Ahojte. Zase mám problém ktorý sa tu dúfam vyrieši Zatial ste mi pomohli so všetkým, tak poďme na to. Viem že tu nie je vlasová poradňa alebo čo, ale potrebujem radu od blonďavých dievčat/ dievčat čo majú s blond skúsenosti. Už dlhý čas mám plavú/ blon
fuha, no.. keby idem s tebou do drogerky ti viem vybrat podla cisla, nazvu, znacky a stupna odfarbenia, ale takto ti poradim len tolko, ze skus nejake tie farby, co vyslovene slubuju striebornu blond napr. palette alebo garnier viem, ze taketo farby maju.. pripadne ja mam velmi dobre skusenosti so syoss odfarbovacom, pribaluju k tomu fialovy kondicioner a ten neutralizuje velmi pekne
Ja viem, že to sa chlapom ťažko vysvetľuje. Lebo mne to na obrázku vyzerá aj tak ako biele vlasy starej baby. Ale tak to je na tebe akú si dáš farbu. Ale viac sa mi ľúbi tá čo máš ako tá biela.
Loreal preference vo vseobecnosti velmi odporucam. Mne i kamoske to chytilo tak ako na obrazku. Jej z tmavohnedych a mne z stredne hnedych, vysledok sedel. Len su aj drahe tie farby.
@skvrnka oo, aj tebe ďakujem, zajtra pôjdem skúsiť niečo nájsť, ale keď mne už ani vo vlasovej kozmetike nevedia poradiť, bože to je hrozné ale určite za tento typ veeelmi ďakujem
z BB, ale za vysledok by som ti nerucila 100%, iba by som ti vedela vybrat farbu, ktora by mala chytit ako ty chces, takto mi napada viacero variant - nemas foto svojich vlasov aktualne? ze ci ti radit odfarbovac alebo by ti stacil strieborny sampon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale nie až tak vyťahané.. proste chcem bielšiu blond, nie žltú blond ale to sa chlapom ťažko..
niečo takéto! :´(
@skvrnka oo, aj tebe ďakujem, zajtra pôjdem skúsiť niečo nájsť, ale keď mne už ani vo vlasovej kozmetike nevedia poradiť, bože to je hrozné ale určite za tento typ veeelmi ďakujem
@hoperpohroma veď práve, že sú také krásne
» media7.fast-torrent.ru/media/files/s4/...