim tak ma opravte
Skúsenosti s tým mám a dosť veľké, ide o to, že je to najneškodlivejšia forma fajčenia z vodnej fajky. Tie minerálne kamienky sú len nasiaknuté melasou (nejaký výlučok z cukru, ktorý obsahuje každý tabak) a po vyfajčení sa môžu použiť znovu. Princíp je v tom, že vlastne nevydychuješ dym, ale vodnú paru, ktorá sa spaľuje v tých kamienkoch. A z vlastnej skúsenosti by som povedal že najlepšie chute sú určite nejaké svieže ako limetka, broskyňa, energy a ešte to, že tej pary je fakt dosť pri správnom naložení, len má trochu menšiu trvácnosť. A pre odborníkov odporúčam skalimot! Amen .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tabak: Nikotín, hlboký sortiment,
Shiazo: hustý dym, Myslím že cenovo to vide asi na rovnako alebo drahšie ako tabak, chuť je podľa druhu ale niektoré su vraj dobré (piňa colada, čokolada) a tak. Ak sa mýlim tak ma opravte