a podľa mňa obidvaja sú idioti.. a som rada že som nemusela ísť voliť.. lebo by som nevedela koho mám zvoliť.. ale tak asi radšej gašparoviča..aspoň sme ušetrili jeden prezidentský dôchodok..
@matus33 ja už len neivem že čo nám ten prezident pomôže do budúcnosti......ako Radičová aké rečičky........šak to sa nedalo počúvať.......... ešte podplácala ľudí nak ju hlasujú........
@1 to s tym dochodkom som pocula od vela ludi ty to mozno myslis zo srandy ale niektori to vzali vazne a myslim ze je to najvacsia blbost aka existuje,takto vdaka nemu vyleti do vzduchu este viac penazi...
Obvodná volebná komisia vo Vranove nad Topľou zistila, že vo vranovskom Komunitnom a poradenskom centre OZ Európa v mestskej časti Čemerné zrejme dochádza ku kupčeniu s hlasmi Rómov. Predsedníčka obvodnej volebnej komisie Marcela Pčolinská pre agentúru SITA uviedla, že na plotoch v rómskej osade viseli plagáty s textom: „Všetci ideme voliť prezidenta Gašparoviča o 14:00 hodine. Zraz v pekárni“. Pekáreň je budova, kde sídli rómske komunitné centrum. „V komunitnom centre sa popoludní jedlo a pilo. Bolo tu okolo 60 až 70 Rómov. Bohatú hostinu pre nich usporiadal mestský poslanec Alfonz Kaliáš,“ uviedla Pčolinská. Na jej otázku, čo to znamená, jej povedal, že svojich ľudí môže hostiť kedy chce. Pčolinská informovala, že okamžite dali podnet na políciu, aby situáciu skontrolovali a zakročili. Podľa predsedníčky obvodnej volebnej komisie plagáty vylepovali dnes. Jeden si zobrala z plota ako dôkaz.
@11 neviem komu by sa mala vtierat...ale ona ma nejaky ciel co by Slovensku pomohlo...napriklad vztahy... a urcite by lepsie reprezentovala Slovensko..nekoktala by a nezosmiesnovala Slovensko ako Gaspo....
a myslim ze koment @13 , madarska karta a listy od dochodcov hovoria za vsetko......je to velka hanba ked takymto sposobom si musi pan "prezident" kupovat volicov....
obaja sú idioti..ani nič ne slovensko poriadne neurobí lebo u nás je prezident iba bábka.. nič viac.. a na tom sa hádam zhodneme všetci a najviac sa mi páčilo ako tu napísal..@jantomas "Slovensko nedokázalo prekročiť svoj vlastný tieň " úplne súhlasím..
obidvaja hlasali v telke take dristy ze az..neda sa to pocuvat..zo zaciatku som chcela radicovu ale teraz k nej mam uplny odpor..strasne sa strapnila s tym co zrabala.. a veru aspon usetrime na prezidntskom dochodku
asi sa vybralo mensie zlo..ale tak..ja ich mam nahaku..mne je jedno kto bude..lebo aj tak ani jeden z nich by nezvysil platy na vychode a nik z nich nas nevytiahol z biedy...a este ako hovoril GAsparovic, ze zvysi platy ucitelom..tak nech s tym ide do riti...pretoze ucitelia maju dobre platy..a stara sa len o nich...jednoducho...ani jeden z nich nespravi nic pre Slovensko a hlavne nie pre vychod...o vychod sa zacnu starat az o 5 rokov
@xhtml ja si myslim ze tak ako je dolna hranica 40 rokov pre vek prezidenta, tak by podla mna mala byt aj horna (totozna s dochodkovym vekom). To je cele.
@tenario určite si výskal od radosti keď si si na googli pozrel kto vyhral. Pardón, nie na googli, veď to je ten program na komunikáciu ľudí cez internet. Teda aspoň podľa gašpara.
@freewriter a teraz co? nemal som volit gasparovica pretoze nevie ze co je google? Troska dost od veci tie vase reci tu o jeho veku a podobne. Uz ked sa chcete vyjadrit poniektori tak nech to aspon nevyznieva trapne a od veci.
Mali sme volit Radicovu pretoze ona vie co je to Google... ach jaj uz je neskoro
@pernik za to ze nevie co je google? alebo icq? nebud smiesny ...kde to uz len prezident moze potrebovat na vsetko ma ludi...a ver ze vseobecne znalosti ma ale mal by si vediet ze niekto ma talent na pc a pre niekoho je to spanielska dedina...
vidim ze tu riesite uplne sprostosti, lebo nemate co povedat takze koncim na tuto temu..lebo je to tu smiesne
Je predsa absolútne jedno kto je prezidentom, neviem prečo je okolo toho také haló. Prezident je len pešiak bez právomocí...ak by sa malo na Slovensku niečo zmeniť, trebalo by vymeniť celú vládu.
Škoda, že mladí ľudia sa na voľby vykašlali... Takto rozhodli dôchodcovia, ktorým sa samozrejme páči, keď dostanú na MDŽ karafiát a nechutnú pohľadnicu s Ficom...
@11 falos a vtieranie? doteraz som si o tebe myslela, ze si normalny. prehodnocujem.
z radicovej srsi tolka uprimnost a snaha, a na rozdiel od inych "politikov", ona neostava len pri recickach. pre mna je to velmi mudra vzdelana zena, silna osobnost, ktora si dokaze ludi ziskat, osoba, co vie, o com hovori, a hovori dobre, otvorena aj voci inym nazorom, ktore dokaze vypocut. ochotna hladat riesenia, nie utekat pred problemami, aj keby to malo stat nejaky ten kompromis. proste zena, ktora by nam nerobila hanbu, a ta "reprezentativna" funkcia by jej pristala.
@39 mladi sa na to vykaslali? tu vidis hrstu mladych stencov, co prvy x drzali v ruke hlasovaci listok a hned to tak posrali. boze booozeeeee..... nechapem ako mlady zdravy rozumny clovek moze byt na strane gasparovica.... ja to proste NECHAPEM. to bude asi velmi zlym rodinnym zazemim... boze ludia, co byvate s dedom, starym komunistom? och......
pozri si diskusie a ankety na BIRDZ (kde chodia IBA mladi ludia), uvidis, ze (sice Radicova mala medzi Birdzakmi prevahu nad Gasparovicom asi vo vsetkych anketach a diskusiach, pocet volicov/priaznivcov Gasparovica nebol az tak maly. Moj osobny typ je ze 30-40% mladych Birdzakov je viac na strane Gasparovica, 60-70% mladych Birdzakov je na strane Radicovej.
Tak nehovor, ze sa mladi na to vyflakli. Toto boli prve volby prezidenta, kde sa nehlasovalo "proti Meciarovi", ale za kandidata ktory dotycnym viac vyhovoval. A uz davno to nie je o tom, ze babky volia Meciara, mladi proti Meciarovi. Uz davno o tom nie je!
Naopak volici sa delia na lavicu a pravicu. A tak ako existuju rozne organizacie pravicovej mladeze, tak existuju aj mladi laviciari:
napriklad priznam sa mne sa najprv Radicova velmi nepacila, resp. nevolil som ju ako mnohi (len preto ze je z SDKU, alternativa komunistom), nie mne sa najprv nepacila. Ale potom co som ju par krat videl, a ta slusnost a uprimnost co z nej srsala, tak sa mi celkom zapacila.
Musim uznat, ze jej by som veril, ze sa bude chovat slusne a korektne.
@tunidlo ale tak to je reklama. ked vidis stokrat za den v telke reklamu na T-Mobile, tiez ti to pride vtierave (vianoce ša-la-la ... pamätáš?), mozno to tiez prehnala s reklamou na SME (i ked mozno problem bol v tom, ze nikto iny si taku formu reklamy nekupil, a tak logicky castejsie sa zobrazovala Radicovej reklama)
@kissinqaa hehe mať Paris Hilton ako prezidentku by mohla byt sranda (minimalne by to pomohlo turistickemu ruchu a v case hospodarskej krizi by bolo super, keby nas daka krasavica takto popularizovala DD)
Ja veľmi dobre viem, že je to reklama, ktorá vlastne byť vtieravá v určitej miere musí, ale nejako to u mňa tento fakt nezľahčuje a proste sa mi tá patetickosť nepáči ...
...a nemozem sa zbavit pocitu, ze v ociach mnohych ludi zavazi to, ze je zena. akoze nestretla som sa s nejakym konkretnym otvorenym nazorom, je to proste len pocit.
@tenario Ale tu vôbec neide o to či vie čo je google, ale či zo seba robí hlupáka. Keby sa spýtali inteligentného starého človeka či vie čo je google,tak im povie nie. Veď nemusí vedieť všetko. Ale hlupák sa zatvári, že je veci znalý a trepne presne takú pičovinu ako gašpar. Robí zo seba idiota v diskusiách a bude aj na poste hlavy štátu.
@tunidlo bohuzial nepochopil som na co si teraz reagoval ale ani ma to nezaujima
@freewriter risk je zisk chcel si tipnut no nevyslo mu to a co? A vobec zo seba nerobi hlupaka. Ja nechapem ako moze porovnavat Radicovu s Gasparovicom. Slovenskio by sa este len vtedy hanbilo keby je ona prezidentka. Falosna vtierka co sa do politiky nerozumie.
@luc.ka a ty si kto keď tu rozkazuješ koho sme mali voliť? pripadáš mi ako rozzúrená feministka čo ju štve že nevyhrala žena a tak teraz kopeš nožičkami
raz argumentujete že gašpiho volili iba dôchodcovia nad 80 rokov, teraz že ho volili iba mladé štence a slabomyselní..
takže lucinka, vážne, spamätaj sa..demokracia nie je o tom že sa bude diať to čo sa TEBE páči..
@luc.ka nebyvam s dedom a ani s nijakym komunistom. Ale staci mi troska sledovat Radicovu a viem ze ju volit proste nemozem. To mi zdravy rozum nedovoli. A ja zas nechapem ako mohol niekto volit ju. Som rad ze vacsie percento pochopilo co je pre SR lepsie.
@tenario ťažko povedať, čo by bolo lepšie... či bábka ktorá si nepamätá vlastného slova výborne manipulovateľná pánom Ficom, alebo falošná teta s nejasnými plánmi. z reprezentatívneho hľadiska (čo je v praxi primárna funkcia prezidenta) by som povedal skôr to druhé... nechápem, čo sa ohľadom toho všetci tak vzrušujú - či jeden či druhá, stále by mala hlavné slovo NR SR, možno by občas vznikla nejaká mediálna aféra ale to je asi tak všetko...
@tenario zabudol si pred "manipulovaný Ficom" dodať ten hlavný atribút - arogancia, problémy s pamäťou a popieranie vlastných slov... keď už mať nejakú bábku čo bude reprezentovať, tak aspoň takú čo sa aspoň dohovorí a stojí si za slovom. ďalej to už rozoberať nebudem, je kokotina hádať sa o politike a o tomto už dvojnásobne. obidvom kandidátom sme ako osobnosti maximálne u riti...
@pernik neviem co to fakt ma spolocne s volbami Aj prezident je len clovek. Tak isto sa mojhla pomylit aj Radicova... Slabota nematee co nakydat na Gasparovica tak vytahujete taketo kktiny...ach jaj
@stodvacinkar vsimni si ze hlavne 14-16 rocny sa tu robia namudrejsi a pritom ked sa ich spytas preco volili radicovu odpovedia ti maximalne preto,lebo Gasparovic nevedel co je google tipujem ze vacsina ani nevie co radicova preferuje
@74 ja si tu vsimam rovnake percento ludi v spominanom veku, ktorym prekazaju nasledovne "overene fakty":
1. radicova by zapredala slovensko madarom
2. je arogantna a falosna
3. byvala predavacka (tak najma nejake fakty o tomto by som si rad pozrel bude to asi tym, ze slota sa raz vyjadril, ze ak by sa radicova stala prezidentkou, mohla by byt prezidentkou hocijaka predavacka)
4. nenavidi slovensko, pretoze nebola za rozdelenie csfr
@jerry483 nic z toho nebolo smerovane na teba predsa.Poznam tvoje nazori vacoisou su spravne ..teraz s tebov nesuhlasim. preto by mal birdz mazat teto jebnute diskusie o politike lebo sa vsetci len hadaju. A o tom satanizme vies ako to je
nebudem sa tu nejak extra rozpisovat..powem len tolko ze vo vsetkom suhlasim s @luc.ka ..stacilo si pozriet na telo pred tyzdnom a aj neska rano..sak ten gaspar je upe vymlety..zlatica mu dala otazku a on zacal obdristavat dajaku uplne,diametralne odlisnu temu..koniec koncov wed on nedokazal normalne odpowedat ani na jednu, jedinu otazku ktora mu bola polozena..furt sa len navazal do radicvej,hucal si swoje,..nesympaticky,senilny starec ..priznam sa ze radicovu som zpociatku nemusel ae po tom co ma osvietilo bola mojim jedinym vhodnym kandidatom ..tak ae uz zbytocne sa tu budeme natahovat kto mal byt prezident a kto nie kedze je uz davno rozhodnute ..peace
@89 tento príspevok znel fakt múdro a dospelo, gratulujem hlavne, že sa navážaš do 14-16 ročných, a potom napíšeš niečo, čo by zrejme ani ich nenapadlo
@89 to vobec nevadi, ze so mnoV si sa nebavil samozrejme si pis co len chces, pekne od srdca.. vazne, aspon si na teba ludia utvoria lepsie nazor.. ci uz pozitivny alebo negativny
@94 ak ma pamat neklame, tak na teba reagujem len velmi sporadicky a ak ti aj to malo vadi, tak to si na tom s prijimanim kritiky velmi zle.. pricom tentoraz som vyjadril dokonca len velmi prosty fakt, ktory sa v podstate nijako nebil s tym, co si povedal ty. to, ze ta nebavi bavit sa s niekym, kto ma odlisny nazor ako ty, ma vobec neprekvapuje, pretoze to len potvrdzuje to, co som si myslel vzdy.
@tikalok rad sa bavim s ludmi co maju odlisny nazor ale malokedy o politike lebo to vzdy vzniknu len hadky. A dalasia vec nepamatam sa ze by si mi dal v niecom niekedy za pravdu vzdy len proti...takze tak
To s tebou suhlasim, ze vacsina ludi, ktori chodi na Birdz a maju pravo volit, boli volit, ja som skor narazal na ludi v mojom okoli a v mojom meste, a to su ti, ktori tu na Birdzi nie su...
Tieto volby sa mi ani tak nezdali ako pravica proti lavici, skor, bohuzial, ako Slovaci proti Madarom, aj ked to mnohym este nezaplo, ze zijeme spolu v 1 state...
@luc.ka ja mam 21 a volil som Gašparoviča. To že ty si volila radičovú naznamená že všetci čo volili gašparoviča su kokoti. Možno si to pojebala ty že si volila Radičovú čo ty vieš...
chvalabohu že to tá piča nevyhrala... to by bolo na emigráciu.
aj keď je veľmi smutné že také obrovské množstvo ľudí tak hlúpo naletelo tej falošnej ženskej. zjavne sme ešte stále nevyrástli z toho, že sa ako národ večne necháme ojebávať
isto nie je ivan najlepšie čo na slovensku máme ale z danej dvojice, jednoznačne...
@tunidlo - z výpovedí ľudí čo ju poznajú, ktorí uviedli že je to prihlúpla žena, ktorá potrebuje mať všetko napísané resp. nabiflené... to za prvé
za druhé som si ju schválne pozrel vo všetkých diskusiách zoči voči s ivanom pred druhým kolom a ona sa jednoducho argumentačne nechytala. absolútne nemá na to reprezentovať túto krajinu. doslova z nej srší ako strašne je falošná. falošné úsmevy, falošné rečičky, falošné poklonky vlastnému súperovi - nie to nie je prvá morálna osoba v našej politike, je to len proste falošná kandidátka SDKÚ, ktorá sa buď mohla stať prezidentkou, alebo sa neskôr stane predsedníčkou SDKÚ... tak či tak, vždy niečo získa. je teda prirodzené že neverím falošným ľuďom.
@pernik - ja to nikomu nezazlievam že jej naletel. slovač je národ prudko nainvý, miestami až prihlúply. to že veria nejakej radičovej, zatože sa raz dvakrát usmeje, niekoho pochváli, či niečo ,,úprimne" prizná, môže byť tak zaslepenosť ako i zbožné želanie, že taký človek na akého sa ona hrá u nás aj existuje.
ono možno aj existuje, ale radičová to rozhodne nie je... napokon 55% ľudí si to chvalabohu uvedomuje
(to, že je falošná je len tvoj pocit, ten ťažko podoprieš, skús faloš prosím ťa uvádzať len ako svoju domnienku a nie ako fakt)
Na Ivana sa argumentačne nechytala? To si, pri najlepšej možnej vôli dúfam, snáď robíš srandu? ... Ja som si nevšimol, že by nevedela odpovedať na jednoduchú otázku a odpovedala na niečo úplne iné ako jej oponent ...
Skús mi ukázať napríklad nejaké video, kde je tak jasne vidieť ako je Gašparko argumentačne nad ňou, prosím ťa ...
tak 55% ludi na slovensku su..... no neda sa slusne vyjadrit tak to nenapisem.
k vytazovy volieb len tolko-slovenski narod ma velmy slabu pamet ked si nepameta ako gasparovic v 90 rokoch sa podielal na rozkradani slovenska z meciarom a spol. ostatne ho volili prevazne v zaostalich regionoch. ano, bol to ten isti meciar a ten isti gasparovic vdaka ktorim( aj z jeho prispenim) sa slovensko dostalo do izolacie. keby to dalej pokracovalo tak ziadna eu, ziadne euro, ziadne slobodne cestovanie. este aj do cz by trebalo mat pas. ale pamet slovenskeho naroda je velice spatna. az na tolko ze si zvolia take daco, za prezidenta. ked to ma reprezentovat slovensko, tak OMFG. rozhodne to nieje prezident vsetkich slovakou. ved....v kampani rozdeloval slovakou na dobrich(ktori ho volia) a tych ostatnich. tak nech sa ani nepokusa bit prezidentom cleho slovenska. rozhodne v mojich ociach..a aj ho tak beriem. je len bezvyznamny dochodca z bratislavi. fandiaci slovanu a hrajuci sa na nieco viac, co nieje a nikdi nebude. umna teda rozhodne nie. ( a to mam plagat z jeho vlastnorucnim podpisom no..to bolo pred volbami uz davnooo ale tak decku by sa nepodpisal ked tam stoji z plagatom ?! )
@107 to, ze ma vsetko napisane, svedci tak akurat o tom, ze nechce trepat do eteru kktiny ako "pan prezident", ak teda v lepsom pripade zo seba nejaku tu vetu vobec dostane.
usmev v zasade znamena, ze sa clovek snazi byt mily, iste, niekedy je to falos, ale ty si ju snad videl aj mimo kamery? sotva.
to, ze sa nehada a neskace do reci, to nie je neschopnost argumentovat, ale respekt. strielala by som kazdeho, co neni schopny v diskusii vydrzat, kym jeden dohovori a potom mu zacne oponovat. vazne, nemozem to pozerat, toboz nie pocuvat. su to chudaci, co neovladaju zakladne eticke principy.
a to, ze povies, ze je to "zla teta", lebo brat sesternice kamarata veterinara jej psa povedal, ze sa nanho neusmiala, takze isto bude falosna, to je vrcholna ubohost a potom neviem, kto komu naletel. ked ti ja poviem, ze je to mila teta, lebo je to kamoskina susedka, a odzdravila ma, ked na zahradke grilovali, to mi uveris? lebo doveryhodnost takej informacie je rovnaka, ako tie, co mas ty.
ale ako si tak vsimam tych mladych gasparovych volicov, vsetci az na jedneho su z "kategorie" ludi, ktorym priroda vela takej zdravej prirodzenej inteligencie nedopriala.
@111 - pozri si ktorúkoľvek z ich spoločných diskusií pred druhým kolom volieb a ak to sám nezbadáš, si len jeden z mnohých sfanatizovaných voličov radičovej... bohužiaľ. ja totiž netvrdím že ivan je ideálna forma reprezentácie štátu, ale oproti hentej... jednoznačne
@112 - 55% sú neviem čo? ak si ty jeden z tých 44% na druhej strane a používaš takú gramatiku akú používaš, čo si potom ty?
@117 - to čo povedal niekto niekomu a niekto mne vôbec nepovažujem za rozhodujúci argument proti radičovej. je to len fakt ktorý podporil môj už beztak zlý názor na ňu.
ty si ju snáď videla mimo kamery?
ja verím v svoj odhad na ľudí. to čo si myslím o radičovej je môj názor, podporený mojím vnímaním, podporený mojím vlastným výborným odhadom na ľudí, znásobený faktami svedčiacimi proti nej.
ja nikomu názor na gašparoviča neberiem, takisto je mnoho vecí ktoré hovoria proti nemu. no vyprosím si aby mi tu ktokoľvek z vás vypisoval o neinteligentnosti či zaostalosti, či neviem čom len na základe toho, že ja mám iný názor než vy. 55% slovákov, mladých, starých, chorých, zdravých, žien, mužov, dedkov, babiek atď volilo Ivana Gašparoviča. to o niečom svedčí. Kampaň radičovej pokračuje ešte aj po voľbách. Všade vznikajú prihlúple debaty, ankety, skupiny, a neviem čo ešte odmietajúce prezidenta, nesúhlasiace s výsledkom volieb, prejavujúce hanbu za národ ktorý si zvolil ivana...
veľká časť voličov ivety radičovej sú totiž maximálne sfanatizovaní a nedokážu sa zmieriť s tým, že naopak väčšina slovenska prekukla radičovej falošnosť a vypočítavosť. tú biednu hru úsmevom a milých slov, ktorými ulovila až 44% voličov. ale je to váš názor, vaša vec, ja nikomu právo voľby ani motívy k nej neberiem... rovnako tak by som nebral keby ivan prehral, naučte sa prehrávať a nabudúce možno vyhráte
a ja som nevolil a pokiaľ niesom nútený je mi to ukradnuté a keď obidvoch považujem za nehodiacich sa, aj tak nič podstatné nezmení ten post a mali by ste sa prestať hádať kvôli rozdielnosti názorov, práve kvôli tej rozdielnosti sú priame demokratické voľby a rozhodlo sa ako sa rozhodlo, kto sa s tým nezmieri, nech sa odsťahuje, zabije, obmedzí, zavrie doma, smeje, plače atď.
Ja ale tvrdím, že si na omyle ... Videl som dostatok diskusií na to, aby som videl, že Gašparko nevie odpovedať na úplne jednoduchú otázku, neustále odbočuje, zavádza, vyťahuje hlúposti ... Zatiaľ čo Radičová v diskusiách vždy vystupovala na úrovni ... Ani sa ti nečudujem, že si sem žiadne video nedal, lebo žiadne také, kde by Gašparko vyznel racionálnejšie bohužiaľ nie je ... Tak sa aspoň posnaž neuvádzať svoje tvrdenia ako fakty, keď nemáš šanc ich podložiť ...
Fakty hovoriace proti Radičovej? ... Poprosím ...
Hej, som rád, že si prekukol jej milý úsmev a volil niekoho, kto nepotrebuje úsmev a vystačí si s dehonestovaním oponenta, áno, skvelá voľba
@116 na druhej strane?! no mozno ty si na druhej strane, ale od cloveka z bratislavi, najtrapenjsieho hlavneho mesta v okoli ani nic ine necakam. ved jasne,asi chodis fandit s****** slovanu aj z tym dochodcom. bratislava je parodia na hlavne mesto. a nemusis mi odpisovat, tvoje nazori aka je ba super-duper mesto som uz cital. ale umna je to trapas, parodia a otrasne mesto.
@124 a tebe nestacilo z je***** kkts****** naraziek na to co pisem?! alebo sa nudis?! si precitaj dakedi ako on ospevuje ba a ze ostatne mesta su unho shit. a potom sa vyjadruj.
@1132 okejjj, pozri ja sa nechcem z tebou a ani z nikim hadat. ja len reagujem , ked niekto reaguje na to co napisem. a ja pisem temu alebo anketu. nie na to co kto pise v komentaroch.
@132 a plsssssss odpovedz, si z klokociny alebo nie? lebo som pocul ze na klokocine to je dost nanic. a ked si z tamad tak bi ma zaujimal tvoj nazor na tu stvrt. lebo co som cital tak len negativa plssssss odpovedz mi na to. dik.
Nie, nie som z Klokočiny, som z pároviec ... Samozrejme, že na Klokočinu ľudia nadávajú, asi aj preto, aby si mali do čoho kopnúť ... Často býva prirovnávaná k Petržalke, ono, kde je kopa barákov v štýle jeden na druhom a skoro nič iné, tam zvyknú byť aj "problémy" ... Ale zasa to nikoho neoprávňuje hádzať ľudí, ktorí bývajú na Klokočine, v Petržalke, alebo kdekoľvek inde do jedného vreca a podobne ...
@132 a rozhodne som nemyslel "všetkých obyvateľov nejakého mesta " lebo zviknem aj napisat ze "cest vynimkam" a ci je tych vynimiek 99% alebo len 1% to necham na kazdeho. ostatne uvaz-ked napise dakto ze to a to mesto je sami debil okrem vynimiek. tak ozve sa niekto kto sa sam nepovazuje za debila?! nemyslim. skor sa ozve niekto kto si sam osebe mysli ze je debil. alebo ten, kto je natolko zaostali alebo primityvny ze vsetko negativne zobere na seba aj ked sa ho to vobec netika. alebo ked je niekto natolko zahladeni do seba ze uz len zmienka o zaostalosti a primitivnosti, je u doticneho chapana ako ze je vyslovena na jeho osobu. ale myslim ze uz tento samotny fakt, ze to tak niekto vsetko negativne zobere na seba, svedci o istej ..primitivnost a zaostalosti. pozry, vyjdi na ulicu a zakric "debil" a uvydis kolko ludi sa otoci. popripade bude mysliet ze si myslel ich aj ked si ich nemyslel. otom to cele je. ja ked niecoi alebo niekoho kritizujem,urcite tym nemyslim vsetkich dojedneho. mozno to je ta vyhoda ze som cech a nie slovak, lebo na slovensku je vseobecne zauzivane hadzat vsetkich do jedneho vreca. to ja nerobim a ani som to nerobil a ani robit nebudem. vzdi, sa najde aj medzi milionom ludi aspon par slusnich,rozumnich a inteligentnich jedincou(im patri moja poklona a uznanie) teraz samozrejme nemyslim slovensko. ale vzdi sa najde..jedinec, ktori prekruti me slova a vezme ich ze su myslene vo vseobecnosti alebo konkretne. pritom to bol len vseobecny priklad. nic viac.
ps. ser na gramatiku, pisem to v noci a rychlo tak sa stava ze prehodim aj pismena a podobne.
Prosím ťa, nebuď alibista, nie je to prvý raz, čo keď s niekým nesúhlasíš tak vyťahuješ bydlisko ... Je to úplná hlúposť, obávam sa, že hentakými teóriami to určite neospravedlníš ... Radšej by si sa nad tým mohol zamyslieť, pochopiť, že to k ničomu nevedie a prestať tak písať ...
@137 sorry ....... ale urcite nemyslim cele mesto. aj ked dakedy mam nerf na mesto v ktorom teraz byvam a to dost velky
aha, no ja som to chcel vediet ake to vlastne na tej klokocine je, bo som pocul ze dost ot je tam zle z petrzalkou nejdem porovnavat, lebo samotna petrzalka ma viac obyvatelou ako cela nitra.(100 000...opravte ma ak sa mylim) no a co sa tika ba, je to vecsie mesto, najvecsie na slovensku a....ties som pocul dost rozdielne nazory na ba od samotnich bratislavcanou. tak teraz neviem ake je ktore mesto, ked samotny obyvatelia mesta mi na vec typu" ba je super mesto, chcel by som tam byvat" napisu ze " nieje to super,hlavne ked tam na ulici stretnes ****************" no..tak teraz co si mam otom akoze mysliet? ako to bol priklad aj ked ba som svojho casu dost .....chvalil. ale potom vsetko co som cital a pocul tak ..fakt neviem. (k mestu kde teraz byvam sa radsej vyjadrovat nebudem...lebo...to...no...bolo bi to maximalne nefer k slusnim a normalnim ludom v tomto meste. az tak je to negativne )
@139 asi mas pravdu. mas dobre nazory a dobre pises. to uznavam. ja skor niekedy sa necham....emotivne strhnut a potom pisem..dost skarede co ma neskor ked to precitam mrzi
Jej emocie a usmev sa mi nezdaju prirodzene a jej reakcia na vysledky volieb tiez nie skoro akoby sa snazila "" nestratit tvar"" no to je moj osobny nazor a inak zeny maju taky darcek od prirody ze na nich je falos ovela viac viditelna ako an muzoch.... aspon vacsinou (tym nechcem povedat ze zeny su viac falosne ako muzi
Ale každý pičuje že pane bože gašparovič je prezident...ale žey šiel volit tak to ani náhodou ale pičuje moe to neznášam....keby som mala 18 hned volím radičovu
Čo ťa oprávňuje nenávidieť človeka, s ktorým si sa ani nikdy nestretol? Ktorého si pravdepodobne naživo ani nevidel? Prečo by mal byť väčší chuj než ty? Kráčal si chvíľu v jeho topánkach?
no neviem, hovorí sa že budúcnosť patrí mladým, tak prečo nám prezidenta volia staré tetky čo sú očarené ficom a jeho sladkými predvolebnými rečičkami? taká hamba mať za prezidenta človeka s takou pochybnou minulosťou a ešte ani rozprávať nevie poriadne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
s prezidentom spokojna rozhodne NIE SOM
Obvodná volebná komisia vo Vranove nad Topľou zistila, že vo vranovskom Komunitnom a poradenskom centre OZ Európa v mestskej časti Čemerné zrejme dochádza ku kupčeniu s hlasmi Rómov. Predsedníčka obvodnej volebnej komisie Marcela Pčolinská pre agentúru SITA uviedla, že na plotoch v rómskej osade viseli plagáty s textom: „Všetci ideme voliť prezidenta Gašparoviča o 14:00 hodine. Zraz v pekárni“. Pekáreň je budova, kde sídli rómske komunitné centrum. „V komunitnom centre sa popoludní jedlo a pilo. Bolo tu okolo 60 až 70 Rómov. Bohatú hostinu pre nich usporiadal mestský poslanec Alfonz Kaliáš,“ uviedla Pčolinská. Na jej otázku, čo to znamená, jej povedal, že svojich ľudí môže hostiť kedy chce. Pčolinská informovala, že okamžite dali podnet na políciu, aby situáciu skontrolovali a zakročili. Podľa predsedníčky obvodnej volebnej komisie plagáty vylepovali dnes. Jeden si zobrala z plota ako dôkaz.
» www.webnoviny.sk/volby2009/clano...
Kto co kupoval?!
a myslim ze koment @13 , madarska karta a listy od dochodcov hovoria za vsetko......je to velka hanba ked takymto sposobom si musi pan "prezident" kupovat volicov....
obidvaja hlasali v telke take dristy ze az..neda sa to pocuvat..zo zaciatku som chcela radicovu ale teraz k nej mam uplny odpor..strasne sa strapnila s tym co zrabala.. a veru aspon usetrime na prezidntskom dochodku
Pán Gašparovič, čo ste urobili pre Slovensko?
Varil som v terchovej Halušky, jazdil som do vrchu, chodil na hokej, hral na fujarke a bol som v Pekingu na olympiáde. Ale mám fúzy a vyzerám múdro.
Pri kormidle Fico, na vlajke Gašparovič a občania hrdo drú v podpalubí.
Aspoňže máme pravého Slovenského prezidenta, podvodníka, klamára a primitíva.
Presne ako náš národ.
Gratulujem
Mali sme volit Radicovu pretoze ona vie co je to Google... ach jaj uz je neskoro
Taký primitív nemá čo v politike robiť, nie to ešte na pozícii prezidenta.
vidim ze tu riesite uplne sprostosti, lebo nemate co povedat takze koncim na tuto temu..lebo je to tu smiesne
@matus33 a @rossoneri89 to dobre opísali.
Ale čo iné zostáva, rešpektujem(e) výsledky, a tí, čo sa zúčastnili volieb (alebo chceli a nemohli) majú právo kritizovať...
gašparovič je hanba slovenska
jasné
A ten song je chytľaví.
z radicovej srsi tolka uprimnost a snaha, a na rozdiel od inych "politikov", ona neostava len pri recickach. pre mna je to velmi mudra vzdelana zena, silna osobnost, ktora si dokaze ludi ziskat, osoba, co vie, o com hovori, a hovori dobre, otvorena aj voci inym nazorom, ktore dokaze vypocut. ochotna hladat riesenia, nie utekat pred problemami, aj keby to malo stat nejaky ten kompromis. proste zena, ktora by nam nerobila hanbu, a ta "reprezentativna" funkcia by jej pristala.
Hej, dokonalá politická etika
Nechceš sa k pánom pridať? Aj by si tam zapadol hádam ...
pozri si diskusie a ankety na BIRDZ (kde chodia IBA mladi ludia), uvidis, ze (sice Radicova mala medzi Birdzakmi prevahu nad Gasparovicom asi vo vsetkych anketach a diskusiach, pocet volicov/priaznivcov Gasparovica nebol az tak maly. Moj osobny typ je ze 30-40% mladych Birdzakov je viac na strane Gasparovica, 60-70% mladych Birdzakov je na strane Radicovej.
Tak nehovor, ze sa mladi na to vyflakli. Toto boli prve volby prezidenta, kde sa nehlasovalo "proti Meciarovi", ale za kandidata ktory dotycnym viac vyhovoval. A uz davno to nie je o tom, ze babky volia Meciara, mladi proti Meciarovi. Uz davno o tom nie je!
Naopak volici sa delia na lavicu a pravicu. A tak ako existuju rozne organizacie pravicovej mladeze, tak existuju aj mladi laviciari:
Na jednej strane su tu pravicove organizacie:
Obciansko demokraticka mladez (nema matersku stranu):
» www.odm.sk/...
Nova generacia (mladeznicka organizacia SDKU)
» www.ngonline.sk/...
Krestansko-demokraticka mladez Slovenska (mladeznicka organizacia KDH)
» www.kdms.sk/...
Slobodne forum mladych:
» www.sf-mladych.sk/...
Demokraticke forum mladych (mladeznicka organizacia HZDS-LS, podla mna nieco medzi pravicou a lavicou)
» www.dfm.sk/...
Mladez SNS (mladeznicka organizacia SNS (pravicova strana)
» www.mladezsns.sk/...
Na druhej strane lavicove mladeznicke organizacie:
Mladi socialni demokrati (mladeznicka organizacia strany SMER-Socialnej demokracie):
» www.mladi.eu/...
Socialisticky zvaz mladeze (mladeznicka organizacia Komunistickej strany Slovenska KSS)
» www.szm.hng.sk/...
Mladi laviciari (mladeznicka organizacia niekdajsej SDA)
» www.laviciari.sk/...
organizacii je dost, uz davno to nie je o mladi verzus stari. uz je to davno o pravica verzus lavica.
No, mne osobne nepríde Radičová zrovna nevtieravá, neviem akým iným slovom by som mohol počastovať jej video, ktoré vkuse behalo na sme.sk ...
Ale prinajmenšom je z nej cieľavedomá politička, ktorá má svoju úroveň, narozdiel od niekoho iného ...
napriklad priznam sa mne sa najprv Radicova velmi nepacila, resp. nevolil som ju ako mnohi (len preto ze je z SDKU, alternativa komunistom), nie mne sa najprv nepacila. Ale potom co som ju par krat videl, a ta slusnost a uprimnost co z nej srsala, tak sa mi celkom zapacila.
Musim uznat, ze jej by som veril, ze sa bude chovat slusne a korektne.
Ja veľmi dobre viem, že je to reklama, ktorá vlastne byť vtieravá v určitej miere musí, ale nejako to u mňa tento fakt nezľahčuje a proste sa mi tá patetickosť nepáči ...
A áno,myslím, že Radičová vie čo je to google.
@freewriter risk je zisk chcel si tipnut no nevyslo mu to a co? A vobec zo seba nerobi hlupaka. Ja nechapem ako moze porovnavat Radicovu s Gasparovicom. Slovenskio by sa este len vtedy hanbilo keby je ona prezidentka. Falosna vtierka co sa do politiky nerozumie.
raz argumentujete že gašpiho volili iba dôchodcovia nad 80 rokov, teraz že ho volili iba mladé štence a slabomyselní..
takže lucinka, vážne, spamätaj sa..demokracia nie je o tom že sa bude diať to čo sa TEBE páči..
peace
už je mi to smiešne on je totálne vymletý
skôr tí čo ho volili nemajú všetko v hlave v poriadku -.-
loooooooooooooooooool keket
áno
ale hovoriť o sebe ako o satanistovi je úžasné že?
btw neviem či neprehodnotím názor na teba
@75 budiž..
neboj pre 17 či 16ročných neni tragédia že nemôžeme voliť
1. radicova by zapredala slovensko madarom
2. je arogantna a falosna
3. byvala predavacka (tak najma nejake fakty o tomto by som si rad pozrel bude to asi tym, ze slota sa raz vyjadril, ze ak by sa radicova stala prezidentkou, mohla by byt prezidentkou hocijaka predavacka)
4. nenavidi slovensko, pretoze nebola za rozdelenie csfr
@92 nezaujima ma nazor druhych aboslutne ma netrapi co si kto o mne mysli ...takze budem rad ked to ani teba trapit nebude
Aj som cakal, ze "dostanem" za svoj prispevok
To s tebou suhlasim, ze vacsina ludi, ktori chodi na Birdz a maju pravo volit, boli volit, ja som skor narazal na ludi v mojom okoli a v mojom meste, a to su ti, ktori tu na Birdzi nie su...
Tieto volby sa mi ani tak nezdali ako pravica proti lavici, skor, bohuzial, ako Slovaci proti Madarom, aj ked to mnohym este nezaplo, ze zijeme spolu v 1 state...
majme sa radi
Reagoval som na tvoje naozaj dosť hlúpe ospravedlňovanie protizákonnej činnosti - porušovania moratória
aj keď je veľmi smutné že také obrovské množstvo ľudí tak hlúpo naletelo tej falošnej ženskej. zjavne sme ešte stále nevyrástli z toho, že sa ako národ večne necháme ojebávať
isto nie je ivan najlepšie čo na slovensku máme ale z danej dvojice, jednoznačne...
A na základe čoho si k tomu vlastne dospel?
A kvôli čomu by bola potrebná tá prípadná emigrácia?
za druhé som si ju schválne pozrel vo všetkých diskusiách zoči voči s ivanom pred druhým kolom a ona sa jednoducho argumentačne nechytala. absolútne nemá na to reprezentovať túto krajinu. doslova z nej srší ako strašne je falošná. falošné úsmevy, falošné rečičky, falošné poklonky vlastnému súperovi - nie to nie je prvá morálna osoba v našej politike, je to len proste falošná kandidátka SDKÚ, ktorá sa buď mohla stať prezidentkou, alebo sa neskôr stane predsedníčkou SDKÚ... tak či tak, vždy niečo získa. je teda prirodzené že neverím falošným ľuďom.
To si musia zakomplexovaní Slováci, ktorí Radičovú nazývajú falošnou uvedomiť.
Slováci si už za tie roky idiotov a primitívov vo vláde zvykli na buranstvo a čokoľvek iné (inde úplne normálne) odsudzujú.
ono možno aj existuje, ale radičová to rozhodne nie je... napokon 55% ľudí si to chvalabohu uvedomuje
(to, že je falošná je len tvoj pocit, ten ťažko podoprieš, skús faloš prosím ťa uvádzať len ako svoju domnienku a nie ako fakt)
Na Ivana sa argumentačne nechytala? To si, pri najlepšej možnej vôli dúfam, snáď robíš srandu? ... Ja som si nevšimol, že by nevedela odpovedať na jednoduchú otázku a odpovedala na niečo úplne iné ako jej oponent ...
Skús mi ukázať napríklad nejaké video, kde je tak jasne vidieť ako je Gašparko argumentačne nad ňou, prosím ťa ...
k vytazovy volieb len tolko-slovenski narod ma velmy slabu pamet ked si nepameta ako gasparovic v 90 rokoch sa podielal na rozkradani slovenska z meciarom a spol. ostatne ho volili prevazne v zaostalich regionoch. ano, bol to ten isti meciar a ten isti gasparovic vdaka ktorim( aj z jeho prispenim) sa slovensko dostalo do izolacie. keby to dalej pokracovalo tak ziadna eu, ziadne euro, ziadne slobodne cestovanie. este aj do cz by trebalo mat pas. ale pamet slovenskeho naroda je velice spatna. az na tolko ze si zvolia take daco, za prezidenta. ked to ma reprezentovat slovensko, tak OMFG. rozhodne to nieje prezident vsetkich slovakou. ved....v kampani rozdeloval slovakou na dobrich(ktori ho volia) a tych ostatnich. tak nech sa ani nepokusa bit prezidentom cleho slovenska. rozhodne v mojich ociach..a aj ho tak beriem. je len bezvyznamny dochodca z bratislavi. fandiaci slovanu a hrajuci sa na nieco viac, co nieje a nikdi nebude. umna teda rozhodne nie. ( a to mam plagat z jeho vlastnorucnim podpisom no..to bolo pred volbami uz davnooo ale tak decku by sa nepodpisal ked tam stoji z plagatom ?! )
usmev v zasade znamena, ze sa clovek snazi byt mily, iste, niekedy je to falos, ale ty si ju snad videl aj mimo kamery? sotva.
to, ze sa nehada a neskace do reci, to nie je neschopnost argumentovat, ale respekt. strielala by som kazdeho, co neni schopny v diskusii vydrzat, kym jeden dohovori a potom mu zacne oponovat. vazne, nemozem to pozerat, toboz nie pocuvat. su to chudaci, co neovladaju zakladne eticke principy.
a to, ze povies, ze je to "zla teta", lebo brat sesternice kamarata veterinara jej psa povedal, ze sa nanho neusmiala, takze isto bude falosna, to je vrcholna ubohost a potom neviem, kto komu naletel. ked ti ja poviem, ze je to mila teta, lebo je to kamoskina susedka, a odzdravila ma, ked na zahradke grilovali, to mi uveris? lebo doveryhodnost takej informacie je rovnaka, ako tie, co mas ty.
@112 - 55% sú neviem čo? ak si ty jeden z tých 44% na druhej strane a používaš takú gramatiku akú používaš, čo si potom ty?
@117 - to čo povedal niekto niekomu a niekto mne vôbec nepovažujem za rozhodujúci argument proti radičovej. je to len fakt ktorý podporil môj už beztak zlý názor na ňu.
ty si ju snáď videla mimo kamery?
ja verím v svoj odhad na ľudí. to čo si myslím o radičovej je môj názor, podporený mojím vnímaním, podporený mojím vlastným výborným odhadom na ľudí, znásobený faktami svedčiacimi proti nej.
ja nikomu názor na gašparoviča neberiem, takisto je mnoho vecí ktoré hovoria proti nemu. no vyprosím si aby mi tu ktokoľvek z vás vypisoval o neinteligentnosti či zaostalosti, či neviem čom len na základe toho, že ja mám iný názor než vy. 55% slovákov, mladých, starých, chorých, zdravých, žien, mužov, dedkov, babiek atď volilo Ivana Gašparoviča. to o niečom svedčí. Kampaň radičovej pokračuje ešte aj po voľbách. Všade vznikajú prihlúple debaty, ankety, skupiny, a neviem čo ešte odmietajúce prezidenta, nesúhlasiace s výsledkom volieb, prejavujúce hanbu za národ ktorý si zvolil ivana...
veľká časť voličov ivety radičovej sú totiž maximálne sfanatizovaní a nedokážu sa zmieriť s tým, že naopak väčšina slovenska prekukla radičovej falošnosť a vypočítavosť. tú biednu hru úsmevom a milých slov, ktorými ulovila až 44% voličov. ale je to váš názor, vaša vec, ja nikomu právo voľby ani motívy k nej neberiem... rovnako tak by som nebral keby ivan prehral, naučte sa prehrávať a nabudúce možno vyhráte
Ja ani netvrdím, že to tvrdíš ...
Ja ale tvrdím, že si na omyle ... Videl som dostatok diskusií na to, aby som videl, že Gašparko nevie odpovedať na úplne jednoduchú otázku, neustále odbočuje, zavádza, vyťahuje hlúposti ... Zatiaľ čo Radičová v diskusiách vždy vystupovala na úrovni ... Ani sa ti nečudujem, že si sem žiadne video nedal, lebo žiadne také, kde by Gašparko vyznel racionálnejšie bohužiaľ nie je ... Tak sa aspoň posnaž neuvádzať svoje tvrdenia ako fakty, keď nemáš šanc ich podložiť ...
Fakty hovoriace proti Radičovej? ... Poprosím ...
Hej, som rád, že si prekukol jej milý úsmev a volil niekoho, kto nepotrebuje úsmev a vystačí si s dehonestovaním oponenta, áno, skvelá voľba
Tebe ešte nestačilo s tým pindaním okolo miest?
ps. "Tebe ešte nestačilo s tým pindaním okolo miest? " to vrav inim,nie mne. ale tak klokocina a to vsetci vieme co je to za stvrt , ze?!
On možno prehnane ospevuje BA, ale nepamätám si, že by len tak z nudy označil všetkých obyvateľov nejakého mesta nejak podobne ako ty ...
Sa trocha uvedom a ak nevieš zvládať svoju povahu, tak si kúp boxerské vrece a dúfaj, že to pomôže
Tak reaguj, ale čo tak trocha rozumne? ... Aký zmysel má reagovať tak, že z celého mesta urobíš špinu?
@136
Nie, nie som z Klokočiny, som z pároviec ... Samozrejme, že na Klokočinu ľudia nadávajú, asi aj preto, aby si mali do čoho kopnúť ... Často býva prirovnávaná k Petržalke, ono, kde je kopa barákov v štýle jeden na druhom a skoro nič iné, tam zvyknú byť aj "problémy" ... Ale zasa to nikoho neoprávňuje hádzať ľudí, ktorí bývajú na Klokočine, v Petržalke, alebo kdekoľvek inde do jedného vreca a podobne ...
ps. ser na gramatiku, pisem to v noci a rychlo tak sa stava ze prehodim aj pismena a podobne.
Prosím ťa, nebuď alibista, nie je to prvý raz, čo keď s niekým nesúhlasíš tak vyťahuješ bydlisko ... Je to úplná hlúposť, obávam sa, že hentakými teóriami to určite neospravedlníš ... Radšej by si sa nad tým mohol zamyslieť, pochopiť, že to k ničomu nevedie a prestať tak písať ...
aha, no ja som to chcel vediet ake to vlastne na tej klokocine je, bo som pocul ze dost ot je tam zle z petrzalkou nejdem porovnavat, lebo samotna petrzalka ma viac obyvatelou ako cela nitra.(100 000...opravte ma ak sa mylim) no a co sa tika ba, je to vecsie mesto, najvecsie na slovensku a....ties som pocul dost rozdielne nazory na ba od samotnich bratislavcanou. tak teraz neviem ake je ktore mesto, ked samotny obyvatelia mesta mi na vec typu" ba je super mesto, chcel by som tam byvat" napisu ze " nieje to super,hlavne ked tam na ulici stretnes ****************" no..tak teraz co si mam otom akoze mysliet? ako to bol priklad aj ked ba som svojho casu dost .....chvalil. ale potom vsetko co som cital a pocul tak ..fakt neviem. (k mestu kde teraz byvam sa radsej vyjadrovat nebudem...lebo...to...no...bolo bi to maximalne nefer k slusnim a normalnim ludom v tomto meste. az tak je to negativne )
Čo ťa oprávňuje nenávidieť človeka, s ktorým si sa ani nikdy nestretol? Ktorého si pravdepodobne naživo ani nevidel? Prečo by mal byť väčší chuj než ty? Kráčal si chvíľu v jeho topánkach?
moc ho nemusim..nemal by ist uz do dochodku?..