u nás to predávajú skoro na kažsom rohu... Pa3cia182 aj Natalinqa majú pravdu. Kúp si také, čo majú kovové ušká. Dokonca v niektroých obchodoch predávajú podprsenky už aj s takými ramienkami. Pobehaj predajne so spodnou bielizňou a určite nieč nájdeš
V Sariane /obchod so spodnou bielizňou/ majú asi za 300sk, som sa rozosmiala, poďakovala, otočila som sa a odišla som. Ja mám za cca 40sk, vydržia na to čo majú a iné by som ani nechcela.
A kovové ušká by mohli pomôcť, to majú baby pravdu...
ja taqe nenosim,lebo sa mi to moc neluubi, ale ved to davaju k podprsenke.minule leto som nosila a vydrzali mi az dodnes..ale tusim som ich uz zahodila.nwm=D
podla mna su silikonove ramienka v lete na spotenom ramene to najhorsie co mozes zvolit.......lepsie riesenie je podla farby topu doladit podprsenkove ramienka....niekedy to vyzera super ked cierne ramienko vykuka spod cerveneho,siveho fialoveho alebo aj bieleho topu...len to treba doladit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Je to ešte k téme?
A kovové ušká by mohli pomôcť, to majú baby pravdu...
Silikonove ramienka fuj fuj
lebo my v nitre farebne s kovovymi uskami nemame