a kto falosny neni? ja s tym vzdy ratam ze kazdy jeden clovek aj najblizsi je falosny a raz ta zradi. to je len naivita a romanticka predstava ze blizke osoby ta nezradia
Poznám z tadiaľto 1,2,3... hmm, 6 ľudí osobne? A o nikom som poriadne nič nezistil za ten krátky čas, len s dvoma osobami som sa stretol viac ako 1x...
Jedno dievča mi napísalo, že budeme spolužiačky na sš .... no prosím pekne, s ňou boli celé sš len problémy akože fakt najhorší a najfalošnejší kus celej triedy . Prestala som si ju všímať a začala ma ohovárať na celú triedu, že od nej chcem nejaké poznámky, ktoré som v živote nepýtala, že ju otravujem lebo chcem poznámky čo a ach... je to vtipné až ako táto anketa sadla... ale ona fakt 3 roky nonstop do mňa mrvila s nejakými nepodstatnými hovadinami a ja som bola zúfalá už, lebo si nedala pokoj a všetkým sa rýpala do riti a jak skončila sš, tak zrazu o ňu nikto nezavadí to bolo celeee zle
kiezby len raz... mrzi ma to o to viac, ze ja som typ cloveka, co s kazdym jedna na rovinu a vzdy ma to trochu rani... a hlavne mam pocit, ze som zakazdym trochu nedovercivejsi voci svetu, co je asi najhorsi side effect
@Motovidlo323 hej ono to tak býva :/ že ľudia už nie sú zvyknutí počúvať, keď sa stretnú s človekom, čo hovorí veci narovinu a aj tak mu neveria a pletkujú a ešte prekrútia, čo si povedal, lebo si to tak určite nemyslel a potom my, čo sa snažíme hovoriť "čo na srdci to na jazyku" ťažšie chápeme, prečo to tak nefunguje všeobecne
To by som nepovedal, že ten pomer dobrých/zlých ľudí sa tu nejako zmenil, furt je 1 dobrý na 10 zlých, či aspoň o2ci userov Ale je pravda, že tu som sa 1. x stretol so zákernosťou niekoho, koho som predtým spoznal... roky dozadu a potom ešte pár x @annyejnji Nvm, či som to úplne pochopil Ale áno, často sa vytrháva z kontextu počul som o sebe už veci, čo teda rozhodne pravdivé neboli Určite nemusím niekomu sadnúť, ale zas rozširovať bludy, to je úplne mimo môjho chápania :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mate tu niekto takúto skusenost napriklad či už s PlavamZivotom alebo niekým iným?
@motovidlo323 jn, kedysi tu boli popici ludia, ale take casi už dvno skončili asik
@annyejnji Nvm, či som to úplne pochopil Ale áno, často sa vytrháva z kontextu počul som o sebe už veci, čo teda rozhodne pravdivé neboli Určite nemusím niekomu sadnúť, ale zas rozširovať bludy, to je úplne mimo môjho chápania :/