akože mne až tak veľmi nevadí môj hlas ale je slabý a teraz mám síce hovoriť len jednu vetu na vianočnom programe..ale nie a nie to povedať hlasnejšie..nepáči sa mi až tak môj hlas..je to dosť na psychiku niekedy keď ma ani v triede nepočuť..chcem mať silnejší hlas
mám veľmi divný hlas.. a absolutne sa mi nepáči...raz, keď som bola u známych som šla vonka sa trochu prejsť...stretla som jedno dievča, ktoré ma zoznámilo s takou menšou partiou..a ony keď ma počuli že:
@pubertslatinocelny do sebelasky by som neupadla, ked uz som upadla do enormnej pupulasky. ...lovim, ale nevylovila som to musela byt nieco velmi skarede, ked som na to tak rychlo zabudla
@n0winka POTVRDZUJEM! "Tu už jebali aj kentaury a iná háveď, šak aj s tebou som ju videu tuším raz alebo dva rázy!"
neviem.. ja som si na to zvykla, ako sa počujem, ale z nejakej nahrávky sa vždy vydesím, prečo tak škrečím
a spievanie.. hm.. niektorí mi často dvíhajú ego, keď hovoria, že to viem, ale.. zas, ja keď sa počujem na nejakej nahrávke, tak sa mi to nezvykne páčiť
mám dosti chlapský hlas, hoci pri speve také ťažké soprány dávam že koniec
Raz keď som bola chorá a volala mi spolužiačka a ja zachrípnutá som jej zdvihla že " prosím " tak mi odpovedala " dobrý ujo, môžem volať s K.....?" epic fail
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Co sa spevu tyka, s tym nie som spokojna ani minimalne , takze v tom pripade by prichadzala do uvahy i posledna moznost.
@loveistheanswer náhodou to má dosť vela spoločné s politikov :p bez dobrého hlasu málokoho presvedčíš a zaujmeš..privedieš na svoju stranu..
mám čierne pľúca takže zniem ako Lemmy z Motorhead
Ale vôbec som neni dobrý spevák
" A ty niesi slovenka, však? "
to mi stačilo...
@luna13 a čo si mysleli že z kade si?
ludia, ktori videli lotg mozu potvrdit..snad
@n0winka POTVRDZUJEM! "Tu už jebali aj kentaury a iná háveď, šak aj s tebou som ju videu tuším raz alebo dva rázy!"
Lebo keď sa pokúsim "kričať" preskakuje mi, a hovorím ako 80 ročná škrekľavá babka -.-
a spievanie.. hm.. niektorí mi často dvíhajú ego, keď hovoria, že to viem, ale.. zas, ja keď sa počujem na nejakej nahrávke, tak sa mi to nezvykne páčiť
Plus používam úchylnú syntax, dvojminútové vety a všetky slová mi napadajú v češtine alebo angličtine.
Spievam ako vykastrovaný koktajúci tuberák dva dni po smrti.
Raz keď som bola chorá a volala mi spolužiačka a ja zachrípnutá som jej zdvihla že " prosím " tak mi odpovedala " dobrý ujo, môžem volať s K.....?" epic fail
mam taky divny piisklavy detsky hlas takze nie
okrem toho že poriadne neviem vyslovovať "r", mi ešte stále preskakuje.
@popolcek
@cocca-colla hej? pošli mi nahrávku
inak mám hlas ako ja- niekedy bas, inokedy pištím..