Ďakujem všetkým moc za hlasy! Je to zatiaľ 29:27. A ešte raz, naozaj si myslím, že pri neanonymnom hlasovaní by boli výsledky skreslené. Tak preto takt
@torpedo08 A že mi aj prišlo divne, že by hlasovalo vyše 60 ľudí (však toľko nás tu pomaly ani nie je) Ale tak zas na druhej strane, komu by sa chcelo prihlasovať sa z fejk učtu kvôli nejakej jednej anonymnej ankete. A tiež, aký by bol zmysel, ak by niekto hlasoval za obe možnosti? Aj keď uznávam, ľudia sú rôzni... Ale ja zostanem v mojom naivnom svete asi, kde sú to úplne legitímne výsledky
@staphylococcus Ale no tak, neber mi tiež ilúzie Ja som tak naivný človek, že mne to pôvodne ani vôbec, ale že naozaj vôbec nenapadlo ...Si neviem predstaviť, komu by stálo zato sa kvôli tomuto prihlasovať z niekoľkých účtov .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Áno, už som ho strkal to ženy.
TAKZE TERAZ TO NAPISEM, TAK SA PRIPRAVTE.
UZ TO IDEM NAPISAT!
TU TO JE:
@KERRANG JE PANIC
OPAKUJEM
@KERRANG JE PANIC
TO STE NETUSILI, VSAK NIE?
NEMATE ZAC, RAD SOM VAM TOTO TAJOMSTVO PREZRADIL.
ĽUDIA, ja len že mám pre vás jedno (asi úplne bezvýznamné, ale tak...) upozornenie:
Hlasujte len za 1 možnosť, prosím!