ahoj..no,najskôr by ste sa mali spoločne naraňajkovať,potom si môžete pozrieť nejaké DVD..už bude obed,tak sa napapáte..pojdete sa prejsť von..behnete si kúpiť niečo dobré-sladké do obchodu,pojdtete dnu..zapnete si telku a začnete sa venovať tomu,po čom obidvaja tak veľmi túžite..od bozkov až po petting..
Sorry.. bola to len moja spontanna reakcia.. mne sa stava velmi malo , ze by som s nim bola sama, preto tieto veci neriesim.. a vtedy obaja vieme , co chceme
Áaaaale nič. JA s ním bývam len každý piatok poobede, a to býajú naši doma...takže si to moc neužijeme, ale teraz máme obaja študijné voľno dva dni, tak si to s ním chcem užiť a poriadne...keď budem sama doma.
A prečo tam musí byť ten sex??!!...ved je kopec vecí ktoré sa robia pred tým..okolo toho...a nemusí sa ísť hned na vec....tak robte to všetko okolo...treba mať fantáziu
Skús si predstaviť, že s ním môžeš robiť úplne všetko...okrem...sexu!!!
Ked ho vylúčiš...všetko čo ti ostane...sú možnosti, ktoré spolu môžete podniknúť
Ále to nie je nič také ako sa zdá On sedel na gauči, nohy vyložené na maličkej stoličke,ešte k tomu ich mal obalené v deke( lebo mu bola zima) a ja som sedela na ňom. No a prišla sestra s kamoškou a myslela si že sexujeme, lebo videla jeho obalené nohy tak si myslela, že sa nestihol obliecť tak sa len zakryl.A ja som sa pozrela na frajera on prikývol a ja som začala na ňom skákať ako pri akte...a dusili sme sa od smiechu.
a sestra povedala: Nenechajte sa rušiť! A celá červená odišla.
Tak bolo aspoň trochu srandy
A čo si myslíš? Čo sa asi mojej puberťáckej sestre premietalo v hlave?
ˇJasné, veď sa na mňa nemohla ani kuknúť Tak som jej povedala, že chápem že je v puberte. A nech si o mne nemyslí, že s ním spávam...tak som ju ukludnila...
Clovek by mal robit to co ho najviac bavy...urcite mas vela zalub a tvoj mili ties tak preco sa doma valat v posteli a nerealizovat tvoje a jeho zaluby...urcite ich mate vela spolocnych...natom ake uz necham na tebe....
Marteenka--> tmu ver! vies na co ja vsetko myslim? tazko sa pise, lebo ja som s mojim priatelom bola len zriedka kedy samam doma, takze sme si cas travili inymi aktivitami
KAtey--tak aspoň ťa nezanedbáva...na mňa v poslednom čase akosi kašle. Takže nie sme spolu sami ani doma ani vonku nikde. Pretože musí doma pracovať. A teraz neviem, či mu mám veriť alebo nie. (( kto sa má v tých ,,chlapoch,, vyznať...
šibalka--to my večer spolu nebývame, keď tak doobeda. Pretože ešte bývam s rodičmi a tí sú furt večer doma. No neviem si predstaviť že by som s ním prezerala albumy To by ho asi unudilo k smrti. Alebo možno nie
Katey--to čo si písala, že bývate doma zriedka? Ale určite ti dáva aspoň najavo, ako ťa má rád. Lenže ja o tomto akosi momentálne pochybujem. A porozprávať sa s ním by bolo ťažké, lebo on nemá rád vážne témy alebo sa začne hrať so slovíčkami.. (((
Byvame dosť často sami doma a milujem ked sme na chate alebo niekde na dovolenke sami...nepotrebujeme sa stale muchlovať a neviem čo všetko.....
milujem sa rozpravať,milujem pozerať telku, počúvať hudbičku snim, milujem velke prechadzky, vylety, turistiku všetkooooo.....stačí len fantazia a spojiť jeho a tvoje zaluby potom to už ide samo...
pettingujeme sa a potom sa ideme najesť a potom sa rozprávame a potom hrajeme karty a potom nás to nebavi a bozkávame a túlime sa k sebe a počúvame hudbu a spomíname
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mňa len zaujímajú názory iných a to čo druhé robia, keď sú s ním samy.
Skús si predstaviť, že s ním môžeš robiť úplne všetko...okrem...sexu!!!
Ked ho vylúčiš...všetko čo ti ostane...sú možnosti, ktoré spolu môžete podniknúť
Alebo potom sme provokovali moju 13ročnú sestru a jej kamarátku tým, že sme ich dostali do trocha kompromitujúcej situácie...
A tak je veľa vecí čo sa dá robiť, len chcem vedieť, čo robíte vy všetci tu naokolo.
Je zvedavosť až taká hrozná
a sestra povedala: Nenechajte sa rušiť! A celá červená odišla.
Tak bolo aspoň trochu srandy
A čo si myslíš? Čo sa asi mojej puberťáckej sestre premietalo v hlave?
Chcelo by to niečo nové
S ním totižto žiadne skúsenosti zatiaľ nemám
Preto som sa pýtala, čo sa dá robiť iné okrem sexu
Čo iní robia keď práve nesexujú, ako ináč sa zabavia
Myslela som, že ty by si mi mohol povedať
Dopadlo to ale celkom fajn a zabavili sme sa
Určite niečo nekalé keď si trošku nepozorná
To keby mal každý napísané na čele, hneď by to bolo lahšie...
Ale to by zase nebolo ono, však?
milujem sa rozpravať,milujem pozerať telku, počúvať hudbičku snim, milujem velke prechadzky, vylety, turistiku všetkooooo.....stačí len fantazia a spojiť jeho a tvoje zaluby potom to už ide samo...