MILA ZAKLADATELKA ANKETY MOZES NAM VYSVETLIT TO SLOVO??? UZ SA HO TU POZADUJEME DOST DLHO...NA TO ZE SI TO ZALOZILA TAK SA TU AJ SEM TAM KUKNEM NE??? ACH BOZE TO CO SU TOTO ZA LUDIA
pana boa vy SODAARI !!! sa z vas tu poskladam D že deti vy skade ste? ŠOLAK pana šak to každe druhy typek ulice použiva HANNBA VAAM FUUJ ! ! ! (puke) mi je z vas zle D
a odkaz pre seckych: nic ma nesere lebo ja viem co to znamena D to znamena že debiil, hlupak, dilino, alebo ja nwm jaka nadavka (nechcem byt husta alebo si to vysvetlite po svojom D
ale @filipkvietok to ze chcem upozornit to som ja dopisala ne ze ty si to myslis asisi ma zle pochopil ja som napisalaze jasne ty mas pravdu ci co a potom svoje ze chcem upoornit chapes??? ale inac @shorts21 prepac ale nie kazdy je dieta "ulice" ked sa to tak da nazvat tak si tie tvoje debilne slova nechaj tak teraz keby ja som tebe povedala nejake slovo co pouzivame my tu u nas a ty honepoznas tak by som sa s teb zacala rehotad jak pridubana tak by si si o mne myslel to co jao tebe...ze mi nacisto sibe tak sa uvedom konecne a taketo nezmyselne ankety uz nezakladaj...ejha jake dlhe
@vewe !!!! pocuj mojko ja za to fakt nemozem ze ne kazdy pozna to slovo a preto som tam dala aj odpoved co to je a nwm preco sa vytačas D sak nemusis hlasovat ani mi tu nic pisat sak to mozes v pohodke odignorovat ked je to nezmyselna anketa D a urcite ze neposluchnem tvoju mudru radu a zalozim dalsiu "nezmyselnu" anketu tak pekny den pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Aby som vedel čo to vlastne som