co hovori wikipedia: "Hudobne sa punk vrátil k počiatkom rocku, to znamená využívanie jednoduchej melódie obyčajne s troma akordmi, v extrémnych prípadoch s dvoma akordmi a väčšinou so satirickým textom."
@hetfield aj si bol teraz na niektorom z koncertov čo mali? ja som bola na tom v júni v MMC, ale to sa nedá porovnať s Randalom v Randali to má presne takú tú atmosféru natlačeného klubu akú punkový koncert potrebuje v MMC to bolo také neosobné videla som ich aj pred rokom v Randali a to bol jeden z naj koncertov čo som videla
@mrcionka jasne ja na nich chodim vzdy ked hraju v Blave raz som na nich bol dva dni po sebe a kludne by som si to hocikedy zopakoval bol som aj na tom druhom koncerte v oblude ale tam to bolo dost zle
Atentát, Dimenzia X, Bez Súhlasu, Brickfield, DPH, Dátum Výroby, Rozpor, Ilegality, Železná Kolóna, Nekultúra, Punkreas, Sixth Sense (streetcore), Začiatok Konca a inééé...
@waagbistritz69 co ja viem tak Rozpor sa tam hral na Rammstein a zapalovali tam nejaku vlajku a niekomu z publika potom horiaca pristala na hlave takze im majtel randalu povedal ze nech idu do pice a ze uz si tam nezahraju a odvtedy je randal fasisticky podnik
@hetfield To tam povedali tiež že kohosi zapálili, aj to že ich potom navštívili a finančne odškodnili a aj x ďalších dôvodov prečo Randal nemusia, tak neviem ale myslím že to nemusí byť iba tým čo uvádzaš howgh
@ssnehulienka tak ale ani slobodna europa alebo karpina niesu zrovna typicke punkove kapely...taky klasicky punk uz podla mna ani neexistuje..pravy punk bol pred par desatrociami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ja viem sledovať Jana ako na pódiu pri Epitafe k sebe volá Boha ma nikdy neomrzí
@diablo7 To si ako načo napísal ? sám sebe ?
nebol si náhodou v júni na Exploited?
Kospital Bukra, Konflikt, Prípad Ewy Burdowej.. a ..ták