Popravde, naozaj ma to veľmi nezaujíma. Len som si všimol, že je tu teraz obľúbené prejavovať sa pod rúškom anonymity z rôznych fejkových účtov a prispievať tak ku všeobecnej toxicite tohto portálu a to ma znepokojuje viac.
@4 Zase sa ozval najväčší obhajca pravdy a dobrých mravov na Birdzi. Samotný Pán Boh, ktorý sa tu tiež nemá problém pridať k zosmiešňovaniu, urážaniu a šikanovaniu užívateľov.
Šak on je tu stále, či? ja sa len čudujem, že stále niekoho baví sa s ním hádať, keď je to očividný troll a tiež sa čudujem, že dospelý vyše 30 ročný človek nemá nič zmysluplnejšie na práci, než šikanovať ludí na internetovom fóre
Ja som za odblokovanie vsetkych tradicnych birdzakov co dostali BAN Medzi nich patri ci uz Zajko, Sisi, Karol, Dominator... Dalsi mi teraz nedojdu na rozum a aj za navrat vsetkych takmer za nic bloknutych ked sa to tak vezme som len proti hovnomanovi
Ja furt hovorím, že 99 % B. ma má na háku a 10 hlučných stalkerov tu denne maže svoje hovná po stene aj pri najmenšej zmienke o mne Čo by bezo mňa robili?
Inak tiež chcem vedieť aspoň jediný príklad, kedy som niekoho šikanoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Všetci máme nejakého koníčka. Vtáci lietajú, ryby plávajú, more omýva pláže a Karol, Karol šikanuje ľudí.
Inak tiež chcem vedieť aspoň jediný príklad, kedy som niekoho šikanoval
Peace, please