Pozerala som si len tak starsie blogy a náhodou som natrafila na blog o silikonovych prsiach. A hladala som aj v starsich diskusiach, ale takuto temu som tu este nevidela.
Tak teda co si vy o tom myslite, dali by ste si spravit silikony, kebyze ma
mne to niekedy vadilo, ze som plocha..a teraz?? vooobec...
ak by mi chlap povedal, ze mam male prsia, poznam fajn vetu: "do huby mas dost a do ruk si mozes nasrat!! "...konec...a nedala by som si..ale inak mi nevadia na inych holkach...
Ja by som si tiez nedal Ale na dievcatach je to pekne ak nie su moje priatelky Ja mam rad tiez prirodzenu krasu - a navyse su s tym späté samé choroby.....
No ja by som bola rada, keby som mala vacsie prsia, ale na plastiku by som nesla....sa mi tak nelubi, ked vidim v telke nejaku kocku so silikonmi a hned je jasne ,z es u umele, bo hlavne ked je kocka chuda, je to strasne vidiet, bo tak dokonalo gulate prsia nema nikto od prirody
pokial nema chalan vacsie prsia ako ja tak z toho komlexi nemam (aj ked niekedy je to dost tesne ale nedala by som si ani za nic! aspon v 50tke nebudem mat prsia pri kolenach
Ivkasi: Preco by si nemala nic citit? Teda nejako to nesledujem, ale podla mna po tej operacii budes citit dotyky a tak. Ved implantat sa vsunie pod kozu, takze tie recepotory v kozi ostanu neporusene (aspon myslim)
ja poznam dve holky co maju silikonove prsia a vyzera to dost prirodzene podla mna..zalezi asi od velkosti a hlavne od toho jak vam to spravia..a teda ja a spol. sme si to prvykrat vsimli az na kupku ked si lahli na chrbat ale inak normalka noo ale ja by som si to nedala no ale clovek nikdy nevie
jj, suhlasim so seinou... nič proti, ked si to žena spravi, hlavne ak ma nulky abo čo, jej vec... ja si ich tiež davať nebudem... ale o takych čo ja viem 20 rokov, ooo nie takych 40 ked už to nebude to čo byvalo... tak čo ja viem
Ivkasi: ako vies? Mala si? Ja som taku babu nestretol takze neviem to z prvej ruky, ale tak dedukcne si myslim, ze citit citis dotyky Si predstav, tych cinanov co si davaju silikonove svaly, keby nic necitili to maju pekne blbe
heh,navrhujem aby wsetky holky ktore su spokojne so swojimi prsiami aby nam ix ukazali,a mi sa radi stotoznime s ix nazormi:}..a tie ktore nie su,tie mozu ukazat tiez ...
uz som to zazil a vadilo mi to akoze na pohlad je to super ale na dotyk su studene a take nepoddajne, tvrde abo jak to pomenovat proste :-! kym to neni nevyhnutne ze je plocha jak sklo ta rozhodne nie
AHOJTE KOCKY, chcem vám povedať : ja som si dávala robiť prsia ped 8 rokmi a keby som mohla ROZHODNUTIE BERIEM SPAŤ zhruba mesiac po operácii mi vznikla hrozná asymetria prsníkov čiže znovu mi robili rekonštrukčnú operáciu ...a minuloročnú zimu pri lyžovaní som mala nepríjemný pád a mala som defláciu implantátu teda unikanie naplne potomto som si definitivne implantaty dala odstranit a ostali mi po nich ovisnuté natiahnuté dvojky rada by som všetky dievčatá ženy UPOZORNILA NA TÚTO HROZNU SKUSENOST PRETOZE VZDY JE TO RIZIKO ABSOLUTNE MI TO CHVILKOVE POTESENIE S PEKNYCH VELKYCH PRS NESTALO ZA TIE BOLESTI A TRAPENIA KTORE SOM SI PREŽILA PRETO SI PROSÍM VÁS VŠETKY DOBRE ROZMYSLITE ČI VÁM TO STOJI ZA TO PODSTÚPIŤ TENTO ZÁKROK VACSINOU SA ROZHODNETE ist na operáciu pod vplyvom vidiny tych krasnych vecsich prsnikov ale nezabudnite na to že možte skončiť s ešte horšími prsníkmi ako máte teraz fakt si dobre rozmyslite či sa radšej neoplatí tešiť z menších prípadne povisnutejších zdravých prsnikov ako si prežiť taketo peklo zbytočne vyhodiť veľa penazi a śkončiť s ešte vacsimi depresiami ako mate teraz samozrejme možno budete mať štasie ale to vam žiadny lekar ani tu ani v zahraničí stopercentne nezaručí ...
zaklita...: od 15 so suhlasom zakonneho zastupcu a posudkom ad psychaca ze ti to sposobuje komlex ti prisiju aj nohy na nos a od 18 ti netreba nic, len bubaky...vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ak by mi chlap povedal, ze mam male prsia, poznam fajn vetu: "do huby mas dost a do ruk si mozes nasrat!! "...konec...a nedala by som si..ale inak mi nevadia na inych holkach...
ale v prípade, že som chlap a chcem byť žena..inák NE-HRO-ZÍ////
je to nechutné... chalan ťa chytí za prsia a ty to takmer vôbec necítiš.. no strašná predstava..
Musim ta obdivovat
ale inac,original prsia rullez
záleží hlavne na IQ...
a riziká pri operácii sú vysokééé....
ked si niekto dá operovať nos zo zdravotných dôvodov a zostane ležať v kóme na zlyhanie srdca..a ani nechcel byť krajší ....
takže nevymýšľať so žiadnými zákrokmi to tela!!!
stop silikonu D
Ja by som si silikonove prsia nedal spravit
a ked si bude chciet dat priatelka, nebudem jej v tom branit, ale nic vacsie ako 3ky